38aastase Benedicti ja temast kaks aastat noorema Sophie armulugu tuli ilmsiks alles tänavu, kui neid French Openi tenniseturniiril üheskoos pildistati.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
6. november 2014, 07:00

Nutke, neiud! "Sherlocki" täht valmistub pulmadeks (6)

Briti telesarja "Sherlock" nimiosatäitja Benedict Cumberbatch murdis eile miljonite fännitaride südame, andes teada oma kihlumisest. See-eest tegi ta seda ehtsa härrasmehe kombel – kvaliteetlehes The Times tagasihoidlikku kuulutust avaldades.

"Kuulutatakse välja kihlus Londonist pärit Wanda ja Timothy Cumberbatchi poja Benedicti ning Edinburgh’ist pärit Katharine Hunteri ja Londonist pärit Charles Hunteri tütre Sophie vahel," seisis The Timesi kuulutuses.

The Guardian märgib, et see oli tüüpiliselt tagasihoidlik žest armupaarilt, kes on oma suhet varjus hoidnud. 38aastase Benedicti ja temast kaks aastat noorema Sophie armulugu tuli ilmsiks alles tänavu, kui neid French Openi tenniseturniiril üheskoos pildistati.

Sophie Hunter on teinud mõned väiksemad filmirollid, näiteks mängis ta 2009. aastal koos oma tulevase mehega filmis "Burleskimuinasjutud". Kuid ennekõike on tuntud uuendusmeelse teatrilavastajana. 2007. aastal võitis Sophie Hunter Samuel Becketti auhinna omaenda avangardnäidendi "Hirmus elekter" lavastamise eest. Ühtlasi on lavale toonud Britteni ooperi "Lucretia teotamine", Mozarti "Võluflöödi" ja Ibseni "Kummitused".