Daniel StefanikFoto: Erakogu
Saund
13. november 2014, 14:56

Saksa tantsumuusika multitalent Daniel Stefanik teeb Tallinnas peo (1)

Peosari Studio in Action toob 15. novembril Tallinna ööklubi Studio teisele korrusele kaks väliskülalist, saksa tantsumuusika multitalendi, Daniel Stefaniku ning DJ Mark Holmesi Suurbritanniast. Klubi alumisel korrusel mängivad muusikat DJ Defkut ning Tboy.

Riesa-Grossenhainist pärit Daniel Stefanik avastas enda jaoks tehnomuusika 90ndate keskpaigas ning hakkas plaate mängima alguses Saksamaal ning hiljem juba ülemaailmselt kuulsust võites ka mujal. Ta hakkas produtseerima muusikat, tegi oma plaadifirma ning on tänaseks andnud välja kaks albumit "Silent Whisper" (2005) ning "Reactivity" (2008), ridamisi singleid ja EP-sid (nt "Move Me", "Silent Whisper", "The Bells" jt).

Daniel Stefaniku DJ-sette oodatakse alati, need on hingestatud, inspireerivad ja nagu tema muusikagi, segatud dub, house, minimal jt stiilidest. Daniel Stefanik kuulub ka Sven Väthi juhitavasse plaadifirma/ühenduse Cocoon ridadesse.

"Võib-olla olen ma kadunud romantik," leiab Stefanik. "Tähtis on hing, asju tuleb teha südamega".

Mark Holmes, teine Studio In Actioni väliskülaline on pärit Suurbritaniast, siin juba korduvalt esinenud, mänginud plaate Tallinn Expressil, Studio In Actionil ja Tallinn Music Weekil. Mark on nii suurepärane produtsent kui ka DJ ja veab kahte plaadifrmat (MUM ja Channelled Recordings). Mark Holmesi muusikat mängivad paljud DJ-d, nende seas nt Sasha, Dubfire, Laurent Garnier, Timo Maas ja Ritchie Hawtin.

"Ma arvan, et sellest tuleb imeline öö, Daniel mängib lihtsalt suurepärast underground deep house'i ja tehnot, ma väga ootan seda!" ütleb Mark laupäevase peo kohta.