Tele

"Raudse eesriide jumalused": paljuvõrreldud staarid Anne Veski ja Marju Länik (13)

LISA KOMMENTAAR

Jaak 8. november 2014, 09:04
Paljuvõrreldud staarid ööbik ja vares...
REALIST7. november 2014, 18:12
Selliseid staare või kuulsuseid nagu Veski ja Joala, enam ei tule, kuna Läänes ükski meie artist läbi ei löö ja NSV Liitu enam pole, kus saaks kergemini staari seisusesse. Joala oli tõepoolest nagu Elvis või Biitlid, aga seda Liidus, sama võib öelda ka Veski kohta. Võib olla me teeme liiga oma praegustele noortele lauljatele, kui ütleme, et nad pole mitte keegi, kui keegi praegustest noortest panna 25-40 aasta tagusesse aega, iis nii mõnigi oleks suur staar. Praegu neil puudub väljund ja nad jäävadki konnatiiki ujuma ja Joala Veski varju. Mis puutub Veski ja Läniku võrdlusesse,sisi Veski on võib olla kuidagi liiga palju seda kiitsut saanud võrreldes Länikuga, sest Länik on ka väga hea, tegelikult hääl on isegi kordades parem kui Veskil, Länikul pole aga selliseid laule, mis nii hästi venelaste poolt omaks võeti, nagu Veski puhul "Eilne päev". Aga üldiselt on see rohkem maitse asi, kes kellele ja kuidas.
Jane7. november 2014, 15:02
Mulle meeldivad mõlemad aga kõige rohkem siiski Marju Länik, tema on minu vaieldamatu lemmik!
Meeldivad m6lemad,7. november 2014, 14:55
Marju Länik pole millegi poolest kehvem kui Anne Veski. M6lemal ilusad hääled.Ja mis nende lauljate välisesse ilusse puutub, siis Länik oli ja on praegugi minu meelest väga kaunis naine. Palju ilusam, kui Veski, aga see on minu isiklik arvamus. Väga paljud Marju laulud on aegade jooksul meeldinud. Edu m6lemale!
tõsi ta on7. november 2014, 14:53
Selle aja lauljad lihtsalt seisid ja laulsid, sellel ajal ei olnud vaja kõige muuga silma paista, lihtsalt kuulasid ja kananahk tuli ihule.Praegu vaadake Inest- väänleb ja grimassitab, karjub , kleit tuleb taevast, aga no ei tule laulu.
isversusver7. november 2014, 14:51
nad ju võrreldamatud, sest täiesti erinevates kaalukategooriates ( kehakaalu ei ole siinkohal silmas peetud! ) , Anne Veski on staar, Marju Länik lihtsalt vananev laulja,
neid omavahel võrrelda on sama naeruväärne, kui võrrelda Jaak Joalat, kes oli samuti staar, ja Tõnis Mägit, kes on lihtsalt vananev laulja
merka7. november 2014, 13:56
Mulle Anne tõega meeldib. teda meeldib kuulata kui ta laulab ja kui ta räägib. Ilus, arukas ja tubli naine igati. Vaatan saadet kindlasti. Ja see et ta seni suudab seal Venemaal läbi lüüa, siis see on lausa ime, sest sealne turg on nii suur ja laulda tahtjaid palju. Jõudu Annele.
laulja7. november 2014, 13:46
Mulle meeldib Marju Länik, Anne Veski jätab ükskõikseks.
minule7. november 2014, 13:37
on ka Anne Veski väga meeldinud, Länik on algusest saadik olnud võltsi moega, no ei meeldi, ja kõik!
arvamus7. november 2014, 12:35
Minule on alati meeldinud Anne Veski, Länikuga maneid ei võrdlekski. Anne Veski on praeguseks daam, ON VÄÄRIKAS , alati tagasihoidlikult ja kaunilt meigitud. Noorena oli lausa iludus, nüüd on kaunis ja väärikas daam. Länik on krohvitkorra all kortsus ja tahabki vist alati 18. a. jääda, mis teeb teda narriks, mitte ei kaunista. Nii et mina olen Anne fänn ja Marju suhtes ükskõikne, kas ta on või ei ole, vahet pole.
Mis puutub tänapäeva noortesse lauljatesse, siis nende hulgas on ka väga häid lauljaid, aga on ka jah, nagu ühes kommentaaris öeldi, karjujaid . Häid lauljaid on siiski rohkem ja noh, mekk on maitseasi, nii ka Veski ja Läniku puhul.
emme7. november 2014, 12:05
Olid ja jäävad staarideks.Praegused nii nimetatud lauljad,on könnid nende kõrval. Ainult teevad häält,mida pole. Selliseid lauljaid nagu Anne Veski ja Marju Länik ,meile enam ei saa olema.Edu ja õnne mõlemile,super inimesed!
Nemad7. november 2014, 11:43
olid tõesti jumalused ja on ka praegu,sest nad laulavad.Praegused staaristaatusega lauljahakatised oskavad ainult karjuda,sest lauluhäält neil pole ja pagana raske on ilma lõugamata kõrgemaid noote kätte saada. Nagu Uno Loop ütles,et nad kraaksatavad kuidagi need noodid välja. Praegused lauljad on enamuses tittede ja pubekate iidolid.Rahvalemmikud ei ole nad kunagi olnud ja selleks ei saagi. Miks Ivo Linna pole kunagi nii kraaksunud ja hingetuks lõuanud. Just sellepärast,et ta laulab ja see panebki rahva teda armastama kõrge vanuseni. Praegu on kõik,kes vähegi kuidagi piiksuda oskavad,staarid. Mul oleks häbi olla ainult pubekate lemmik. Aga noh,aeg on selline.
toetan su arvamust7. november 2014, 22:14
minuarust selle tõestuseks on terminaator-kõik laulud ühe puuga ära karjutud