Inimesed

Villu Tamme eesti muusikamaastikku ei jälgi: ma ei suuda huvituda (31)

LISA KOMMENTAAR

Villu on9. november 2014, 19:47
Villu, aga mida Vaarik seal teeb, ei saa mina aru! Kohtunikuks ta ei sobi, vähemalt Näosaatesse mitte! :(
eestlane9. november 2014, 18:06
Pole ka tema repertuaarist iialgi vaimustuses olnud- täiesti vastu näidustatud värk. Ilmselt tema pähe midagi peale ristsõnade koostamise, õigemini ende sajandaid kordi kohandamise, ei mahu. Teed mõned ära ja siis läheb juba tuttavaid radu.....
...9. november 2014, 15:57
kes ikka võõpab oma juuksed roosaks,no sellel peab kõva kiiks küljes olema!!!
Hh9. november 2014, 11:10
Loen kommentaare ,et miks Villu kohtunikuks valiti jne . Keda siis veel peaks kohtunikuks valima ? Mulle Villu laulud meeldinud ei ole aga hindan tema teadmisi ! Villu valik saatesse oli ainuõige valik ,jäin saadet isegi jälgima kui Villu kommentaar tuli . Muidu suht üksluine see saade. Jõudu ja jaksu Villule, jätkaku samas vaimus !
9. november 2014, 00:35
Villu Tamme pole muusik ega keegi!Kontsert mida ta sellel aastal Tartus Tammelinnas andis ei ole ainuke nähtus ka mujal.Vastikult täis lakkunud,ropu suuga,labane jne.- mõtetu tegelane.
ühesõnaga8. november 2014, 22:04
Villu suurim armastus on Villu Tamme. Villu Tammele meeldib ainult Villu Tamme muusika. Ei tea, kuidas ta oma suure egoga sinna laua taha üldse ära mahtus?
Tapa pealinnast.8. november 2014, 19:25
Mäletan ühes telesaates Villu ei kukkunud 5-6 korda mängust välja.Oli kõigist targem,võitis igasuguseid telekaid,külmkappe,tolmuimejaid ja mida kõikke nänni.Seal telesaatjad tõmbusid juba kuidagi imelikuks.Nii,et villul pead on,selles suhtes ärge rääkige,Villu paneb väga kiiresti oma soliidse tarkusega suu kinni.Nägite telesaates Tanjagi hakkas kokkutama ja jäi suu kinni.
njah8. november 2014, 18:12
ma ei saa samuti aru, miks villu näosaate külaliskohtunikuks valiti. oleks niisama laulmist hindamas-okei, aga tegu on paroodiasaatega ja kui ta popmuusikat üldse ei kuula ega tunne, siis kuda ta võrdleb? ta ei teadnud ikka mitte midagi :D
Hipi8. november 2014, 17:58
Mäletan kui meil Hipidel oli kohtumine Punkaritega,Villu esines kidra saatel perestroika laulu.Julgeoleku mehed viisid Villu ära,meil kõigil oli hirm,et nüüd on Villul pikemaks ajaks trellid.Kus siis seda,Villul oli nii hea suu värk,et mõne aja pärast lasti lahti ja lõbus Villu jälle tuli.Laul oli väga laimav ja riigi vastane.Kuidas küll Villu oskas ära rääkida,et meie ehitame perstroikad.Lollid kgb-snikud olid Villuga ikka hädas küll.Villu,head papade päeva.
ltn.Dub8. november 2014, 17:01
...eks neid,kes labast taidlust mõnusast jazzist ja fiilingust mõistavad eristada,on ikka vähemuses olnud.
naine Lõuna-Eestist8. november 2014, 16:46
Villu Tamme läbi aegade meie lemmik.Ta elagu-
Jah8. november 2014, 16:22
ei vaata ise ka neid saateid ega lauluvõistlusi ja ei ole kursis siinse popiga; aga jah, kohtunikuks millegi üle võiks olla tõepoolest asjatundja.
Viive8. november 2014, 16:05
miks seda meest üldse saatesse kutsuti jääb arusaamatuks.
hm8. november 2014, 15:57
Kuda selline turakas kohtunikuks pannakse, ei mõista ma...
Muusik solist laevalt8. november 2014, 14:03
Ühele nimeta saamatule.Eestis ei ole popmuusikat ,muusikud ega soliste.Kes alustavad jäävad kohapeale trampima e,tammuma.Selleks on tarvis palju õppida,maailma näha ja areneda.Praktiliselt harituid ei olegi.Enamus elavad oma fiiete arvelt.Võtame teie Padar,(mees Padar),trambib ikka sama kohapeal,arengut ei ole.Pubekate Taukar Viljandis presidendi kohtumisel vilistati maha karjuti võluvat Triinu Tauli lavale.Väljamaal ma räägin Põhjamaadest,ei teata ühtegi lauljat peale Ivo linna.Nüüd aetakse taga Eestimaa parimat mees solisti Saaremaalt kui ma ei eksi vist keegi Varese nimelist.On ka juba kahe silma vahele jäänud Ketter Jaani,mis kokkuleppeid pakkumisi on tehtud ei tea.On olnud häid pände kes on käinud ka väljamaal kuid eestlaste poolt maha hääletatud rahade eest ,et mitte pääseda kaugemale.Asendati värvitud naisega kes on pubeka eas midagi saavutanud kes vanemas eas laulab kuidagi laulu ära.Eesti popmuusika tammub kohapeal ning piiritaha pole neil asja.Vabandust kui mõni näpukas kajutis on vilets valgus.
