Argo AderFoto: Kaarel Tigas
Inimesed
5. november 2014, 23:06

Argo Ader: kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, siis võtke minuga ühendust (174)

Kulturist Argo Ader, kes teatas möödunud pühapäeval, et tema poeg Jarmo sattus Taimaal Phuketis traagilisse liiklusõnnetusse ja palus inimestel poja raviks ning kojutoomiseks raha annetada, kirjutas täna oma Facebookis, et kui keegi tunneb täna, et tahab annetatud raha tagasi saada, võib ta temaga ühendust võtta.

Argo Aderi Tais avariisse sattunud poja ravikulude katmiseks mõne päeva eest algatatud annetuskampaania on praeguseks, mil juba koomast toibunud Jarmo Aderi seisund on muutunud paremaks, kogunud kokku juba üle 20 000 euro. Algne info, nagu oleks Jarmo Tais koomas ning ravikindlustuseta, ei vasta tänase päeva seisuga aga tõele, sest tuli välja, et noormehel oli siiski 30 000 euro ulatuses ravikindlustus.

Argo kirjutas täna õhtul Facebookis, et tema südamelt on langenud mitu suurt kivi. "Jarmo ärkas täna koomast üles ja suutis isegi öelda esimesed sõnad! Poja olukord on endiselt väga raske ja väga pikk ja keeruline ravi ja taastusravi on veel ees kodus, aga süda on uut lootust täis," teatas mees ja tänas kõiki inimesi, kes on Jarmo paranemise heaks annetanud.

"Annetusi on juba ligi 20 000 kuni eurot, mis tundub täiesti uskumatu ja on väga väga suur abi. Eraldi tänu väärib IF kindlustus, kelle kõne meie perele, et Jarmol ikkagi on kindlustus, tundus täiesti uskumatu, mul ei ole sõnu," kirjutas Argo.

"Ravikulusid pole veel kokku löödud, aga kindel on see, et ravi tuleb veel kallim ja kõik see kulub ära. Aga kui keegi tahab kindlustuse tõttu oma annetust tagasi, saan aru ja palun võtke siis minuga ühendust ja kannan Teie annetuse tagasi. Minu pere ei unusta Teie tuge kunagi. Nüüd saame veidi kergema südamega pühenduda ravile, poeg võitleb edasi."

Kui suurem osa inimesi elab Facebookis Argo Aderile poja toibumisele kergendusega kaasa, siis leidub ka neid, kelles tekitab nördimust ja kahtlusi, et annetuskampaania enne asjaolude selginemist üldse käiku lasti – sealhulgas ka annetajate endi seas. 

Kasutaja nimega Soomes Eestlane kurjustas Aderiga Facebookis, et ta oleks võinud enne korjanduse korraldamist uurida, kas pojal oli kindlustus või mitte.

Argo Ader vastas talle ja ka teistele kritiseerijatele, et kui juhtub, et raha ravikuludest üle jääb, annetab ta selle heategevusse.

"Sulle ja ka teistele teadmiseks, et loomulikult, kui juhtub, et raha jääbki üle, ehk et ravikulud katab kindlustus ning midagi jääb annetatud rahast üle, siis otsustasin luua fondi nendele abivajajatele, kes lähevad välismaale ilma kindlustuseta ning kellel juhtub seal õnnetus. Seega kindlasti ei kavatse ma millegi pealt kasu lõigata, vaid teen kõike oma poja huvides, mis iganes ka keegi siis arvata soovib või ei soovi. Õnneks on positiivseid kommentaare ja inimesi nii palju, et negatiivsed inimesed jäävad neile lihtsalt varju," kirjutas Ader oma Facebookis.