Inimesed

"Tal oli juba välimus selline, et vaatad otsa ja näed: Kiir mis Kiir." (8)

LISA KOMMENTAAR

vanake10. november 2014, 12:49
koos Abeli ja Nõmmikuga kadus eestimaa estraad, kadus meelelahutus, huumor, Aga see-eest on meil ropult palju staare ja teisi mõtetusi.
no kes on OTT SEPP,10. november 2014, 12:03
MINUARUST KÜLL HEA NÄITLEJA JA SEE NOH,NOH ÜKS TEINE,KELLEGA NAD KOOS PULLI TEEVAD VAHEST.
Abel on klassik10. november 2014, 10:29
Kõik need Nõmmikuga koostöös tehtud filmid.Pärl pärli otsa.Eile näitas ka selliseid kaadreid ja sketshe,mis nii veenvad ei olnud.Toots ja purjus mehe kojutulek näiteks.Aga tänapäeva naljaetalon on ka teine.Seda enam on imetlustväärivad kõik need emalendurid,johnid,viiuliõpetajad...Ajatu nalja kõrgtase.
ats8. november 2014, 19:51
Huvitav on see, et nende suurte näitlejate ja kuulsate lauljate lastel pole enam seda annet? Mõned erandid on, aga siiski vähe. Enamasti nad ka nii kuulsaks ei saa, kui esivanem. Ka Abeli poeg üritas jätkata sel alal aga nii hea ei olnud, kuigi Ervini naine oli minuteada Tamara Gaenko, kes oli väga hea koomilistes osades.
Põlvkond8. november 2014, 16:07
kel oli au teda laval näha (ja ka teisi Eesti teatri suurkujusid), on õnnelik põlvlond. Näha lavalt Ervin Abelit, Sulev Nõmmikut, Einari Koppelit, Geord Otsa jne.jne. - see oli ja jääb elamuseks kogu eluks.
Arvu8. november 2014, 15:58
Jah,Ervin Abel ,Sulev Nõmmik,minevik,meie hea samaväärne näitleja Jan Uuspõld kelle üks teater vallandamisega rikkus inimese,kes ei ole enam mis oli.
Suur eesti näitleja, 8. november 2014, 15:57
tohutult andekas, UNUSTAMATU. Väga kahju, et suri liiga vara, suur kaotus oli see Eesile ja eestlastele. Praeguseks on juba peaaegu k6ik tolleaegsed eesti teatri ja kino suurkujud lahkunud. Kas sama andekaid on tulnud asemele? Raske öelda, aga väga tahaks loota, et m6ned siiski on.
Kindlasti 8. november 2014, 14:43
on Ervin Abel eesti rahva suurkuju.....aegumatu näitleja tohutult andekas oli....keegi kelle ees tahaks kummarduse teha et ta end ajalukku jäädvustas!