Saund

Anne Veski glamuurse elu varjupool: hotellis söödi pakisuppi ja konservi (40)

LISA KOMMENTAAR

muhv13. november 2014, 16:08
Mu meelest oli äärmiselt piinlik, et kui dokumentaalfilmisräägiti noormehest, kes põgenes läände, siis Anne abikaasa halvustas teda ja soigus, et oleks äärepealt Anne suurepärase vene karjääri ära rikkunud. Mida ikka võrrelda - teise inimese vabadus ja punane lauljakrjäär Kremli ööbikuna.
hi-hi11. november 2014, 15:16
Miks mul on tunne, et kadedusest sinine Länik siis komme treimas on. See ju vana uudis juba, et Länik Veski peale kadi oli ja on ning eks see ka tema jutust alati välja paistnud on.
Heh,10. november 2014, 11:52
ei osta koera kassi konserve,nod on kallimad.Kremli hani ongi vist nendest paksuks läinud ei viitsi süüa teha.
10. november 2014, 10:36
Elu on edasi läinud. Enam pole selleks, et söögiks tarvitada konserve,vajadust sõita väljamaale. Väga suur hulk inimesi on sunnitud toituma isegi koertele-kassidele mõeldud konservidest hinge sees hoidmiseks. Samal ajal oleme kindlal kursil viie rikkama riigi hulka, ainult ebaselgeks jääb millistes kategooriates.
als and heimer ja teised10. november 2014, 03:13
Läniku häälele pani põntsu Lauri Laubre rokiline stiiil,ja ihumanager polnud siis mitte Mati Vaarman ega Mikk Targo vaid hoopiski Lauri Laubre ise.Kuigi jah,Läniku repertuaar on maitsekam ja ka esitus nauditavam.Tervist mõlemale solistile.
jep9. november 2014, 23:33
Annekene! Ilus oled. Ja seda kohe tõsiselt. Minu naine ka teab seda, et sa meeldid mulle! ja kindlasti veel paljudele teistele! Üks ehtne eesti naise kuju. Tean sinu tegemisi juba ammusest ajast, sest tundsin sinu esimest abikaasat hästi. Ole tubli edasi ja õitse meie kõikide jaoks veel kaua, kaua! Ja kui oma naisest vahel mõõt täis saab, siis ähvardan ikka: kuule muti - Anne on sinust ilusam vist. Vanasti ta pahandas selle peale, nüüd aga tõmbab tuurid maha ja laskub maapeale tagasi. Kõik tänu Annele!
UKULE9. november 2014, 18:15
Uku9. november 2014, 16:46
Anna Melnitsa sa olid ja selleks jääd. No comments.
välisreisidel9. november 2014, 12:41
Reet 9. november 2014, 12:00
Nimi muudetud.Loomulikult nii mugav ja laisk inimene nagu on anne sööb paki suppe ja konserve.Vat raiuge või tuhat tuld,Anne sööb ennem kartuli koori kuid süüa ta ei tee.Kunagi käisime Naistekaga Annel külas,kujutage ette,40 aastates inimene räägib naistekale tema oskab treppi pühkida nii ja naa.Külalised viisid tordi lilled oleks anne viitsinud neile tee tassi viisakusest tuua mida pidid tegema teised.Inimene oma laiskusest ja mugavusest üldse ei liiguta sellepärast on muutunud rasvaseks haneks.Manegnerist või meestest Anne ei teagi kes on olnud või on.Marjut ärge võrrelge annega kaugeltgi ei häälega ega vormis olekuga.Anne tõesti muud ei oska kui nipsu lasta ,silmi pööritada ning ilma igasuguse viisita tammudes tata rata tata tata rata-jätke võtmed tata rata tata tata.Isiklikult pole Anne vastu midagi kuid ikkagi kremli hanega on tegemist kellel oma rumalustega oleks häbi päevavalgele ilmuda.No Anneke,tata ratada ,lase nipsu ja pöörita silmi edasi ning soovi mõnele manegnerile head isadepäeva kui on võimalik.
Liia9. november 2014, 16:22
Reet,mine palun kooli,saad ehk kirjutamise ka veel selgeks...või on juba hilja...
pm9. november 2014, 21:40
Keskil Reedal jälle päev korda läinud -pask endast välja valatud... IRW!
