Inimesed

Lisatud Kanal 2 "Reporteri" video!

Ela Tomson: Minu mälestustesse jääb Käbi Laretei tõelise daamina (13)

LISA KOMMENTAAR

ei 4. november 2014, 05:41
tea kuhu ta siis maetakse ?
no 4. november 2014, 05:40
kuidas tol ajal selliseid nimesid pandi Ka'bi... ? .aga oma lapsi ma mingi rikka soku jokuga kyll ringi ei vahetaks ja lo'puks pold tal kodu ka... ei siin ega seal. Kahju aga nyyd puhka rahus ;)
vaat3. november 2014, 12:15
selline Naine oli tõeline Daam. Mitte endale vasturääkiv ja edev vana luud oma nipsakate ja halvustavate sapiste märkustega nooremate suhtes. Alati rahulik, elegantne ja väljapeetud. Ei toppinud end pjedestaalile ega pressinud oma arvamusi mis kedagi ei huvitanud. Puhka rahus ja olgu muld sulle kerge.
Äkki3. november 2014, 09:36
mälestus3. november 2014, 07:24
jälle saab mälestuseks erakordselt andekas ja tark inimene.Võimalik tema eluteega tutvumiseks on raamatud.Tema elutee oli pikk ja rikas,suutis palju ja mälestus jääb kindlasti paljudeks aastateks,kes teda tundsid.
Sellest rikkas3. november 2014, 12:13
eluteest ei puudunud ka oma pere ja lapse hülgamine lihtsalt oma "himude" rahuldamise eesmärgil. Kõige muu hulgas tõlgendas Rootsi avalikkus teda ka kui oma ja Ingmar Bergmani abielu lõhkumises. Võib lugeda Expressenist, et oli tegemist isegi kui pahelise inimesega.
mitmepalgelisus3. november 2014, 13:35
Just nii see on. Aga inimesed on tänapäeval platoonilised, neid paelub lavalt paistev rambivalgus ja eksalteerib aplaus publikust. Selle taustal on muidugi "mingi lapse" hülgamine ja omale eduka mehe leidmine ju köömes ning andestatav.
igayks elab oma elu nii3. november 2014, 14:30
nagu heaks arvab. loovinimesed ei peagi tavalist elu elama. Oleks ta oma vanamehe juurde jaanud, poleks ta nii ponevat elu elanud. Himudele peabki vahel jargi andma, siis ei olda vanas eas nii kibestunud nagu teiesugused. Bergman oli naistemaias sokk, kes tegi lapsi paremale ja vasakule, yhe isegi sel ajal kui ta Lareteiga abielus oli nii, et motlemise koht. Aga eestlastel on ikka naine syydi kui abielu lohki laheb. Kabi oli age naine, head puhkust talle!
isad hylgavad oma lapsi3. november 2014, 14:31
koguaeg, aga keegi ei tee valjagi. kabist soimatakse, et miks laps oma lihase isa juurde elama jai.
nii ongi, et elab kuidas tahab3. november 2014, 15:17
ainult, et siis ei maksaks ka pahandada, kui vohava kiidulaulu kõrvale elu pahupool välja tuuakse. Ei saa aru mis imeloomad need kunstnikud on, et neile kuidagi rohkem seda patuelu lubatud. Kehtivad ka neilegi üldised eetika kategooriad. Kunstiinimeste hulgas on samas proportsioonis korralike inimesi kui seda lihtrahava hulgaski. lihtsalt need üleaisalööjad paistavad rohkem välja. Lisaks üritab veel mingi osa vaimumoonakaid ennast läbi ulaelu määrata kui kunstnikud. Viimane väide siiski KL kohta ei käi.
ilmselt oled3. november 2014, 15:50
tõsi mis tõsi3. november 2014, 16:59
isasid peaks tõesti palju rohkem veel materdama. mina ka ei saa aru, miks seda tühiseks peetakse. mitte, et ma hülgajaid emasid õigustaks, vaid isa ei ole tühi-tähi ja topeltstandardid ei kõlba kuhugi. kui käbi oleks normaalne naine, siis tal ei oleks bergmanist vana sokuga midagi tegemist olnud. aga nemad olid paar parajaid.
3. november 2014, 21:56
Ta ei pahandagi - on ju kyll vaiksem kui haud, aga eestlane leiab ikka põhjust mögiseda.