Inimesed

Argo Ader: kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, siis võtke minuga ühendust (174)

LISA KOMMENTAAR

pille15. november 2014, 12:43
No mida nagu..kui keegi yunneb et tahab raha tagasi. Kòik pole nii rikkad nagu Ader on...lihtsalt heasùdamlikud kes toetasid rahaga. Nùùd aga imegie nàppu?
KONTONUMBER15. november 2014, 00:25
SA NÄED OMA VÄLJAVÕTTEST;KES ON SULLE ÜLEKANDE TEINUD;MAKSA TAGASI;OLE AUS,EHK ANTAKSE SULLE ANDEKS;SEST TEINEKORD VAJAB TÕESTI KEEGI ABI JA LIHTSALT EI USALDATA ENAM SELLIST APPIKUTSET!
kelly10. november 2014, 15:14
ehh no on sell. Mõnele inimesele pole kohe kuidagi antud.....
kindlustust enam petta ei saanud, siis tui rahva kord kätte
KAS KEEGI TEAB7. november 2014, 19:58
mis on saanud poisist edasi?juba kaks päeva pole mingit uut infot :((
tkkk7. november 2014, 18:54
mina annetan jõulutunnelis ja selliseid petiseid ei toeta.õnneks ei annetanud ise ka kuigi plaanisin seda.ei kahetse.
hahaaa7. november 2014, 18:46
Vägevalt ader rahval pe...e lohku vedas.Tõeline proff, Talent!
ha-ha7. november 2014, 07:14
mõnel inimesel on ikka arusaam, ma arvan et 90% eesti inimestest ei hakka mingid abi paluma kui midagi nende perega juhtub , proovivad ise ikka hakkama saada , aga meie eesti rikkurid on sellega nii harjunud et kõigepealt lüpsame vaesemaid ja kui puudu jääb siis alles lüüakse oma rahakott valla , huvitav kas ta ise on kunagi kuskile annetanud, VAEVALT
EI VASTA TÕELE KA SEE,6. november 2014, 22:11
ET POEG OLI KOOMAS JA TAHAKS TÕESTI OMA RAHA TAGASI SEOSES VÄLJAMÕELDUD PETUSKEEMIGA . . . . :(( KAS SELLINE INIMENE JULGEB VEEL PEALE SELLIST JAMA SIIN EESTIS EDASI ELADA - JÄÄGUGI KOOS OMA VÄLJAMÕELDISTEGA KAS SINNA TAIMAALE VÕI TAIMAA TAHA . . . :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
See rott 6. november 2014, 21:28
Kohe raha kerjama ,pole kindlustust uuri välja ennem tont mitte hakka siin kejama ja nutma jobu selline
kommentaaridest6. november 2014, 20:36
on palju läbi käinud,et poiss käis hoopis tais vöitlemas ja taoti ära.
ss6. november 2014, 19:22
JA ega taisse lendamine ka pole odav ja hotellid ja sook seal.Ja nagu aru saada ta on seal terve perega .Keegi pidi selle ju kinni maksma :) Head aitajad :)
6. november 2014, 18:33
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
juss6. november 2014, 21:16
Enne kui teist inimest mustama hakata, soovitan soojalt oma õigekiri kriitilise pilguga üle vaadata. Samuti oleks tore, kui te kasutaksite täislauseid. Tekst muutuks kohe arusaadavamaks ning te ei jätaks endast teistele imbetsiilset muljet.
Tänan, kena õhtut.
?6. november 2014, 18:11
Kiiret paranemist.Kena et lubatakse vähemalt raha mis üle jääb kas tagastada või annetada või mis iganes,kuid aru ma ei saa mis ravi seal Tais nii kallis saab olla!?
õpetaja6. november 2014, 17:55
Kallid inimesed! Ärge olge nii õelad.Ta ju lubas raha tagasi kanda,kes seda soovib.Annetab ju ikka see kellel on võimalik.Palun olge mõistvamad!
annetus6. november 2014, 16:57
Huvitav lähenemine...kui keegi soovib raha tagasi, võtke ühendust...Sul mees on kõikide konto numbrid ja nimed olemas- kanna tagasi ilma küsimata, kui kindlustus olemas on.
kindlustus ütles ju,6. november 2014, 17:03
et sellest rahast ei piisa, mida kindlustus maksab.
mis kindlustus?7. november 2014, 19:22
Kas mees peab kerjama,saaks aru kui mingil vaesel... ei viitsi kribada,teile tõmmati kott pähe.
ha-ha6. november 2014, 16:05
mis te arvate , kas ader ikka rääkis tõtt et a-la 20 k kantud , seda summat ei saa peale tema mitte kunagi keegi teada nii, et see annetustest saadud summa võib vabalt ületada seda kahekordselt
tõde päevavalgel6. november 2014, 15:55
Tegelikult on nii,et annetuste saaja kannab ise raha annetajatele tagasi,mitte ei kasuta seda ise,see oleks küll kuritegu.Pangast saab väljavõtte,kus kõigi annetajate kontod ilusti kirjas.Kui ta aumees on,siis ta teeb nii.Arvas ,et asi ei lähe suure kella kõlge ja saag sedasi heauskseid petta,aga plaan läks nurja
tõde päevavalgel6. november 2014, 15:50
Asi käib ikka nii,et annetuste saaja kannab annetajatele raha ise tagasi,sest pangast saab võtta väljavõtte, kus kõigi annetajate konto numbrid seal ilusti kirjas,Kui ta muidugu aumees on?Ta arvas,et see ei lähe nii suure kella külge ja ajab vaikselt heade inimeste arvelt oma äri.Huvitav,et see jabur ringvaate saade ka õnge läks. rringvaaterigvaate
KIVIMEES6. november 2014, 13:58
EESTLASED ,KES ANNETAS DI, ÜTLESIN TEILE JUBA TEMA REISIKINDLUSTUS OLI 30 000 ,SEE PETIS PEAB ANDMA INIMESTELE KOGU RAHA TAGASTAMA JA EESTIST KADUMA JÄÄDAVALT!
kivipeale6. november 2014, 17:05
kas sa tead, palju see kõik maksma läheb? Kindlustustegelane väitis, et sellest ei piisa. Või arvad, et viinapudeli hinnaga tehakse mitmeid operatsioone? Aga kivipea niikuinii sellest aru ei saa.
