Ott LeplandFoto: LAURA OKS
Inimesed
5. november 2014, 19:12

ÕHTULEHE VIDEO | Ott Lepland alistas disc-golfirajal poksijad: Läks paremini kui kardisõidus (4)

Laulja Ott Lepland esitas koos teiste tuntud inimestega poksijatele väljakutse. Kui aasta alguses vannuti erinevatele võitlejatele alla kardirajal, siis nüüd pisteti rinda disc-golfis. 

Lepland, kes oli kummalist spordiala harrastanud varem vaid ühe korra, jäi oma päevaga rahule. "Raske on võrrelda kardisõitu ja disc-golfi, kuid see tuli minu jaoks veidi paremini välja. Täitsa tore oli, uus kogemus on pooltalvisel ajal sellist spordiala harrastada," rääkis ta Õhtulehele antud videointervjuus. 

Õhus oli Leplandi sõnul ka veidi nostalgiat. "Koolivenna Rain Kärkineniga, kes ka Xplosioni sarjas osa võtab (nädala pärast toimub Eestis võistlusspordiüritus, kus saab näha nii K1, poksi kui MMA stiilis matše - toim.) arutasime, et kui mööda metsa jalutasime, tulid vanad kooli kehalise tunnid meelde. Sai omal ajal mööda tammikut Jüri alevikus tuldud klassiga. Väike nostalgia oli. Mõnus!"

Kas muusik mängiks disc-golfi veel ning millisel spordialal tunneb Lepland end eriti koduselt, vaata juba Õhtulehe videost.