1994 - Bridget Hall Ameeriklanna Bridget Hallile kuulub au olla esimene supermodell, keda Leonardoga seostati. Paarikest nähti üheskoos kudrutamas, kuid oma suhet nad avalikult ei kinnitanud. Käivad jutud, et Bridgetil pole sellest romansist kuigi häid mälestusi: Leonardo võtnud temalt ühes hotellis süütuse, kuid ei helistanud talle pärast seda nädalaid. Foto: Alamy/AOP
Inimesed
11. november 2014, 07:00

Magus elu: Leonardole kõlbavad vaid tippmodellid (11)

"Ja nüüd korraldame kõik Leonardo DiCapriole sama sooja vastuvõtu nagu supermodelli tupp!" ergutas tänavuse Kuldgloobuste gala konferansjee Tina Fey publikut, kui "Titanicu" täht lavale auhinda üle andma tuli. DiCaprio vastas nükkele enesekindla muigega. Pole ju kellelegi saladus, et lapstähena Hollywoodi vallutanud Leole sobivad vaid maailma esikaunitarid. Ent kes on see, kes suudab kurikuulsale poissmehele päitsed pähe tõmmata?

Ajakiri People tegi kevadel ülevaate Leonardo DiCaprio armuelust. Tõepooolest: tänane sünnipäevalaps kurameerib juba 20 aastat modellimaailma tõmbenumbritega. Vähe on neid, kes on tema käevangu pikemaks pidama jäänud – nende õnnelike seas on näiteks juba aastaid maailma edukaima modelli tiitlit kandev brasiillanna Gisele Bündchen. Kuid keskea lävel seisev DiCaprio ei paista lähiajal plaanivat paikseks jääda. Ehk on tema eeskujuks kolleeg George Clooney? Too semmis pärast luhtunud noorpõlveabielu 20 aastat seksikate neidudega ja lasi end altari ette vedada alles tänavu, 53aastaselt.