Kummaline!6. november 2014, 13:49
IMELIK ON SEE, ET KUIGI MA OLEN ALATI HEA MEELEGA ANNETANUD, SEEKORD MA LAUSA TUNDSIN MINGIT PIMEDAT MÄNGU ADERI POOLT! MA EI TEA MIKS, AGA MISKI LAUSA TAKISTAS MUL ANNETADA. HAKKA VÕI IMESIT USKUMA! SIIN ON ILMSELGELT NÄHA PETTUST JA KAVALUST. INIMENE OSKAB ISEGI OMA POJA ÕNNETUSEGA (KUI SEE ÜLDSE NII OLI NAGU MEILE SIIN RÄÄGITAKSE!) PAPPI KOKKU KÜHVELDADA. Eestlased aga juba on sellised spontaansed annetajad ja pimesi annetavad kõigile kes vähegi palub. mina aga ei tee seda põhimõtteliselt ja alati ootan mingi aeg enne kui on täpselt teada mis rahakogumisega TEGELIKULT tegemist on. ja muidugi sellel Aderil on ikka väga manipuleeriv, kalkuleeriv ja kaval sõnavõtt. :D Minu jaoks igaljuhul täiesti läbinähtav! Imestan lihtsalt kui palju on naiivseid inimesi eestis. :)
m...6. november 2014, 13:53
See sõnavõtt annetuste tagasiküsimise kohta oli küll jah... ega inimene ei hakka ometi raha tagasi küsima, aga see raha saadi selle teel, et seda kõike puhuti väga üles ja niipalju vastukõlasid on juba selles loos olnud.
m...6. november 2014, 13:42
Selles loos on niipalju valesid juba, sellises olukorras oleva inimese esimene mõte ei oleks raha küsimine facebookist, vaid lendaks ennem kohale ja saaks teada mis seisus on inimene ja palju need summad võivad olla. Siin olukorras on tegemist, aga mitte kõige vaeseme inimesega, kes enda raha algusest peale juba sinna alla ei tahtnud panna., kui tegemist polnud millegi tõsisema vigastustega, poleks seda inimest ka nii ruttu kunstlikust koomast välja toodud. See fondi jutt on ikka eriline debiilsus, luua fond inimestele, kes ei tee endale tervisekindlustust ja enda lolluse tõttu satuvad õnnetusse. Selle inimese vigastused on näo piirkonnas ja kätel, mis ongi kooskõlas sellega, et tüüp ise sõitis vastu seina/posti ja kas tõesti sellisele on vaja raha annetada, miks mitte inimestele, kellele on roolijoodik või liiklushuligaan otsa sõitnud? Ega jah sellises olukorras inimesed ei tule esimese asjana raha küsima facebookist ja uudistes.
kurr6. november 2014, 12:41
ader väitis, et poeg tegi austraaliasse sõites kindlustuse, see kindlustus lõppes ära ja uut ta ei teinud. puhas valetamine ju. Austraalia jaoks tehtud kindlustus ei ole lõppenud.
ja väga imelik jutt on fondi tegemisest ülejääva raha eest. mingit fondi ei või rahajamades juba olnud inimestel lasta teha. väga kenasti käitus 1 koerte grupi liige. ta kogus oma haige koera jaoks siin raha, aga koer suri. abipalunu palus teistel abivajajatel talle kirjutada, millejaoks ja kui palju neil raha vaja on. ta valis ise välja, kellele tema arust kõige rohkem abi vaja on. jagas nende vahel kogu raha ära ja kirjutas fb-sse ka aruande selle kohta.
vahetult enne õnnetust ilmusid mitmel päeval järjest kollases ajakirjanduses pildid aderist koos tema noore elukaaslasega osa võtmas peentestr seltskonna koorekihi üritustest. neil üritustel on küll jook ja söök tasuta, aga kasvõi endi üleslöömise peale kulub ikka mõni kopikas. tundub olevat väga edev vend. kasvõi kindlustuspettusega seotud auto marki vaadates..
6. november 2014, 12:54
A mis Austraalia jaoks tehtud kindlustus puutub Tai riiki?
m...6. november 2014, 13:56
Välimus ei puutu siin asjasse, rohkem aga see et siin loos on väga palju vassimist ja valetamist. Paljude inimeste headust on kasutatud ära, siuke raha oleks rohkem ärakulunud inimestele, kes ei ole õnnetusi otsinud, vaid mingi teise idioodi pärast raskesse olukorda jäänud.
liis haaveli teisik...7. november 2014, 19:24
Minu meeelset oli see mees kohtu all6. november 2014, 12:23
Mingi maksupettuse vms pärast või ajan ma asjad segi. Igatahes väga sitt mekk sel asjal siin,ääreteult ebaaus kasutada poja õnnetust rahategemiseks. Nende varanduslikku seisust saab ju kontrollida ja mina olen vaestele annetuse poolt,aga rikkad ja väga rikkad andku oma lastele oma suurest varast ikks ise.Kes kelm ,see kelm nagu Höövli,Liisu
6. november 2014, 12:31
Kontroolli ja anna teada!
