Foto: Kristjan Lepp (Kroonika)
Inimesed
14. november 2014, 09:20

Reet Roos räägib, mida tegi rasedaks jäämise nimel (57)

"Raha ei anna lapsi, õnne ega turvatunnet," sõnab Riigikogu rikkaim naisliige Reet Roos. Ta usub, et just ületöötamisest tingitud stress nurjas tema aastaid kestnud katsed lapseootele jääda.

Tänavu veebruaris täitus Reet Roosi (41) unistus lausa topelt – ilmavalgust nägid kauaoodatud Ingel ja Villiam. Järjekindlus viis naise sihile. Sõna "järjekindlus" tuleb vestluse käigus üle Reeda huulte korduvalt. Selleta poleks tal varandust, mille väärtuseks hindab Äripäev 13,3 miljonit eurot. Kuid kallimad kui euromiljonid on tema jaoks kaksikud, lapsed, kelle saamisest oli ta unistanud kümme aastat.

"Arvati, et ma olen kivist südamega karjäärinaine, et ma ei tahagi lapsi. Seetõttu pole ma oma lugu varjanud, ma soovin et mõistetaks – lapsesaamine pole lihtne," lausub Reet.

Rasedaks jäämise nimel muutsid sa oma elus nii mõndagi. Mida?

"Jätsin suhkru, saia ja kohvi, õppisin aega maha võtma. Kui arstid ütlevad, et kõik on korras, siis lihtsalt tuleb hakata vaatama muid variante. Tagantjärele olen ma muidugi jube tark. Täna tean öelda, et mu stressitase oli niivõrd kõrge, et ma ei saanudki mitte mingil moel lapseootele jääda. Praegu on mul tegemist rohkem, kuid stressitase on madalam."

Kuidas saab Reet Roos hakkama oma äride, poliitika ja laste kasvatamisega – loe lähemalt selle nädala Kroonikast!

Veel värskes Kroonikas:

*Rahaskandaal! Märten Kross nurjas Ivo Uukkivi filmiidee
*Liis-Katrin ja Märt Avandi panid tütrele nime
*Heimar Lenk kurameerib Lõuna-Eesti daamiga
*Magus elu: Teet Margna on nüüd miljonär
*Kelly Sildaru riskib iga päev
*Roald Johannson teab pikantseid seiku estraaditähtede elust
*Tommy Cashist saab Nancy väimees?