Inimesed

Argo Aderi pojaga juhtus Taimaal traagiline õnnetus (115)

LISA KOMMENTAAR

Naine4. november 2014, 22:05
võta oma ettevõtetest ja maksa!
Mai 4. november 2014, 21:54
Õnnetus ei hüüa tõesti tulles, kuid kui tõesti oli tegemata reisikindlustus, paneb ikka mõtlema küll.....noormehe enda "nooruse" rumalus.... Kahju....loodame ikkagi, et paraneb ja saab koju kenasti ning teeb vajalikud järeldused. Mis aga puudutab nüüd tõesti raha küsimist, siis tegelikult on ju tõesti pangad olemas ja kuna (eeldan), et mõlemad vanemad on ju tööl käivad vanemad, siis pangalaen oleks olnud parem lahendus. Usun, et iga pank oleks tulnud vastu ja kiirlaenu ruttu vormistanud sellises olukorras. Ka minul oli aastaid tagasi õnnetus ja pöördusin just panga poole.... No ei tulnud seda mõtet, et pöörduda sotsiaalmeedia vahendusel rahva poole.... Kindlasti on ka perekonnal palju häid tuttavaid, kes on valmis toetama. Palun mitte tõesti minu mõtlemist hukka mõista - siiralt kahju, et selline õnnetus juhtus, kuid samamoodi lebab hetkel lastehaiglas raske haigusega võitlevaid lapsi, kes mitte enda süü tõttu on sinna sattunud... Kes toetab neid? Tean perekonda, kus mees on kõik on kõik oma varud (auto, maja ....) müünud maha, et rahastada vähkasvajaga abikaasa ravi (jah tõesti, kasutab erakliinikuid ka välismaal). Eks meil kõigil ole oma koorem kanda....ja seda tulebki kanda....ent ikka ise või siis tõesti parimate sõprade ja sugulaste abiga. Meele ja mõttega toetan kindlasti ja palun ka häid ingleid noormeest aidata ja kaitsa!
4. november 2014, 20:50
Ka rikkad ja edukad nutavad.
kalle4. november 2014, 18:09
sa dopinguaferist pidutsesid raadio uno juubelija nüüd teed kannataja näo pähe.austr.taisse raha küll oli.l
legendaarne mõmmi4. november 2014, 11:38
argo ader jäta meelde reegel number 1 ära iialgi anna alla ole võitleja. reegel number 2 on järgi esimest... respekt jarmi ja argo...
Samast lehest4. november 2014, 11:14
Selle aasta 10 kuuga on Eesti välisesindused registreerinud kaasmaalastega 36 õnnetusjuhtumit ja 59 surmajuhtumit.Kas tema laps on siis koige tähtsam teised ei käinud kerjamas. Lopetage nende artiklite kirjutamine. Teda ei huvita kuidas meie elame ja proovigu ise hakkama saada.
vombat4. november 2014, 09:50
Tulge ometi maa peale inimesed.
Ronite puhkama ei tea kuhu ja nagu tundub, viimase raha eest.
Puhka Eestis!
Puhka Eestis!
iff4. november 2014, 09:43
Vene aja lõpus sai tehtud lapsele elukindlustus .Täisealiseks saamisel oleks pidanud kogutud summa kätte saama,kuid raha kurss ja krooni tulek nullisid kõik ...ei saanud isegi mitte mingit sümboolset summat enda poolt paigutatud rahadest tagasi! kuhu see jäi? Ma ei kurda..kuid pettumus on hinge ikkagi jäänud.
sama siin4. november 2014, 14:52
see tol ajal kogutud raha läks kõik kuhugi vett vedama . . . :((
Kõige4. november 2014, 09:38
Halvem,et kindlustust polnud..Sellised õnnetused on muidugi kohutavad.Aga tagantjärele tarkus ei aita..Veidi aitasin ka.