Lehte6. november 2014, 12:40
Kallid Eestimaalased! Miks te püüate Ader Argo elu veelgi raskemaks teha. Ärge arutage nii salvustavate sõnadega.Mõelge, kui juhtub teiega mingisugune õnnetus kas on hea lugeda neid kommentaare enda kohta.Enne,kui oma pahameelt välja pursata mõelge natuke ja ehk siis saate aru,kui raske on praegu sellel perel.
6. november 2014, 12:56
ei juhtu nendega midagi, nad on Jumalaga sõlminud kokkuleppe, ja vastavalt kokkuleppele peavad nüüd teisi sõimata
kle lehte6. november 2014, 12:57
eesti on täis peresid, kellel raske, haigused, õnnetused jne. AGA need inimesed ei kerja, vaid võtavad laenu. see pätt, kindlustuspettur ja dopinguärikas, aga kerjab. lihtsalt piinlik, rammu on mehel, aga mõisust näpib. oled märganud, et kui on meeldivad inimesed, siis ka selliseid komme pole, näiteks nagu need noored, kellel puudega laps kohe sündimas. MIKS? mõtle selle üle, enne kui kiidad siin.
6. november 2014, 12:59
mida te jaurate, abi pakuti ju. Kui vaja pole, siis saatku tagasi! Mida on arutada ja abiandjaid materdada?
?6. november 2014, 23:40
jesus? tõsiselt ka? mis raha tegemisest te siin kõik räägite?
naine326. november 2014, 12:06
Inimesed mis teil viga on???Kui teie enda lähedasega oleks midagi taolist juhtunud ja Teie oleksite abi palunud. Vaevalt meeldiks selliseid kommentaare lugeda. Minumeelest on see suurepärane uudis,et noorel inimesel juba natukenegi parem on.Mulle hakkab juba tunduma,et siinsetel mürgipritsijatel puudub ELU !
Naine 336. november 2014, 12:17
Ma saan aru kui raha läheb tõesti abistamiseks. Antud hetkel on aga tegu asjatu kerjamisega, mida võiks ju tegelikult ka kelmuseks pidada kui raha ei tagasta. Maksuamet kaela, mis muud!!!
ziidiuss6. november 2014, 12:23
Kas sinule jõyab ükskord kohale,et A.Ader e i ole ise midagi kerjanud? Seda hädatrummi tagusid inimesed,kes lapse pärast väga mures ja kes on sugulased!
Sinusuguste kohta kehtib lause,et "küll siga pori leiab". Keel suus kui siilinahk.
6. november 2014, 12:33
naisele 326. november 2014, 12:52
Ja kohe juba tead, kuhu raha läheb, oled tõeline selgeltnägija. Muidu ,ütle palun, kui palju on makstud 5 tehtud operatioonide ja haiglapäevade intensiivis eest. Meil nt üks lihtne sapipõie operatsioon maksab 1490 EUR, kompuutertomograafia ja röntgen - ca 50 EUR, voodipäev intensiivis (ilma arvukate protseduurideta, kus üksikud hinnad on 20-st kuni 500 eur) 100 EUR. Ja veel transpordikulud koju, kui meil vedu helikopteriga 1 tund maksab 1022,59 EUR.
6. november 2014, 12:52
ups- 12:52 on mõeldud naisele 33
6. november 2014, 13:01
kui Ader jagab raha tagasi neile, kellel soovivad - siis järelikult seda raha ikka vaja polnud. Või mis? Mis siia need hinnad puutuvad?
kle ziidiuss6. november 2014, 13:02
saa juba üle vsletamisest, ikka kerjas küll, kui tema lähedased seda tema nime all tegid, seda hullem. aga tema seda korjab ja tema on teatanud, et kindlustust pole jne. lisaks on just tema see, kes teatas, et ei maksa tagasi, et JUHUL, kui keegi just tahab, siis kannab tagasi. et nüüd siis inimesed peavad kerjama, et tagasi saada? piinlik, et kaitsed pätti. ning kerjamises on selgelt kirjas, et jagage, seega polnud ka oma sõpradele mõeldud, nagu muljet üritatakse jätta. pätt jääb pätiks.
ainuld teine kelm paneb "kle ziisiuss" vastusele miinuseid!!!6. november 2014, 13:43
vot nii, eestimaalased
ziidiussile6. november 2014, 13:45
aga kuidas sinu enda keelega on, kah siilinaha moodi ju,
?6. november 2014, 23:44
Ikka oli vaja, mis sa räägid. Lihtsalt ehk on temani jõudnud need hullud kaasmaalaste kommentaarid ja kirjutas ausalt, et kel peale seda, kui kindlustusleping avastati on soov annetatud raha ikkagi tagasi saada, andku teada. Lihtne. pole teab mis suur keeruline aritmeetika?
Vana koera6. november 2014, 12:01
ümber ei kasvata. Väga nilbe inimene, lükata oma poeg tanki ja tema kaudu kerjata raha. Kisan FB-is, aidake inimesed, mu pojal pole kindlustust, hale. Eks need kindlustuspettused veres, alles jäi millidega vahele, nüüd jätkab vassimist oma poja varjus. Kena puhkust noorpaar soojal maal, saate nüüd tasuta päikest nautida, naiivsete eestlaste rahakohtil liugu lastes, jälkus.
vaadake saadet "Puutepunkt"6. november 2014, 11:46
ja mõistate, millistes oludes ja olematu rahaga peavad inimesed toime tulema. Taastusravi on ainult pakasuhha ja paberil.
Siin on inimene majade ja maadega ja kerjab käsi pikal. Kui koheselt vaja raha välja käia, siis milleks on pangad ja laenud. Aga ega keegi vägisi võtnud. Kuid sellel mehel oleks parem, kui avalikuse ette ei ilmuks ja oma muskleid ei demonstreeriks. Kõigele lisaks on tal elukaaslase isa ju tohutu rikkur, kas laenu ei saanud anda?
