EI MIDAGI ERILIST: Stevie Wonder on kolmikute sünni eel kahtlemata elevil, kuid arvestades kaheksat varasemat last, pole see just rabav elumuutus.Foto: AOP
Inimesed
5. november 2014, 07:00

Stevie Wonderi naine ootab kolmikuid

64aastase pimeda muusiku Stevie Wonderi 40aastane kihlatu Tomeekah Robyn Bracy ootab kuuldavasti kolmikuid.

Stevie Wonder, kel juba on kaheksa last, pole uudist veel ametlikult kinnitanud, kuid mehe lähedased teavad rääkida, et staar on rõõmsam ja rahulolevam kui kunagi varem, vahendab Daily Mail.

"Lapsed on Stevie õnne saladus. Vaevalt ta plaanis saada 11 lapse isaks või 64aastaselt kolmikuid kantseldama hakata. Aga pole kahtlustki, et ta on ülirahul," räägib üks mehe sõpru.

Stevie teadvat hästi, et isaamet on vastutusrikas, aga mees olevat veendunud, et just nüüd, 60ndates, on ta lõpuks oma ülesannete kõrgusel ja saab hakkama kõigega, mida temalt oodatakse.

Tomeekah’l ja Steviel on üks ühine laps: möödunud aastal sündinud tütar. Kusjuures ka see on mitteametlik info, sest avalikkust pole paar tütre sünnist informeerinud.

Kirju minevik

"Ma võin kindlalt väita, et tüdruk on olemas. Käisin tema katsikul," pajatab nüüd mehe sõber.

Praegu elavat Stevie oma kallima rasedusele kogu südamest kaasa, saates Tomeekah’d kõigil visiitidel arsti juurde.

"Ta on jäänud oma ülejäänud laste eludes üsna kõrvaliseks tegelaseks, seepärast ei taha ta seekord millestki ilma jääda," selgitab allikas.

Stevie lasterohkus pole imekspandav – arvestades seda, et mees on olnud naiste ihaldusobjektiks juba teismeliseaastaist peale. 22 Grammy võitja viimanegi abielu lõppes 2012. aastal põhjusel, et tema toonane naine ja kahe lapse ema Kai Millard Morris kahtlustas meest petmises.

Varasematest suhetest oli Steviel selleks ajaks sündinud juba viis last, teiste hulgas kuuluvad tema beebiemmede hulka Yolanda Simmons ja lauljatar Syreeta Wright.

Kuigi Stevie Wonderil pole varasemat lastehulka arvestades kolmikute sugude suhtes eelistusi, loodab mehe kaasa Tomeekah väga, et vähemasti üks tulevastest ilmakodanikest on poeg.

Seda eelkõige seepärast, et 2004. aastal kukkus tema toona kaheaastane poeg Izaiah kolmanda korruse korteri aknast surnuks.