Julm4. november 2014, 04:45
Päris mõistlikut on minna kuskile reisile eriti veel Taise ilma kindlustuseta :) lapsevanema siin teile väike õppetund kui teie lapsed peaksid reisima ilma teieta usaldad aga kontrolli ja Ma ei sa aru milleks küsida abi teistelt kui saada suurepäraaelt hakkama sul peaks olema küll plekki kui suudad endale lubada pea aega et iga nädalavaetusel De vud ja parima šampanjaga ja kalleid putike nagu näiteks ( Moncleri jopesid) loodame et on inimesi kes sind aitavad ja sinu poeg pääseb koju ja ta paraneb :)
Nele3. november 2014, 23:12
Mina annetan ja aitan neid, kes ennast ise aidata ei saa ja kes on hüljatud ja kannatavad kurjade, ükskõiksete, ülbete ja halbade inimeste pärast. Ma annetan ja toetan kodutute loomade varjupaiku, aitan kasse ja koeri. Poisile, head paranemist!
K3. november 2014, 22:56
Uskumatult õelad on ikka inimesed. Kõik siin räägivad, et poiss ise süüdi, et kindlustust ei teinud jne jne. Krt, ei olnud minul ka noorena hirmu- ja ohutunnet, ei mõelnud noorena, et midagi võiks juhtuda. Lihtsalt hullult on õnne elus olnud. Kui nüüd tagantjärgi mõtlen, mis sai tehtud, kus käidud, meri oli põlvini, sest ma olingi noor ja ei mõelnud. Lihtsalr- keegi on mind väga hoidnud. Kas te pole noored olnud? Teinud tegusid, mille peale alles hiljem mõtlete??????? No uskumatu. Kui ei taha annetada ja kui tegelt selle teemaga mingit pistmist pole, siis ei peaks üldse sõna võtma. Ja need kõige suuremad kommenteerijad siin ja kõige " õiglasemad" inimesed, kes on oma elu ikka väga õieti elanud- kurat, kas teil paha ei ole sellist jama suust välja ajada?????? Ja kui teiesuguste perekonnas midagi sellist juhtuks, küll siis oleks Eesti Vabariik, Ansip ja naabri koer ka süüdi!!!!!
hämmingus3. november 2014, 19:27
Ma ei saa aru mis toimub. ETV promos teemat ca 5 minutit. Aru ma ei saa.
Monika3. november 2014, 21:37
hämmingus?häbematu! see pole promomine. kas kadedus on nii suur? tõesti, kas on vastuvõetamatu, kui hädas inimestele võimaldatakse 5 min eetriaega...
ÕNNEKS et Jarmo vanematel ILMSELT pole aega seda rämpsu siin lugeda, kuna veedavad iga minuti poja juures. Kuid siiski, kui juhtute lugema: Argo ole tugev! Ning kõik muud lähedased samuti. Lapsevanematena tõesti olge nii palju poja kõrval, kui võimalik ja rääkige temaga! <3
KUI PALJUDELE HÄDAS INIMESTELE4. november 2014, 14:47
ON VÕIMALDATUD EETRIAEGA ABI PALUMISEKS . . . :((
KURAT!3. november 2014, 19:17
Mida Te hädaldate ja vingute siin? Inimesed on ikka heasüdamilikud ja näe kannavad raha! Üks pere kandis 4000eurot! Väga ilus tegu minuarust!
Kutile aga head paranemist!
lu3. november 2014, 19:08
Kuhu me jõudnud oleme kui heal järjel Taimaa puhkust lubada saav inimene küsib toetuseks raha.
Head paranemist, loodan, et kõik läheb hästi, kuid toetan pigem vaeseid ja neid, kes ennast aidata ei saa. Minumeelest suht jultunud küsida raha kui vaene pole, samas ise kelm ja dopingusüüdlane.
Kulturist Argo Aderi ja ta kaaslaste kindlustuskelmuse kriminaalasi lõpetati mõistliku menetlusaja möödumise tõttu.
Lu:le :)3. november 2014, 21:39
ära räägi, kui fakte ei tea...
Jaan3. november 2014, 18:35
See täiskasvanud mees juba mitte laps. Jalg karvane. Haigekassa aitab. Riik abistab. Edu paranemisel.
küsimus3. november 2014, 17:52
siin oli hiljuti abipalve väikese tüdrukule ja tema isale,keda ema ja tema elukaaslane olid alatult väärkohelnud....kui suur oli Argo Aderi ülekanne selle lapse heaks?
kindlasti 3. november 2014, 18:44
ei pööranud tähelepanugi sellele. Vaevalt, et aitas neid, aga ise tahab nüüd saada. Võtku pangast laenu ja müügu pruudi kihlasõrmus ja autod maha.