6. november 2014, 11:52
kui ei taha, ei anna, milles probleem
6. november 2014, 12:16
Probleem on selles, et mõned inimesed tahavad teistele head ja mõned taas kasutavad seda kurjalt
6. november 2014, 12:56
see on jälle nende probleem, mida sina muretsed
6. november 2014, 13:02
suhtumine on 12:56-l just selline nagu ühel parasiidil olema peabki!
on või?6. november 2014, 13:07
ja rikkal mehel nii inetu tütar? :(
6. november 2014, 13:51
kuule, millise mehe tütar sina oled, et nii loll?
peaasi.et on rikas äi,7. november 2014, 19:31
milline on tütar,vahet pole.Aga selline tegelinski võib veel rikkama äiapapa leida.
asjaolusid ei tea, aga kohe kerjama6. november 2014, 11:39
Eesti rahvas on nii lolliks tehtud selle pideva kerjamisega, et jooksevad kohe abistama. Tõelised abivajajad jäävad tihti varju. Mis mõttes kui keegi tunneb, et tahab tagasi??????? Sinu kohus on avaldada oma seinal, et vaatan meie pangalehelt kõikide andmed ja tagastame rahad headele abistajatele, saate omad annetused mujale suunata!!!
raamatupidaja6. november 2014, 11:42
paistab, et sul meeldib manipuleerida rahadega, kohe tead kuhu neid suunata
maxilla6. november 2014, 15:11
Minu teada pole noormees veel terveks saanud, tegi alles silmad lahti korraks,aga juba kaarnakari kraaksub....ja hakkab raha ümber jagama.Tegelikud kulud selguvad alles mõne aja pärast, kui olukord=tervis stabiliseerub.Selge on see,et ravikulud ületavad olemasoleva raha,mis on meditsiini mõistes 50 000€?,kui ainuüksi üks haiglapäev intensiivis maksab eesti hindades ca 700€
asd6. november 2014, 11:19
Shame on you if you fool me once. Shame on ME if you fool me twice.
harkader6. november 2014, 11:27
Ele6. november 2014, 11:11
Tunnen Siiralt kaasa Aderi perele.Olen ise ka puhanud kuu aega Tais ja tean ,milline see elu seal on.Ma pean siiski väga õigeks ,et isa palus abi poja tervenemisele kaasa aitamisel ,sest sellist summat omavad ainult meie oligarhid,mitte see isa.Kes tihkab üldse selle küsim use üles tõsta,see on inetu ja mõistusevastane.Isa tegi kõik,et rutem jõuaks poja juurde ja abi palumine oli väga südamlik ja õige.Kes küll tõstis nüüd selle küsimus üles,ma ei mõista.See kindlustus 30000 ei aita Tais küll palju.Ärge võtke Aderi pere nende inetusi kijutusi südamesse.Enamus meie rahvast soovib poja paranemist ja teile perega hingerahu.Ainult kivistunud iinimene mõtleb nii inetult,nagu mõni kirjutas.Saage terveks ja ootame teid kõiki koju tagasi.Ärge võtke sõlvanguid südamesse,need jäägu neile,kes selle saatsid.Ootamee kõiki kodumaale! ELE
6. november 2014, 11:43
nagu näed, osa rahvast ei tuune kaasa, nad selleks pole suutelised
Numbreid ei tunnete või?6. november 2014, 11:53
Tunnen Siiralt kaasa Aderi perele - skoor +8 -6
+13 -14 6. november 2014, 12:58
juba 14 ei tunne kaasa, ja matemaatika õpetajad võiks rohkem pingutada
maxilla6. november 2014, 15:16
Sellest,et sul raha ei jagu ja tahaks seda nüüd tagasi saada, võib veel aru saada,Aga et isegi kaastundega koonerdad on ikka väheke kurvem lugu.
to /7. november 2014, 00:31
piinlik lugeda su kirjutatut. ära aja asju segi, inimesed on VÄGA kaastundlikud, lihtsalt ajudega inimesed ei soovi annetada rikkuritest kurjategijatele, kes võiks ise leida selle raha, mitte basahunniku kombel kerjata (just nimelt Basa..). ajudega inimesed ei pea ka kurjategijaid ja dopinguärikaid oma sõpradeks. sinu puhul on teada siis, millised on sõbrad.. nojha, häbiväärne. lausa oksele ajav tegelikult.
Leena6. november 2014, 11:01
Meil on palju vaesemaid abivajajaid kellel oleks vaja raha raviks või rohtudeks aga kes ei oska küsida. või siis teevad endale laenud pooleks eluks.Aderil rahaliselt veab. Penskarid hoolega annetamas.Mina olen ka annetanud aga mitte rikastele.
on küll jultumus6. november 2014, 11:05
sina nimetad vanu inmesi pilkavalt penskariteks, aga sama ajal hea meeega oleksid nõus vastu võtma samade penskarite raha
ülbikud — -d6. november 2014, 11:12
Eks teie jaoks samuti vanad inimesed on penskarid, vanemaid kaasa arvatud.
