Siiri SisaskFoto: TAIRO LUTTER
Inimesed
5. november 2014, 08:52

Siiri Sisask kutsub laste jõulupakkidesse annetusi tegema (2)

Lauljanna Siiri Sisaski eestvedamisel on tänavugi käimas puudustkannatavatele lastele jõulukingituste kogumise kampaania.

Sisaski eestvedamisel tegutsev heategevuslik keskus Saagu Valgus (SV) tahab teha jõuludeks lastele kingitusi. Selleks ootab ta heade inimeste abi. Oodatud on kõik, mida lastel tarvis võiks minna. Näiteks soojad kudumid – sokid, sallid, kindad – igas suuruses, kuid eriti koolilaste jaoks.

Samas on oodatud hügieenitarbed, mida nad igal aastal on ikka ja jälle kogunud, et lastele pakkidesse kaasa panna. Ka soojad rõivad: kampsunid, joped, aluspesu jms. Samuti kunstitarbed, raamatud, lauamängud jms.

"Kõik annetused on teretulnud, mida pole enne kasutatud ja mis kingitusteks võiksid sobida,“ räägib SV patroon Siiri Sisask. Kingitused on oodatud 20. detsembrini. SV korraldab jõulukingituste pakkimist juba neljandat aastat ehk alates 2011. aastast, kui Raplas SV keskus uksed avas. Sisask tänab kõiki häid aitajaid, kes neile eelmistel aastatel kingitusi annetanud on.

Eelmisel aastal oli SV keskus mitme nädala jooksul tõeline päkapikukontor – nad pakkisid kingitused 1200 lapsele. Sel aastal on jõuluüllatuste saajaid ilmselt rohkemgi, kuna SV keskuseid Eestis on nüüd juba mitu: Võrus, Järva-Jaanis, varsti ka Pärnus.

SV peakeskus on Raplas. Kingitused on oodatud aadressile: MTÜ Saagu Valgus, Rapla 79514, Mahlamäe 10. Samas võib need saata või viia otse Võru või Järva-Jaani SV-sse. Lisainfot leiab aadressilt www.saaguvalgus.ee