TÕSIELUSARI? Pigem näitemäng, millel pole reaalse eluga mingit pistmist. Foto: AOP
Inimesed
10. november 2014, 07:45

"Meisterkoka" saade on pettus? (1)

Saates "Meisterkokk" osalenute sõnul järgib saatetiim etteantud käsikirja, et võimalikult palju draamat välja imeda, vahendab RadarOnline.

Teise hooaja võistleja Ben Starr kirjutas hiljuti oma blogis sellest, kui väga ta toimunus pettus. "Meisterkokk on meelelahutus. See pole tõsielusari, see pole isegi võistlus. Kõik, mis toimub, on väljamõeldis, käsikirja põhjal paika pandud. Üles ehitatud nii, et tahaksid näha üha järgmist ja järgmist osa," kirjutab Starr. Tema sõnul lõigutakse saadet nii räigelt, et isegi ühe osaleja üks kommentaar ei pruugi olla tegelik tervik: sinna on kokku lõigutud lauseid erinevatest intervjuudest selleks, et asi kirgikütvam välja paistaks. Saate kolmanda hooaja avapauguga võistlustulle astunud Josh Marks tegi pärast sarja lõppu enesetapu.

Starr ei usu siiski, et "Meisterkokk" üksi Marksi enesetapuni viis. "Küll aga pannakse saates osalejad meelega ränga pinge all elama. Neil keelatakse suhelda välismaailmaga, oma peregagi. Neid aetakse sihilikult omavahel tülli," kirjutab ta. Seega usub Starr, et teatud määral saatetiim siiski vastutab Marksi elu eest.