6. november 2014, 11:14
penskarid kõlbavad ainult sõimamiseks, nüüd sõimatakse abi andmise eest, Leena selline ei ole, Leenal on kalk süda ja tige olek
Ei6. november 2014, 11:55
ütleks,et "penskar" pilkav sõna on!
kui ei ole pilkav6. november 2014, 13:02
see on sinu probleem, mõne jaoks ka "mine p..sse" ei ole ropp - kodus emme ja issi käest õpitud ja tundub normaalne
Queen6. november 2014, 10:47
Inimesed tulge moistusele ja lugege artikkel korralikult labi.Abi vajab ju noormees,mitte Argo Ader.
to queen6. november 2014, 13:14
oled loll või mängid? loomulik, et isa ju maksab seda ravi, seega ikka argole lähevad rahad. eriti need, mis üle jäävad, kuna kindlustus maksab tegelikkuses käik ära .D
saage juba aru, et pätt jääb pätiks, ei muutu see ülbe libedik, kes koos oma pruudiga, nagu kuulda on olnud, teenindajate peale räuskab ja ülbitseb. kahjukskõik inimesed seda ei tea.
6. november 2014, 10:40
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
wello6. november 2014, 10:44
loodame et nii ei lähe, aga sinu diagnoos kinnitus küll
6. november 2014, 11:06
sinu sõnad Jumala kõrva ja sul topelt tagasi
jalala sõ6. november 2014, 11:47
ja teile samuti kõike parimat, at saatus oleks täpselt vastavalt teie tegudele
Jumala kõrv miinustele6. november 2014, 11:49
ja teile samuti kõike paremat, et saatus oleks vastav teie tegudele ja olekule
6. november 2014, 13:03
kuidas nii, sa ei soovi kõike paremat? Sa soovid nendele õnnetusi kaela?
6. november 2014, 10:14
Esiteks, pole vaja kraaksuda, et alguses räägiti, et kindlustust polnud! Räägiti reisikindlustusest ja seda tõepoolest ei olnud! Te ei vaevu korralikult artiklit läbigi lugema, aga kus ristilöömine käib! Teiseks,, loomulikult on tore sappi loopida, kui endal sellist muret ei ole või kui ongi, siis ei suudeta või ei taheta võidelda oma lapse ellujäämise eest! Te olete paras ahvi kari! Jarmo, saa ruttu terveks ja Argole palju kannatust, kõik ei arva nii, nagu see ussikari siin! Edu teile.
kas annetanud on ussikari ?6. november 2014, 10:38
annetajaid on vaja risti lüüa ning kiruda ? Tublid olete .
6. november 2014, 11:07
loomulikult, ussid ju jäi ilma
on arukaid6. november 2014, 10:09
ja vähem arukaid. No comment!
to on arukaid6. november 2014, 13:19
selles on sul küll õigus. nimetatud kerjusisa ader on üks vähemarukamaid ka vähemarukate seas. poiss näib samuti olevat dopingut täispumbatud rullnokk, arukust silma ei hakka. loodan, et areneb.
A Ader on hea isa!6. november 2014, 09:53
Mina pigem vôtan Argo ees mütsi maha, et ta nii kiirelt suutis tegutseda ja julges abi küsida, mitte ei jäänud ootama, mis saatusel plaanis on. See, et on kindlustus, selgus ju ka päevad hiljem, aga sellistes olukordades tuleb tegutseda kohe. Ja kellel jääb annetus hingele, tôesti, pole ju raske kirjutada, et soovite seda tagasi!
Edu Aderite perele!
mina mõtlen6. november 2014, 10:12
see AA ikka päris ise vorbib siis taolisi komme ja hurjutab õelu halbu inimesi.
?6. november 2014, 10:37
??? Et no nagu mismõttes? päris on tal aega...
aega on6. november 2014, 10:46
irvitab ja loeb raha.
6. november 2014, 11:08
kui keegi sisn irvitab ,sis see oled siima
6. november 2014, 11:08
lihtsameelsetele6. november 2014, 09:50
isegi vene esimene kanal edastab abipalve,kui keegi on väga hädas.Telekanal avab arve ja sms-i saatmisega annetad raha.Mis üle jääb annetatakse teistele raskelt haigetele lastele.Kogu raamatupidamine on nähtav.
Mitte aga nii,et keegi edastab oma konto numbri ja sinna head inimesed teevad ülekande.
Nüüd hakatakse Argot "tegema"6. november 2014, 09:59
6. november 2014, 11:09
Mis on , pahane sest ise selle peale ei tulnud?
Rauast meestele6. november 2014, 09:36
Argo annetagu see raha nähtavalt edasi, siis peaks kõik rahul olema. Praegune seis jääb edasi ussitama - tahab ta või ei taha, leidub ikka keegi, kes näpuga näitab. Seda enam, et sellel mehel on kindlustustega ennegi sekeldusi olnud. Pojale aga kiiret paranemist, eks iga lähedasega juhtunud õnnetus on väga raske taluda, ole kes tahes.
ega6. november 2014, 09:40
seesugused ei kardagi kellegi näpuga näitamist.
arvan6. november 2014, 09:17
Ei maksaks siin enam arutada, kes teate välja pani. Ikkagioli õnnetus ja inimestel oli mure.
Mina arvan, et kui on veel Argo pojale tarvis arstimise eest lisa kulutusi, peale selle kindlustuse, siis see arvata maha annetatud summast, ja ülejäänud kanda lastekaitsefondi Ma arvan,et rahul
oleks ka annetajad.
no6. november 2014, 14:06
Ei usalda neid fonde.
jaa6. november 2014, 09:13
Keegi siin ei tegelenud KELMUSEGA! Tegemist oli abi palumisega- tehke palun selle vahet. Kadeduse nooti ja õelust näeb siin paljudes inimestes, kas olete liiga noored, et pole elu näinud ja ise midagi nii kohutavat läbi elanud, ei ole mõtet siin paugutada. Keegi ei ole sundinud kedagi annetama. Argo ja tema pojale kiiret paranemist ja olege tugevad.
tahaks uue bemmi osta6. november 2014, 09:26
aga raha pole,ehk paned õla alla.
mina olen6. november 2014, 09:30
piisavalt kaua elanud, et olen ise elu näinud, vaeva näinud ning tunnen ka valesid keerutava inimese kohapeal ära.
