Foto: Promo
Saund
13. november 2014, 14:21

KUULA: Vallatud Vestid ja Kõrsikud löövad üheskoos laulu

Ansamblid Vallatud Vestid ja Kõrsikud avalikustasid ühise singli pealkirjaga "Kiigu ja liugle". 

"See on kaalukas singel ja seda tegelikult mitmes mõttes," räägib loo muusika autor ning Vallatute Vestide liige Tanel Padar. "Esiteks on tegemist väga suure koosseisuga, mis lisab kaalu – loos astuvad üles eraldi kõik Vallatute Vestide liikmed, kes vastavalt laulavad või pilli mängivad ning lisaks on terve ansambel Kõrsikud andnud oma osa nii musitseerimise kui ka laulmise kaudu."

Padari sõnul on see singel esimene lugu, mille Vallatud Vestid ja Kõrsikud on kellegiga kahasse kirjutanud. "Oleme loos ühendanud kahe bändi absoluutselt parimad omadused ja kokkuvõttes saavutanud selle, mida me eraldi poleks saanud kuidagi saavutada – dueti kahe bändiga," märgib ta.

Loo sõnade autoriks on Jaan Pehk. "Jaan on varemgi meid sõnadega välja aidanud," räägib Vallatute Vestide liige Ott Lepland. "Mingil moel tabab Jaan meie muusika iseloomu hästi ning tänu sellele on Jaani kirjutatud sõnad sellised, mis meie muusikaga hästi sobivad."

Vallatute Vestide ja Kõrsikute ühiskava "Kiigume koos" võib näha alates 17. detsembrist suuremates kontsertmajades üle Eesti.