Ani Lorak on praegu Ukraina üks kuumemaid lauljannasid. Foto: Bulls
Eesti uudised
6. november 2014, 17:18

Ani Lorak – armastuse saadik Ukrainast (1)

Kolmapäeval esines Solarise kontserdisaalis Ukraina staar Ani Lorak, kes vähesest eelreklaamist hoolimata suutis kohale meelitada pea saalitäie rahvast. Vastu igasuguseid ootusi osutus ta uus show „Karolina” täielikuks elamuseks. Seda igas mõttes.

Võimas hääl, viimistletud koreograafia, visuaalsed efektid! Mis teostusse puutub, siis absoluutsele omanäolisusele Ani siiski ei pretendeeri. Mõned show-elemendid näisid olevat laenatud Kylie Minogue’ilt...

„Tere, Tallinn! Tere, minu kallid!” Publiku oskas ta igatahes kohe käima tõmmata. Tegelikult aplodeeriti nõudlikult mitu korda juba enne ta lavaletulekut – kontsert algas väikse hilinemisega – ja nii mõnigi lehvitas suurte punaste paberist südametega.

Ani särtsakat „Obnimi menjad” („Kallista mind”) võib vabalt pidada oodiks armastusele, üheks kõigi aegade parimaks venekeelseks armastuslauluks üldse! Pühendus Ukrainale? Väga peenelt tehtud lühike sõnavõtt, ometi otseselt poliitiliseks minemata... Tundus, et siinkohal tegi ta ka ühe ilusa ukrainakeelse laulu.

Mõnevõrra üllatusena tuli, et Ani esitas Bon Jovi kaveri „It’s My Life”. Teine ingliskeelne „vormistus” mõistagi „Shady Lady”, millega ta 2008. aastal Ukrainat Eurovisioonil esindades teisele kohale oli tulnud.