Foto: Kroonika
Inimesed
3. november 2014, 10:12

Margus Vaher - laulumehest suhtekoolitajaks! (9)

"Võin julgelt väita, et olen teinud kõik naised, kellega suhtes olen olnud, väga õnnelikuks. Nagu ka nemad mind," kiidab end iseendaga hästi läbi saama kasvatanud laulutäht Margus Vaher.

Seitse sügist tagasi võitis Margus Vaher (seni) viimast korda peetud ETV vanakooli klassikalise talendikonkursi "Kaks takti ette". Eeldatavasti karastab uusaja Superstaari-formaat noori artiste palju paremini elus läbi lööma. Ühekülgsust ei saa ette heita Marguselegi.

Tänavu kolmekümneseks saanud mehena üllatab ta ühe laulja kohta lausa pretsedenditult elulise kõrvalpöördega. Nimelt plaanib ta hakata suhtekoolitajaks! Ja mitte mingiks imagoloogiliseks PR korraldajaks, vaid meeste ja naiste paarisuhete nõustajaks.

Mille järgi sa otsustasid, et oled pädev teistele vettpidavat nõu jagama?

Olen väga õnnelik inimene, kes on leidnud enda harmoonia. Tegelen sellega, mida üle kõige armastan. Olen enda olemusega kontaktis. Ja kogemusi on ka omajagu tagataskus. Minu pikim suhe kestis seitse aastat – sellest kolm olime abielus, millest mul on ka kümneaastane poeg Maru.

Ma ei arva, et tean kõige kohta tõde. Küll aga oskan ma hästi anda edasi enda tõde, nägemust ja kogemusi. Võin julgelt väita, et olen teinud kõik naised, kellega suhtes olen olnud, väga õnnelikuks. Nagu nemad ka mind. Enda kogemusi õnnelikust paarisuhtest koolitusel jagangi.

Palju neid väga õnnelike naisi sul selja taga on?

Ma ei loetle kunagi naiste nimesid, aga... Täisväärtuslikke pikemaid kui aasta suhteid on olnud oma kolm, neli-viis. Üks kestis üle seitsme ja üks kolmene, üks kahene, ja paar üheaastast suhet ka.

Loe lähemalt Margus Vaheri elust selle nädala Kroonikast!

Veel värskes Kroonikas:

* Milline on Ingrid Tõniste, Heli Veskimägi ja teiste naiste elu edukate ja võimukate meeste kõrval

* Telereporter Heiki Valner kaotas töö TV3s tüli tõttu endise elukaaslase Tiina Kimmeliga

* Maris Nõlvak jättis "Kirsitubakas" alastistseeni tehes mehed pika ninaga

* Martin Müürsepa majanaabriks sai Joel Lindpere

* Artjom Savitski suhe purunes

* Marilyn Jurman teenib elatist lasketiirus