Vanast ajast9. november 2014, 09:51
Artisti elu oli väga mõnus. Läksid esinema, ikka oli tagaruumis laud kaetud hea ja paremaga ja suhtumine oli ka hoopis teine. Välisreisidel maksti kõik kinni ja ise ei pidanud midagi organiseerima, ainult sõida. Õigemini kui juba kuskile saadeti, siis see oligi tegelikult nagu tasuta puhkusereis, natuke tuli esineda ka. Mure oli jah tõesti, et alati tõid ju kodustele kingitusi ja kalkuleerisid olemasoleva rahaga, et ikka jätkuks.
Täpsustus10. november 2014, 08:20
Minu kirjutis põhineb tegelikult toimunud sündmustel ja ei ole seotud Annega
oh jah9. november 2014, 09:40
Haiged ja mürki tåis kommijad.
mule9. november 2014, 08:11
pole Veski kunagi meeldinud,kuidagi kunstlikult kangutab,läbi nina iniseb,vuuuh!
restoran9. november 2014, 08:10
Kursis olles tänase paljude toilustusettevõtete olukorraga , tundub , et inimesed on jälle kodudes konservi ja pakusupi söömisele üle läinud.
Unustatud ajad?9. november 2014, 05:06
Midagi paistab valesti olevat - "unustatud" on komandeeringuraha, tänases mõistes päevaraha. Seda tollase palga suhtes väga vähe ei olnudki. Ja "Lääne lauljad" ei saanud ja ei saa sugugi "kogu raha endale" - maksud võetakse ja muud kulud plekib kinni, mänedzerid võtavad ka, et vähe pole. peab ikka kõva staar olema, et miljonäriks saada. Seal teenivad kõik muud asjaosalised staaride kulul kena raha. Nõukogus läks see raha riigile aga kokkuvõttes võis "Nõukogude staar" teenida siiski tugevalt üle keskmise tollase palga.
Marta9. november 2014, 02:11
Veski laulud on kõik kuidagi ühetaolised, seda ütles ka viimases saates üks Moskva selle ala tegelane s.t. muusikamees. Läniku laulud on värvikamad, huvitavamad. Sama mees ütles ka, et Länik tuli sinna hiljem, muidu oleks ta Veskist kahtlemata nõutunum olnud. Keegi eespool ütles ja ütlevad paljud, et Veski silmapööritamine läheb juba igavaks...Kes kellele rohkem meeldib, tegelikult mõlemad head lauljad.
agne8. november 2014, 22:04
Minge pekki...Anne OLI..ON JA JÅÅB PARIMAKS..tehke jårgi..kui suudate..aga madalaubalised kommenteerida oma låpaka taga oskavadki..kas te tööd ka teete..hihii..kalevipūksid
agne8. november 2014, 22:04
Minge pekki...Anne OLI..ON JA JÅÅB PARIMAKS..tehke jårgi..kui suudate..aga madalaubalised kommenteerida oma låpaka taga oskavadki..kas te tööd ka teete..hihii..kalevipūksid
agne8. november 2014, 22:04
Minge pekki...Anne OLI..ON JA JÅÅB PARIMAKS..tehke jårgi..kui suudate..aga madalaubalised kommenteerida oma låpaka taga oskavadki..kas te tööd ka teete..hihii..kalevipūksid
no mis kommentaarid siin ees????8. november 2014, 21:46
Milleks võrrelda võrreldamatuid, Anne ja Marju on väga erinevad. Vahe on praegu ka sees - , Marju tahab jääda igavesti nooreks, krohvi on hunnikus peal, silmad on nii värvitud, et vaevalt paistavad värvi alt. Anne Veski on väärikas ja kaunis, meikida oskab nii, nagu praegu just moes-, oleks nagu loomulik. Hääledki on neil erinevad. Mis seal seletada, Anne lihtsalt lõi läbi, Marju mitte. Kui siin keegi ütleb, et Annel oli Benno, no vabandage väga, Länikul oli ju Mikk Targo. Asjad lihtsalt läksid nii. Ja pealegi, mis seal maitse üle vaielda. Minule meeldib Anne rohkem, on alati meeldinud, ta on lihtsam ja loomulikum, no ja üldse etem. See on minu arvamus. Ja ega Anne kurtnudki, et sõid konserve ja pakisuppi, te ju lihtsalt konstanteeris fakte. Temalt küsiti, tema vastas.