kalev8. november 2014, 17:32
küll sina oled ikka tark :)
irw, keda peaks huvitama see teismelise ikka jäänud vanamees8. november 2014, 13:09
mina jälle villut ei jälgi, no ei suuda huvituda.
8. november 2014, 13:06
Aeg on ikka eesti popmuusikast õppust võtta!
...punk on mõeldud noortele ikkagi!
Sina nimeta Breznevi pelmeeni ajudega kommenteerija 11:01,8.nov 20148. november 2014, 13:02
Villu on tark mees teab mida ütleb.Mäletan kui Villu laulis Korbatsovile pärg on ümarik ja kirst on kandiline oh Korbatsov millal sina tuled,mul on valmis pliiatsid ja suled või kuidas ta kõik oli.Oli õudne Vene riigi vastane,üldse imestan ,et ta kinni ei läinud.Sina ajudeta neeruhaige kohitsetud oinas kui midagi ei tea siis ära ägise.
sulle, kah nimetule8. november 2014, 16:00
No sinu teksti lugedes tundub, et sa pole üldse kasvatust/haridust saanud, ha-ha-haaaa...
Ei meeldinud8. november 2014, 12:13
Minule tundus taa seetõttu kehva kohtunikuna, et ei teadnud midagi või pigem tegi näo et ei tea, kuidagi tähtis tundus. Ma ka ei huvitu praegusaeja eesti popmuusikast, kui midagi jääb ikka kahe kõrv vahele kui mitte päris koopas elada.
melomaan8. november 2014, 11:18
Paraku ei olegi midagi jälgida, suht igav on see maastik. Eesti muuska on nagu Raplamaa - tore koht, inimesed elavad, aga midagi põnevat pole. Probleem pole iseenesest heade muusikute, lauljate puudumises vaid meil pigem on puudu andekatest laulukirjutajatest.
Kuulasin noortebändi finaliste ja no ... kohati ei saanud arugi, et teine laul ja bänd on vahepeal hakanud.
laupäevane turtsuja8. november 2014, 11:30
Sama kehtib minu meelest kogu maailma popmuusika kohta. Otseselt midagi ette heita pole, aga "boring as sh*t", kui tsiteerida "klassikuid". Pärast PSY´d pole kuulnud midagi sellist, mis paneks kulmu kergitama või tekitaks soovi guugeldada ja midagi rohkemat teada saada. Kui natuke netiavarustes tuhnida, siis põnevaid tegijaid muidugi on, aga nad pole eriti tuntud. Neile võib lihtsalt juhuslikult peale sattuda, kui õnne on :)
8. november 2014, 22:50
meid eestlasi miljongi täis,mis tabamata imet ja megalauljaid-bände sa ikka siit maarjamaalt leida loodad?!hea,et üldse miskit toimub!
.8. november 2014, 11:01
Tüüpiline "punkar"
Elab oma suures mullis, ja see mull on omakorda suures mullis.
Kas ta üldse seda teab, et Nõukogude Liit on kokku varisenud ja Eesti on taas vaba.
Vaata8. november 2014, 16:00
Eesti ei ole teps mitte vaba.
eesti muuusikas8. november 2014, 10:40
on veel häid tegijaid nagu Riho Sibul ja veel m6ned vanemad muusikud-lauljad...Aga kui "tähevabrikust "rääkida, siis ,jah, kahjuks POLE seal millestki huvituda.
Karlsson Noarootsist8. november 2014, 10:09
Mõnikord tuleb peale melanhoolia, kui mõtlen sellele, et kõik ilus ja hea on ammu möödas. Kindlasti leidub ka tänapäeval pärleid, aga.... Tõepoolest - liiga palju müra ja pinnapealsust.
villu8. november 2014, 10:04
on laia silmaringiga tark mees, oskab teha valikuid ja momendil ei ole muusika tema prioriteet ilmselt, aga võibolla pole seal lihtsalt praegu millestki huvituda.
ann8. november 2014, 09:55
Pole siin midagi kurba, see seis on paljudel üle 30.-stel. Kuni veel klubides käid, üht-teist jääb kõrva. Mina jälgin päris tublisti Eesti jazzi, see pole ju kogu ,eite muusika, aga on väga huvitav.
tegelikult8. november 2014, 09:21