6. november 2014, 11:11
mina ja mina, oh sa mina, olen ka selliseid mina näinud, oma naba imetlevad kuni ise on hädas, sisi tuleb meelde ka teised
6. november 2014, 13:03
ja veel teised minad kokku lendanud
Liina6. november 2014, 09:13
Jumal küll, jätke inimene rahule! Me keegi pole sellises olukorras olnud ja usun, et ei soovi olla ka! Ta üritab teha parimat oma poja jaoks!
minu arvamus6. november 2014, 09:04
Mind hämmastas kogu selle traagika juures justnimelt see vastik rahateema. Nimelt tundus, et esimese asjana, kui hr. õnnetusest teada sai, hakkas raha kokku kraapima. Mis siis nüüd juhtuks, kui raha ei oleks ja keegi ei annetaks? Minu arvates natuke üle pingutatud. Kui sul on vara nii palju nagu siin deklareerinud oled, siis jõuad alati midagi rahaks teha või pantida. Milleks nii kiire oli sellega. Ega ju isegi Tai Kuningriigis ei visata koomas inimest kohe tänavale. Sellegi poolest soovin pojale head paranemist, aga halb maik jäi asjale juurde.
Lilly6. november 2014, 09:03
Loodan, et kes annetas, tegi seda heast tahtest. Kurjad kommentaarid tulevad arvatavasti inimestelt, kellel pole omal lapsigi. Iga vanem teeb sellises olukorras kõik võimaliku oma lapse heaks. Häbi Teile, pahatahtlike mõtetega inimestele.
6. november 2014, 09:44
Sa, Lilly, ju kirjutad ise ka väga pahatahtliku kommentaari.
Häbi6. november 2014, 09:01
appi6. november 2014, 09:01
Inimesed, keegi ei käskinud ju annetada. Milles probleem? Küsige oma raha siis tagasi ja vaevalt keegi tegelikult siin õelutsejatest üldse midagi annetas.
Ints6. november 2014, 08:58
Oleks loogiline, et Ader ise maksab "annetused" tagasi. Samas võiks ta ka oma võlad ära maksta!
no Ints,6. november 2014, 09:29
nüüd saab ju ka võlad makstud ja ju jääb ülegi.
vvvv6. november 2014, 08:52
ma saan aru, et kui inimene on välismaal ja satub teadvuseta olekusse, siis peab tal olema kindlustus kaasas, paber peab olema alati kaasas, ükskõik, kas lähed kasvõi ujuma. sest kui ta sealt välja tuuakse, siis on kohe kindlustus võtta.
kas tänapäeval ei käi need asjad kuidagi arvuti teel, et on kohe näha, kas kindlustus on?
teiseks ei pruugi ju lähedased teada, kas ja kus firmas sa kindlustuse tegid.
no öelge mulle, kuidas siis üldse saab teada raviasutus, kui inimene on koomas, et kas tal on kindlustus või mitte?
qf6. november 2014, 08:23
Kui annetus on üle kantud arvele siis arvenumber ju teada kuhu on võimalik teha kanne ja kui isiklikult üle antud siis pole küsimustki kuhu kanda. Aus inimene oleks juba teatanud, et ülekanded on tehtud .
Argo Ader ju ütles, et...6. november 2014, 08:31
...kui keegi tahab oma raha tagasi, siis võtku ühendust. Kõik ju pole sinusugused, et tahavad raha tagasi. Seega pole sul, anonüümsel võimalust raaha tagasi saada, kui sa ei teata Aderile, kes sa nimelt oled. Annetajaid oli ju peale sinu ka veel ja kust A.Ader peaks teadma, milline on sinu kontonumber. :(
gf6. november 2014, 10:08
Ma olen ikka aru saanud kui ülekanne tehakse kontolt kontole siis jääb jälg järgi. Aga kui kuskil ümbrikutega käis asjaajamine siis tõesti ei pruukinud jälg järgi jääda. Võibolla siis tõesti on kõik sellised ümbrikute mehed need Aderi tuttavad.
kas6. november 2014, 08:10
kõik on jõudnud oma sapi Aderi peale välja valada! Kui Teie lapsega juhtuks õnnetus, oleksite samuti paanikas ja esimese hooga ei oskagi muud, kui abi paluda. See muide, on väga loomulik käik isa poolt. Ma soovin kogu südamest pojale paranemist ja kaasmaalastele ...JÄTKE KURJUS,SEE TULEB ENDALE TAGASI!
teatavasti6. november 2014, 09:37
juhtub iga jumala päev lastega-inimestega hirmsaid ja veel hirmsamaid asju, aga seda esimese hooga paanikas kerjamist ei olegi nagu veel kordagi täheldanud.
Pangaautomaat6. november 2014, 08:10
Palju edu Argo pojale, tõsiselt. Samas on kurb, sest paraku paljud inimesed, kes näiliselt tunduvad pururikkad ei oma tegelikult piisavalt vahendeid, et sellistes hädaolukordades toime tulla. Mingi moositagavara võiks sahvris olla. Kahjuks pankade pealetungiga kadus ka inimeste oskus põrsakesse jätkumoona koguda.
Ain6. november 2014, 07:33
Arx on lihtsalt krtlikult andekas.Kasutas fb-i ära täpselt samamoodi nagu Veerpalu kaitsetiim.Eht ostapbenderlik käik.Eriti andeks on veel see-küsige tagasi kui väga tahate!?Vot nii...
mõte6. november 2014, 07:13
suurem osa kommenteerjatest ei ole sentigi annetanud ja salvavad nagu kobrad ,et maksimaalselt elu veelrohkem raskemaks teha.Sellised olukorrad on ülirasked .Jõudu paranemiseks ja loodan ,et need kes annetanud on saavad aru ,et nad on aidanud inimest Jarmot mitte kedagi teist.Jarmo ei ole teilt sentigi palunud kuid teie annetus telle oli suur jõud siia ilma tagasitulekuks.