????3. november 2014, 19:24
appiiiii?????3. november 2014, 21:41
et nagu mis mõttes? just palju te ise annetasite selle väikelapse perele? appi , kui õelad inimesed. Ära tee teistele seda, mida ei taha et sulle tehakse...
Kõll mõnel on abipalumine kerge3. november 2014, 16:56
Läheb kindlustusete reisile ja nii kaugele ja siis....aidake. Meil juhtus suur õnnetus,püksinööpi ka ei jäänud järele ja haigusleht kolmeks aastaks ja veel edasi,aga.....keel ei paindunud küsima ja pidime oma vanaemapensioniga hakkama saama,saime ka..mõni hea inimese tuli ise appi,aga küsida....vaat,kohe ei suuda
3. november 2014, 16:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Täiesti:le3. november 2014, 21:44
pole ise Tais käinud ;) sellest siis ka nii sapine kommentaar? eks ole! muidugi! isegi kui läkski viimane raha reisi alla? sa ise jääksid kodumaale, kui see sinu lapsega oleks juhtunud? kui sul üldse lapsi on antud... ise laenaks küll kasvõi juurdegi kui peres sama tragöödia oleks, kui oma viimsest rahast puudu tuleks!
3. november 2014, 15:26
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Oled kunagi reisil käiunud või üldse ei ole?3. november 2014, 16:04
Ehk sul kunagi veab ja saad ka kunagi kaugemale reisida kui saaremaale või Lätti siis tea, et sul on valida, kas sa teed ravikindlustuse või mitte. See maksab suurt raha ja paljud riskivadki raha kokku hoides sellega, et ehk ei juhtu nendega midagi. :)
xxx3. november 2014, 20:29
no kindlustuse eurosumma ei ole kuidagi võrreldav ravi- ja transpordikuludega, mida siin nüüd vaja läheb! Millest selline ülbus??
3. november 2014, 16:34
Mitu korda ju öeldud, et töötas aasta aega Austraalias, ilmselt lõppes kindlustus enne ära kui tagasi jõudis, enne tagasitulekut käivad paljud ju Tais reisil ära. Nii et vaevalt see kindlustuseta minek kohe alguses plaanis oli.
Aga3. november 2014, 17:18
kindlustuse saab ka sealt neti teel teha - kui juba võõrsil oled ei tohi lasta kindlustusel katkeda! Keegi kodustest saab ka teha ju! Ei maksa ka hingehinda kusjuures.
Mileina3. november 2014, 15:17
Pojast kahju,see on selge!!!Aga kuidas sai minna poeg nii kaugele ilma reisikindlustuseta??Siin oleks pidanud ikka olema enne sõitmist mõtlemist küll.Kuidagi kummaline on lugeda,et Ader palub,,rahalist abi,,Nu andke andeks.See mees ei ole vaestekillast ja ostes omale kalleid liiklusvahendeid,peaks ikka nii palju olema,et tasuda pojale enne reisi ka kindlustus.Ader kirjutab,et poeg on hetkel koomas,see on tõesti jube aga poega ei saa enne koju tuuagi,kui ta koomast väljatulnud.Paljud kommentaatorid mõistavad siin teda hukka,ma püüan seda mitte teha küll,kuid olen arvamusel,et see perekond rahalist abi küll ei vaja.Ader ei ole minu silmis,,hea,,inimene,ülbe ja ükskõikne.Aga jah,poisi pärast tyleb see annetys teha,kuigi see laps pole enam väikene ja ka ise oleks pidanud arusaama,et sõites nii kaugele,peaks ka kindlustys taskus olema,et kindlustada ennast ebameeldivuste eest.Kahju,jah on küll.
sa räägid õigust3. november 2014, 16:42
a miks annetus tuleb teha. poisist muidugi iseenesest kahju, aga nad tulevad ise toime. isal ju raha on. kui annetada tahad, siis vaeseid vaeste vanemate haigeid lapsi leidub eestis küll ja veel.
