ILU JA VALU: Olgugi et nibu augustamine, eriti veel kaks järjest, on väga valus, ei kahetse Madis, et seda teha lasi. Tema jaoks on nibuneedid seksikad.Foto: Erakogu
Inimesed
4. november 2014, 07:00

Madis Räästas lasi rinnanibud augustada: nii valus oli, et roppused lendasid (44)

"Nibuneetide tegemise protsess oli kiire, aga valuline. Kui aukude asukohta kehale märkima hakati, tekkis mul korraks kahtlus, et äkki ei peaks seda siiski tegema," räägib Norras resideeruv Madis Räästas, kes lasi mõni päev tagasi augustada oma mõlemad rinnanibud. 

Nibuneedi idee on Madisel peas olnud juba väga pikka aega, umbes kaks aastat. "Minu jaoks on nibuneet seksikas. Olen seda paljudel meestel näinud ja iga kord, kui rannas või ööklubis kellelgi nibuneeti nägin, siis mõtlesin, et pean endale ka saama," ütleb Madis.

"Sandra SpiderWeb Piercing Stuudio oli siinsamas ja kuhugi kaugele ei pidanud ma selleks minema."

 

Beauty is pain. Piercing my nipples. #pain #beautyispain #piercing #fetish

A photo posted by madis räästas (@herrmadis) on

Nibuneetide tegemine ei ole kuulu järgi just kõige mugavam protsess ning kahe nibu järjestikku läbi torkamine olevat tõeline piin. Madis ütles, et tahtis tegelikult alguses augustada vaid ühe nibu.

"Aga augustaja Sandra ütles, et pärast needistamist on üks nibu suurem kui teine ja see ei jäta ilusat muljet. Võtsin teda lihtsalt kuulda," selgitab ta.

Karjus end tühjaks

Madis ütleb, et augustamiseelne tunne, mis teda valdas, oli täpselt samasugune nagu enne esimese tätoveeringu tegemist.

"Ma olin väga närvis, aga samas oli mu sees uue ja põneva elamuse pärast meeletu elevus." Peale selle valdas teda veel hirmutunne.

"Ma teadsin, et see on valus, kuid poleks osanud arvata, et nii valus!"

Madis ütleb, et olgugi et protsess käis kiiresti, oli see valus. "Kui aukude asukohta kehale märkima hakati, tekkis mul korraks kahtlus, et äkki ei peaks seda siiski tegema."

Temaga oli aga kaasas sõbranna, kes teda ergutas, tegi Madise kahtluste üle vahepeal nalja ja julgustas teda siiski asjaga lõpuni minema.

"Kui juba voodile pikali heitsin, siis süda ikka täitsa peksis sees" ütleb ta. "Juba siis, kui nibust tangidega kinni võeti, et nõel paremini sisse lükata, kontrollis valu mu keha. Roppused lendasid ja sain end tühjaks karjuda," meenutab ta.

Augustaja Sandra aga ajas oma asja ja ei lasknud end karvavõrdki Madise karjumisest segada.

Pärast 15minutilist tegelemist oli kogu õudus, nagu Madis seda ise nimetab, möödas. "Siis sain rahulikult hingata. Päris pilt mul eest ära ei kadunud, aga nägu läks küll valust valgeks."

Seda, kumma nibu augustamine valusam oli, Madis öelda ei oska. "Kui valu on juba kogu keha ja mõistuse üle võtnud, siis ei saa enam aru," ütleb ta.

Augustaja soovitas ruttu järjestikku mõlemad needid ära teha, mitte vahepeal väga pikka pausi pidada.

"Mida pikem on protseduur, seda kauem piinled. Korraks sain hinge tõmmata, aga pikka pausi me ei teinud."

Üle-eelmisel aastal tegi Madis omale ka esimese tätoveeringu ja lasi käsivarrele toksida kolm tähekest.

"Nendel tähtedel on lausa kaks tähendust: üks on väga isiklik ja seotud mu perega, teine lausa hollywoodiliku tähendusega – minusugune "staarihakatis" oma olematut tähelendu nautimas," rääkis ta Õhtulehele.

Toona ütles ta, et uut mõtet peas pole ning piirdub sellega. Juba pisut rohkem kui pool aastat hiljem lasi ta aga kaks tähekest juurde teha. Põhjenduseks tõi ta seiga, et nägi samasugust kehakaunistust mitmel teisel inimesel.

Siis raius ta kindlalt, et enam ei tule ühtegi tätoveeringut. Nüüd aga tunnistab ta, et uus idee juba idaneb.

"Ei mingeid neete enam! Selles olen ma 100% kindel. Aga uus tätoveering on tõesti juba ideena olemas, praegu ei ole ma veel lihtsalt sobivat aega leidnud. Eks aeg näitab, mis lolluse ma endale pähe võtan. Siiani olen kõigega rahul olnud."