A6. november 2014, 08:28
Raha on ju Argo kontol, kui tahab, siis annab sealt, kui ei taha, ei anna.
6. november 2014, 07:06
Oh seda õelust, annetati ju vabatahtlikult! Kas teil piinlik ei ole? Jarmole kiiret paranemist.
kelm6. november 2014, 07:20
Annetajad annetasid vabatahtlikult inimesele kes palus abi et oli hädas.
Tuleb välja et ei ole hädas. See on kelmi tegu.
Asi siis ei puutu üldse tema poja traagilist õnnetust.
kurmo6. november 2014, 08:48
Tere, kõigepealt uuri palju seal operatsioonid maksavad ja siis säutsu siin edasi.?!
m...6. november 2014, 13:46
Jah ja summad pole absoluutselt nii ulmelised, nagu on tahetud inimesi uskuma panna.
KP6. november 2014, 06:39
Ja jälle Argo tegi selle triki ära XD
kelm6. november 2014, 06:35
Liis Haavel on endale uue kaaslase saanud !!!
Maksa kõik tagasi, pangaülekandel on toetajate konto number olemas.
Kelmus on karistatav !!
koristage6. november 2014, 06:05
selle päti nägu juba uudistest!!!
qq6. november 2014, 05:37
See on tipptasemel raha tegemine! õppige tainad
raha "tegemisest"6. november 2014, 06:06
Olen täiesti veendunud, et isegi kui ravikulud ületavad kindlustusest ja annetustest kokku saadud summat, hakkavad mölakad Toom-pealt annetuste eest tulumaksu nõudma ja seda sõltumata sellest, et niigi makstakse neile kõige eestis ostetava pealt 20% käibemaksu põhist katu-seraha + üle 50% (33% sotsmaks+21% tulumaks+muud maksud ja aktsiisid) makse palgalt. Kujutate nüüd ette: üle 50% läheb palgalt mölakatele ja järelejäänust veel 1/5 ehk 50%*0.2=10% läheb mölakatele ja siis kui häda käes, peab järelejäänud 40% palgarahaga ise ravikulud ja kindlustuse ja muu kinni maksma. Aga näe, ikka leidub orjameelseid, kes arvavad, et part-okraatia saab liiga vähe kat-useraha
sdsdsd6. november 2014, 05:11
oleks palunud kyll jah, aitäh
loo moraal6. november 2014, 04:41
Loo moraal on see, et kuna maksukogujad vaid võtavad ja hädasolijad peavad lõppude lõpuks ikka kuidagi erasektori rahaga, kindlustus, annetused, pere-säästud, hakkama saama, siis pole patt asjasse suhtuda ka nii, nagu järgnevas blogipostituses kirjas:
http://uus.minut.ee/maailmaparandamise-idee-uksikisikud-vordseks-riikidega/
väga vaene6. november 2014, 03:29
Mul pidevalt kuu lõpus näpud põhjas ja suure põdemisega ikka küsin õe või venna käest enne palgapäeva mõnikümmend euri.Paar korda ka parimalt sõbralt küsinud,aga väga alandav tunne on olnud,sugulastelt lihtsam küsida.Samas nad alati on hea meelega andnud ja toonitanud,et kui abi vaja ,siis alati küsi,olen öelnud,et mul seda ikka piinlik teha.Ei küsiks elus töökaaslastelt laenu,see oleks nii alandav,ammugi kuskilt ....
janek6. november 2014, 07:11
facebook aitab ju
pane kuulutus üles.loll inime aitab ikka.
Õpetuseks kõigile6. november 2014, 01:24
Sellest loost on näha, kui raske on kord kadunud usaldust taastada. Teed lollusest ühe kelmuse ja plekk ilmub ikka ja jälle välja, ka siis, kui sul võib olla väga raske ja sa tõesti väga abi vajad.
õigus6. november 2014, 06:47
see ongi kogu selle loo moraal
to Õpetuseks kõigile6. november 2014, 09:37
asi ikka päris nii ei ole,isegi ministriks on võimalus saada,olgu plekid suured tahes.
misssa nüüd6. november 2014, 00:53
aga see roosamanna,6. november 2014, 10:45
teisalt jälle,ega oravabandelt polegi muud oodata.
6. november 2014, 00:45
VÄGA alatu tegu on mängida inimeste empaatia ja heatahtlikkuse peale ja sellega raha kokku ajada!! uskumatu
LAINE6. november 2014, 00:44
Ränk õnnetus ja lähedastel mure suur,kuid arvatavasti ei olnud rahalise abi küsimine televisiooni kaudu siiski perekonna mõte.
6. november 2014, 00:13
huvitav et ÕL moderaatorid kustatvad oma ajakirjaniku kirutatud
lollidelt6. november 2014, 00:03
tulebki raha ära võtta! Sai kerge vaevaga minu aasta palga. Peab ka vist kelmiks hakkama.