Ei mõista3. november 2014, 15:07
Huvitav. Argo Ader on pidevalt pildil Kroonikas kallites klubides, kallite riietega. Isegi miljoni kroonise DODGE VIPERI sai romuks sõita. Poisist on loomulikult kahju aga raha paluda sellise elustiili juures on kohatu. Vaesusest pole seal küll jälgegi. Ise aitan põhimõtteliselt ainult vaeseid. Soovitan panka minna ja võtta laenu. Teist eestit on karjakaupa vaesuses aga raha nad ei küsi .
Jään anonüümseks3. november 2014, 14:55
Mõistagi et juhtus midagi kohutavat ja raske on sellest välja tulla, aga mis värk sellega on, et iga teine kes satub õnnetusse/liiklusõnnetusse hakkab raha küsima.... Meie pole ju süüdi et tema õnnetusse sattus, sügavad kaastunded ja edu ning jaksu edaspidiseks eluks
m...3. november 2014, 14:26
"Paljud on aidanud, AITÄH!!! Kogu asi on aga nii kallis, et vajavad veelgi abi. Igaüks natukene saab aidata ju! Kes Argot tunnevad, tevad, et ta on suure südamega ja aitab alati... On aidanud nii paljusid, nüüd on aeg vastu aidata!!!" See siis copy paste ühest postitusest, minu jaoks on see kõik nii imelik, Argo ei tea isegi mis täpsemalt võib enda pojal viga olla ja mis summad sinna alla võivad minna, aga esimene otsus juba enne poja juurde lendamist oli hakata raha kerjama? Ja mis heategija on Argo olnud, et nüüd peavad inimesed talle heateo vastu tegema? Esimese asjana peaks sellises olukorras olev inimene kohale lendama, saama teada mis olukorras enda laps on ja kui kalliks see maksma võib minna, Pole endal piisavalt raha, siis küsida abi perekonnalt ja sõpradelt, aga mitte pasundama sellest facebookis, kui pole veel endalegi teada mis seis on, jääb siuke mulje et Argo enda raha küll selle alla ei taha matta.
ss3. november 2014, 18:48
Vaadake õhtul Ringvaadet, pidi selgitama Jarmo seisundit. Kiiret paranemist!
Tahaksin teada miks3. november 2014, 14:26
Ohtuleht on kustutanud minu kommendari kus arvan et ehk ohtulehe lugejad ei ole nii rikkad et saaksid rahaliselt aidata ning kui mulle pakuti kindlustust siis ytlesin ära ja paari nädala pärast kukkus Tallinki laeval mulle voodi jala peale ja ei saanud abi mittekuskilt ja et kindlustust peab tegema. Samal ajal jäetakse alles isegi ropud kirjutised monikord isegi seksistlikud. Miks?
mutt3. november 2014, 14:25
3. november 2014, 13:52
saab kallist palka seega ei ei toetavõõras mure
tjah3. november 2014, 13:14
Mure on muidugi suur ja lapsevanemana ma seda mõistan ning loodan, et kõik lõpeb hästi.
Aga selle korjanduse osas olen küll imestaja rollis....
Kui tegemist oleks olnud tavalise Jüri ja Maaliga, kes enne palga päeva peos sente veeretavad ja silku ostavad, siis oleks selline raha küsimine arusaadav olnud. Aga tegemist on mehega, kes vähemalt seltskonnaajakirjanudse põhjal ei tundu küll vaene olevat. Et milleks?
Nexus3. november 2014, 13:10
Reisile ilma kindlustust ja nyyd ollakse hädäs !
Liisi3. november 2014, 13:01
Täna hommikul oli tänatud neid kes aitasid ja veel aitavad ! Postitus oli tehtud Argo Aderi nime alt Eestst Tallinna lähistelt kuigi ta ise pidi eile olema poja juurde tee... ja ei mingit infi lapse tevise kohta! Kas pole kahtlane! Ma saan aru et vb elukaaslane kirjutas tema fb konto alt aga sellise asja puhul selline asjade ajamine tundub kahtlane!
