Foto: Scanpix
Inimesed
14. november 2014, 07:45

Kim paljastas oma tapva trahhtagumiku (7)

USA tõsielukuulsus Kim Kardashian demonstreeris ajakirja Paper esikaanel oma hullutavalt kurvikat taguotsa. Ent kas 34aastase sekspommi õlitatud tuharad on ikka ehtsad? 
 

#BreakTheInternet

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Andsime endale oma talvenumbri jaoks üheainsa ülesande: purustada internet. Peale ühe teatud Kim Kardashian Westi pole teist inimest, kes selleks tööks valmis oleks," kirjutab Paper Magazine oma juhtkirjas. Teisel kaaneversioonil poseerib 34aastane Kim liibuvas litritega kleidis, šampanjaklaas urvakil ahtril. "Ja siis veel öeldakse, et mul pole ühtki annet... Proovige ise šampanjaklaasi tagumikul tasakaalus hoida," säutsus seksikiisu Twitteris.

Pole kahtlust, et abikaasa Kanye West on oma ahvatlevast naisukesest vaimustuses. Räppar jagas Kimi paljapepupilti sotsiaalmeedias kõigi fännidega. Kuid mõned kahtlevad hiigeltuharate ehtsuses. "See peab olema Photoshopiga tehtud," kirjutas üks Twitteri kasutaja. "Kim paistab ebaproportsionaalsem kui Barbie-nukk."

Telesarja "Glee" näitlejatar Naya Rivera aga avaldas arvamust, et Kim läks alastifotoga liiale. "Ise veel ema..."

Ju on Kimil ununenud, et kolm aastat tagasi tõotas ta oma tõsielusarjas "Kourtney ja Kim vallutavad New Yorgi" alastifotodega lõpparve teha. "Tunnen, et mind on hirmsasti ära kasutatud," ahastas ta ajakirja W tarvis klõpsitud seksikate piltide pärast. "Olen raudselt oma õppetunni kätte saanud. Ma ei koori end enam eales paljaks, isegi mitte Vogue’i jaoks."