6. november 2014, 00:10
kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, saan aru ja palun võtke siis minuga ühendust ja kannan Teie annetuse tagasi. Minu pere ei unusta Teie tuge kunagi. Nüüd saame veidi kergema südamega pühenduda ravile, poeg võitleb edasi."
to /6. november 2014, 00:42
normaalne oleks paluda ühendust võtta ikka neil, kes TAHAVAD raha talle jätta ja teistele tagasi kanda ilma küsimatagi, sest tegu on ju pettusega, raha kanti, sest arvati, et ei ole kindlustust, ülejäänu tasugu mees ikka oma kukrust. häbitud!
kustotsast6. november 2014, 10:44
mismottes tegu pettusega? inimene ju ei teadnud et on kindustus ja vaatamata kindlstusele, et piisa kindlustuse poolt välja käidud 30 000 eur nii ehk naa. sii saab annetatud rahaga jällegi ravi jätkata
5. november 2014, 23:47
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
6. november 2014, 00:10
kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, saan aru ja palun võtke siis minuga ühendust ja kannan Teie annetuse tagasi. Minu pere ei unusta Teie tuge kunagi. Nüüd saame veidi kergema südamega pühenduda ravile, poeg võitleb edasi."
5. november 2014, 23:47
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
6. november 2014, 00:10
kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, saan aru ja palun võtke siis minuga ühendust ja kannan Teie annetuse tagasi. Minu pere ei unusta Teie tuge kunagi. Nüüd saame veidi kergema südamega pühenduda ravile, poeg võitleb edasi."
oeh5. november 2014, 23:46
on ikka veider lugu küll. selle asemel,et muretsev lapsevanem uuriks esiteks välja, kas pojal kindlustus oli või ei olnud, raiuti väga selgesõnaliselt, et kindlustus puudub ning tormatakse facebooki annetusi küsima. mis sa oskad kosta sellise asja peale..
?6. november 2014, 00:45
Kui on kindlustus olemas, kas see ei peaks ka rahakotis kaasas olema?
janek6. november 2014, 07:15
rahakott on ka koomas....
Mari5. november 2014, 23:38
Ma kirjutan uuesti:
MIks Õhtuleht sellise pildi lisas? Mingisugune taktitunne võiks olla, kuna artikli sisu on tema haige poeg.
marile6. november 2014, 01:06
pean veelkord kirjutama, miskipärast õhtuleht kustutab, kuigi midagi roppu ju pole.
.
aga mari, sina ilmselt ootasid, et saaksid näha pruuni lögaga kaetud läikivad lihaspundart trussikutes? siis on arusaadav küll, miks pettunud oled.
--- 5. november 2014, 23:38
tee nüüd ise annetus mõnele abivajajale.
öelge ausalt,5. november 2014, 23:32
Kas mees istub ise arvuti taga ja klõpsutab " kommentaar ei meeldi"..... Kuhu kaovad asjalikud kommentaarid?
Mari5. november 2014, 23:34
Seda teeb õhtule töötaja, kui nii loll oled siis ole parem vait
,,,,5. november 2014, 23:41
võta lonks suhkuvett, hakkab ehk kergem
see Mari ei hiilga ju kindlasti oma arukusega.6. november 2014, 10:50
kindlasti on skeemis osaleja,jätke eit rahule.
5. november 2014, 23:29
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Mari5. november 2014, 23:30
Ole õige mees ja osta ajud!
just5. november 2014, 23:48
6. november 2014, 00:11
kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, saan aru ja palun võtke siis minuga ühendust ja kannan Teie annetuse tagasi. Minu pere ei unusta Teie tuge kunagi. Nüüd saame veidi kergema südamega pühenduda ravile, poeg võitleb edasi."
janek6. november 2014, 07:18
copy-paste ära ei tüüta?
TEET 5. november 2014, 23:29
hea lugeda et asjad laabuvad :) ole tugev. tervisi pojale,
vaevalt kuni 100 eurose annetajad 5. november 2014, 23:26
hakkavad tagasi nõudma , Oli businezzzz
Vähemalt seekord 5. november 2014, 23:28
aus vastus, mitte naglalt valetamine.
...5. november 2014, 23:26
Mari5. november 2014, 23:31
......5. november 2014, 23:24
Iga lapsevanem tahab, et tema laps terveks saaks.igatahes jõud paranemisel.
AA5. november 2014, 23:23
Mis läinud, see läinud. Argo võiks ise nüüd ilusa źesti teha. Oma luksustilulilu maha müüa nii kiirelt kui võimalik ja saadud annetuste summa ulatuses teha annetuse ise nendele, kes seda tõeliselt vajavad.
ja veel5. november 2014, 23:21
toon on üleolev ja mõnitav, et no kui keegi just tunneb, et tahab tagasi...
hoo?6. november 2014, 22:55
Sa kuulsid siin mingit tooni? :D
:)5. november 2014, 23:20
<3 kiiret paranemist! Ülihea uudis!
5. november 2014, 23:20
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
6. november 2014, 00:12
KINDLUSTUSED ON KÕIGE SUUREMAD VARGAD, iga kord kui juhtub õnnetus leiab kindlustus 110 põhjust, et oled lepingut rikkunud.
Ader sattus ilmselt kahtluse alla kuna talle tuli kahjud kinni maksta ja kindlustus ei näinud võimalust ära hiilida.
KAS TÕESTI VÕIB KINDLUSTUS NIMETADA PETISTEKS KÕIKI INIMESI KELLELE TULEB RAHAD VÄLJA MAKSTA.
Tahaks kuuulda mille alusel Aderit pettuses kahlustama hakati, kahtlased asjaolud = asjaolud, et ei saa raha maksmisest keelduda. Muid põhjuseid ma kuulnud pole.
hahaha6. november 2014, 00:39
Nimelt esitati kindlustusseltsile Seesam avaldus, mille kohaselt olla Pajula oma kaubikuga Fiat Ducato Keilas ühel ristmikul vasakpööret sooritades sõitnud ette Aderi juhitud sportautole Dodge Viper.
Aderile maksti kindlustuse poolt hüvitist enam kui miljon krooni, hiljem näitas uurimine, et õnnetus oli ikkagi lavastatud.
pätt jääb pätiks, prae või võis...