MAI3. november 2014, 12:52
Mul ei ole kahju,aga see võiks olla kõigile õppetunniks,et peab puhkusele minnes tegema kindlustuse,mina pean selleks,et sõita euroopasse puhkusele,korjama raha aasta-kaks,Euroopast kaugemale reisimiseks pean kõrvale panema mitu-mitu aastakest.Aga nii palju kui ma olen reisinud,on asi nr.1-tervise-reisikindlustus,tegelikult peaks see olema kohustuslik kõigile.......ja kui ma annaksingi,siis,siis selle raha peaks hiljem ka tagasi maksma.......ainult sel juhul annan
Haram3. november 2014, 12:44
ei mõista, miks peab niimoodi kerjama. Pangad on olemas, annavad laenu, kui vaja. Tuleb vaid laenuleping vormistada.
3. november 2014, 11:59
07.22 pensionär. Õige jutt, kui pole midagi tarka öelda, siis ei maksa aasida. Õnnetus ei hüüa tulles ja me keegi pole kaitstud...
abi tuleb3. november 2014, 10:53
PALVETAN SINU POJA EEST...
K.3. november 2014, 10:50
Kõik halvustavad ja Argole, kui mitte kõige eeskujulikumale inimesele viitavad inimesed - mõelge, et sellel lapsel on ka ema olemas. Täiesti normaalne ja kena inimene, kes on ilmselt samuti hingevalus ja murest murtud. Kõik emad ju peaksid teadma, aimama, mida võib tähendada mure oma lapse pärast.
Jätke see isakuju mängust välja, ka see, et puudus tervisekindlustus ei vääri enam tagantjärele kaagutamist - olge palun inimlikud! Kui ei ole midagi tarka öelda - ärge raisake üldse oma aega! Kui teil aga süda omal kohal - ei tee see mõni euro teid vaesemaks! Heategu teeb teil endalgi kindlasti tuju paremaks!
YYY:3. november 2014, 16:35
Jaa,korjan juba palju aastaid enda lapsele raha elu alustamiseks.Nimelt panka ja neid sandikopikaid ja enda väikesest palgast- mina sooviks ka enda last igal aastal reisidele saata....Unistan aga edasi.
Head paranemist.3. november 2014, 10:16
Kahju muidugi, et lapsega on õnnetus juhtunud aga mul tekkis kohe küsimus: kui mina abi paluksin, kas Argo Ader minule ulataks abikäe? Kahtlane küll! Kas ta üldse on kedagi aidanud?
njh.3. november 2014, 10:07
Kas meie siin oleme need, kes on kohtumõistjad? Igakord, kui keegi kommenteerib, et kes mida tegema peaks, võiks mõelda sellele, et mis siis on, kui sinu lähedase, olgu selleks laps, naine/ mees, ema, isa jne, juhtub midagi. Valed inimesed, kes siin enda arust on nn '' jumalad'' ning '' kohtumõistjad''. See ei ole kerge tunne, kui sinu lähedasega midagi juhtub või üldsegi sinu kõrvalt kaob, see on valu mida ei saa väljendada. Kas nii õelad peab olema? Enne mõtle, kui ütled. Mul on häbi, et selliseid inimesi üldse on, kes nii kirjutavad või mõtlevad.
tundub,et3. november 2014, 09:46
isa peaks nüüd elektriauto maha müüma ja trollibussiga sõitma hakkama.
Jätkub ikka häbematust.3. november 2014, 09:29
Kas uhleldamisauto müügirahad on juba läbi löödud,et nüüd kerjama peab?
Ka reisija3. november 2014, 09:23
Tõepoolest, isale nõuanne: kontrolli enne, kas lapsel on reisile minnes reisikindlustus kui ta ise selle peale ei tule! Igal juhul tuleb odavam kui pärast abi küsida!!!
???3. november 2014, 09:22
No ei saaaru kuidas selline inimene, Argo, julgeb üldse teiste käest abi paluda. Vaatake millega ta elatist teenib, millega tegeleb ja millega sõidab-liigub. Kui häda käes tuleb kasvõi laenu võtta mitte hädaltada. Poisile kiiret paranemist!
Kristel3. november 2014, 11:19
Tõesti, peaks ikka peeglisse vaatama ja mõtlema oma käitumisele ja uhkeldamisele enne, kui käsi välja sirutab.