KIVIMEES8. november 2014, 21:09
KAHJU INIMESTEST, KES RABASID RASKET TÖÖD KOGUELU JA POLE HOTELLITUBA NÄINUD,TUHNIVAD PRÜGIKASTIDES JA ELAVAD AASTAID KUS JUHTUB .
8. november 2014, 21:57
Anne selles nüüd küll süüdi pole
10. november 2014, 08:37
Ja see hotellituba ei ole ka midagi erilist. Pean töö tõttu tihti hotellides ööbima ja midagi toredat selles reeglina ei ole, mõtled õudusega, et eelmisel ööl magas samas voodis teab kes. Ja muide, kui nii hirmsasti tahad näha, mida hotell endast kujutab, mine toateenijaks või remondimeheks hotelli, saad väikese palga eest näha hotellitube nõrkemiseni.
Muusik solist laevalt8. november 2014, 19:50
Anneke,minul ei ole sinu vastu midagi kuid Lüpsik oli ja on sinust parem.Ida pool jah noorelt?,lääne pool oleks olnud ja oled null oma igapäevase silmipööritava imidzi ja imagoga.
Okey8. november 2014, 18:42
Eestlased kes töötavad välismaal söövad kah konserve ja pakkisuppi ja ei virise! Terv! Kalevipojad /Soomest/
8. november 2014, 21:59
Keegi pole virisenudki - lihtsalt konstateeriti fakti ... sealjuures Anne Veskit on ainult üks, aga Kalevipoegi murdu.
Reede8. november 2014, 18:28
Ega häid konserve ka ei olnud saada, rääkimata Jugoslaavia kukesupist. Räim ja kilu tomatis oli peamine konservivalik. Turisti eine oli luksus.
?8. november 2014, 18:23
Mis rumalust te siin kommenteerite ? Kui ei ole midagi öelda ega oska midagi tarka kirjutada , miks te siis näete vaeva oma labasustega ?
Kontseriavaja: 8. november 2014, 18:01
plekkpurgitoidud olid samuti defitsiit. Mu naine hoidis neid veel umbes 6 aasta meie vabariigi ajast: ehk läheb vaja. Kord kaevusin külmkapi sügavustesse ja siis leidsin need. Muidugi viskasime sellise "defitsiidi" koheselt prügikonteinerisse!
Päris9. november 2014, 15:25
nii ka ei olnud. Tänapäeva kalakonservid on ikka päris halvad võrreldes tolleaegsetega. Näiteks võtame kas või Räim tomatis, kus praegu on ainult soolikad ja pead mingi punaka vedeliku sees. Nõukaajal oli nimetatud konserv ikka paks tihke rohke kalaga ja maitsev, mitte kibe nagu praegu. Võtsid lõunaks pool pätsi saia ja konservi ja kõht oli täis odavalt.
Mer8. november 2014, 17:33
Mis tal viga, Beltsikovi papi korraldas kõik viimseni ette-taha ära, on siiani köögitoimkonnas, pidi ju hommikul kohvigi voodisse tooma, see kõik on ju hea, aga mulle on Länik sümpaatsem, tema pidi üksinda hakkama saama. Nagu eile teles üks Venemaa asjamees ütles, et Länikul oli mitmekesisem ja meeldivam hääl ja laulud. Aga asi oli selles, et ta tuli teisena meilt. Ja popp oli ta niigi aastaid seal.
8. november 2014, 22:01
Eks Marju otsinud ka endale toetav abikaasa, ega Anne ta käest Bennot ära ei võtnud .....imelik oled või?
mida8. november 2014, 17:14
te parastate, kas Veski kurdab selle üle või, see lihtsalt oli nii, kõik elasid nii, olen ka hotellitoas pakisuppi söönud, no ja mis siis
ÕUDNE8. november 2014, 16:51
Anne, Anne, Anneke, mis elu oled pidanud elama? See on ikka kannatus, see on julm. Masendav, kui halvasti mõnel ikka läheb elus. Miks, oh miks...lalalalalalalaaaaa
kui kinke osta8. november 2014, 16:03
siis ei ole ju ime, vene aja pakisupid olid head, osa konserve ka...
Oi, oi, oi ...8. november 2014, 15:29
kui raske teil ikka oli! Äkki pidite isegi kartulikoori sööma vää!
ära ilgu8. november 2014, 20:17
savisaar sööb kartulikoori.