3. november 2014, 09:12
Mina ei jõua vist terve elu jooksul taisse puhkama. Isegi egiptusesse pole saanud. Ebaõiglane oleks kui annetaksin tais puhkavale kui ise seda kunagi lubada ei saa. Artan et teil on tõenäolisem raviraha kokku saada kui lihtinimesel annetada
soovitus3. november 2014, 08:41
Piisab Nordea kuldkaardi omamisest ja kôik kindlustusmured on murtud k.a ravi- ja ostukindlustus
Trulla3. november 2014, 07:25
Argo Ader ennem kui minnakse reisile tuleb ikka reisi kindlustus teha:aga mitte siin nüüd halada panga laen ja poja kodus.
3. november 2014, 07:23
vägä kole juhtum,, loodan et köik läheb hästi. AGA ma ei saa aru, kui inimesel on raha osta kallid reisud ja ei vötta kindlustuse. 20 e oleks köik kulud korvatud
pensionär3. november 2014, 07:22
Lõpetage targutamine ja aasimine,peres tragöödia ,võiksite viisakamad olla. Andsin minagi oma piskust 20.-eurot , ehk aitab ,kui minuga veel liitub inimesi ,kel lapsed -lapselapsed. Pea vastu Jarmo, ega headus pole siit maailmast kadunud, kurjus saab ka ükskord oma tasu , sest jumal on aeglane aga õiglane,
kas3. november 2014, 12:55
sa siis argot ka õpetasid, kui ta midagi valesti tegi?
3. november 2014, 06:55
oh jah.eestlased ongi kurjad,
peab aitama,mina aitan küll
Ei3. november 2014, 11:16
maksa üldistada!Ega see,et kellelgi pole võimalik annetada ei tee temast veel kurja inimest!
Juhan3. november 2014, 11:25
Pole eestlased nii kurjad ühtigi.Asi on lihtsalt selles, et inimeste headust kuritarvitatakse. Milleks raisata oma raha, kui leidub heasüdamlikke, kes raha annetavad.
Ei3. november 2014, 11:41
maksa üldistada!Ega see,et kellelgi pole võimalik annetada ei tee temast veel kurja inimest!
see pole mingi häda3. november 2014, 22:18
meil on eestimaal lapsi,kes tõesti vajavad abi.
3. november 2014, 06:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Memm3. november 2014, 10:49
Aitan neid keda on vaja aidata ja olen ka aidanud .,Mitte neid , kellel raha jalaga segada!!!!
miks kerjatakse?3. november 2014, 04:47
Ader võib võtta pangalaenu või mida iganes. Miks kerjatakse?
Endine spordimees3. november 2014, 03:14
Isiklikul tasandil saan ma ju täitsa aru, olen isegi sattunud tervisehädadesse, tõsi, minu puhul ei kompenseerinud ravi Eesti haigekassa ehkki olin ja olen ka praegu kindlustatud. Samas tuleb tõdeda, et ehk pole selline annestuste palumine ehk kõige paremas kontekstis arvestades, et noormehe isa puhul ei paista pealtnäha tegemist olevat just kõige vaesema mehega. Uhked sõidukid, seltskonnamelu ja pealegi, kurikuulus kohtulahing, kus kaitsjaks oli tõenäoliselt Eesti kalleim advokaat. Ise alustaksin tähtsusetu müümisest ja vajadusel pöörduksin panga poole.
Endine spordimees3. november 2014, 03:14
Isiklikul tasandil saan ma ju täitsa aru, olen isegi sattunud tervisehädadesse, tõsi, minu puhul ei kompenseerinud ravi Eesti haigekassa ehkki olin ja olen ka praegu kindlustatud. Samas tuleb tõdeda, et ehk pole selline annestuste palumine ehk kõige paremas kontekstis arvestades, et noormehe isa puhul ei paista pealtnäha tegemist olevat just kõige vaesema mehega. Uhked sõidukid, seltskonnamelu ja pealegi, kurikuulus kohtulahing, kus kaitsjaks oli tõenäoliselt Eesti kalleim advokaat. Ise alustaksin tähtsusetu müümisest ja vajadusel pöörduksin panga poole.
ketu3. november 2014, 01:33
Konsulteetige eesti haigekassaga. Olime ise mõni aeg tagasi sammas seisus ja haigekassa aitas osad kulud hüvitada. Mingit abi oskavad nad teile ikka anda.
juku3. november 2014, 00:17
Kas tehtud annetuselt saab tulumaksu tagasi?
Terje2. november 2014, 22:59
Kuule, sugulane! Kui sa ikka nii sugulane oled, siis peaksid ikka rõõmus olema kui noored maailmas ringi rändavad enne kui kuskile paikseks jäävad. Miks mitte? Saab keeli õppida ja kogemusi. Aga sina noruta kuskil mätta otsas edasi ja rõõmusta oma poegade üle kes Eestis hing paelaga kaelas elatist teenivad. Õnnetused juhtuvad igal pool ja igal ajal. Seekord oli siis selle poisi kord. Ja veel kurjustaks sinuga ka, kes ssss-i nime all postituse tegi. Õiendad, et vanematelgi raha Taisse minna. Kui sulle teatatakse, et su laps on haiglas koomas ja sa võibolla ei näegi teda enam elusana siis iga normaalne vanem kraabib raha kokku ja läheb lapse juurde!
Terjele3. november 2014, 09:29
1) Taisse minnes on tervisekindlustus alla 20 EUR- i
2) Lapsevanem ei organiseeri koomas patsiendi pikka lennureisi Eestisse ( kas , millal ja kuidas on patsient transporditav, seda otsustavad Tai meedikud )
3) KUI on meedikute poolt otsustatud, et patsient on vajalik ja võimalik tuua Eestisse, siis võib pöörduda ka rahastamise palvega, praegune postitus tundub ennatlik ja hakkab seetõttu vastu. Vanemate mure on loomulikult mõistetav.
2. november 2014, 22:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
milline 2. november 2014, 23:07
milline negatiivne kommentaar. Paljud noored inimesed lähevad välismaale ka kasvõi kogemuse pärast. Mitet alati ainult raha pärast!
tulintaevastülevalt3. november 2014, 09:36
Paljud võivad minna kuhu tahavad aga oma raha eest ja garanteerides oma tervise ja heaolu eest ise
enne2. november 2014, 20:20
kui sellisele maale yldse la'heksin, teekisn kaitsesystid ja rvikindlustuse.
Lapse isa ei osand lapsele no'u anda...va'ga kahju :(
Kusjuures sellisele maale minnes 2. november 2014, 21:13
tulebki kõik kaitse süstid ja haige kassa värgid korda teha, sealsed haigused on kordades meie verele ohtlikumad.
Enne käi, siis kobise3. november 2014, 05:28
2. november 2014, 20:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Anni3. november 2014, 00:45
Et kui nüüd selgub, et noormees oli purjus (ei pruukinud ju rooliski olla), et siis annetuse küsid tagasi või? Sinusugune ei anneta ju ei nii- ega naapidi, Sa ainult vigised siin niisama. Teed kommentaariumis näpuharjutusi.
Piret2. november 2014, 19:45
Kindlustus tasub ju 100 % sellise kojutoomise.
piret loe palun enne text läbi2. november 2014, 21:15
Ei midagi isiklikku3. november 2014, 09:17
Eks selle kokkuhoitud kindlustusraha arvelt tulebki nüüd kõik kulud katta. teistele rännumeestele õpetuseks, et kindlustuse pealt pole mõtet kokku hoida.
Loodan et pangad annavad perekonnale laenu.
2. november 2014, 19:21
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
!3. november 2014, 05:55
Imestan selle kommentaari juures nende kommenteerijate üle, kellele ei meeldi, et poiss tuleb oma koju tuua. Huvitav, selleks, et need inimesed õpiksid siin elus midagi, kas tõesti peavad nad ise midagi sellist läbi tegema? Kas tõesti eestlasel on nn nii palju õelust/kadedust??? Õudne! Olen täiesti võõras inimene sellele perele, aga eelkõige ema oma lastele ja ei mõista hukka neid noori uljaspäid, lihtsalt mingi tervisekindlustuse pärast. Mis see poiss hullem on, kui need 5 jalgratturit araabiaas, kelle riik koju sõidutas??? Nendele visati mõnuga näppu ja hoiti pöialt. Mis siis, et nende käik oli tõsiselt nende oma otsus. Vastik.
kindlustaja2. november 2014, 18:43
...kui ma räägin kõigile,et vaja teha kindlustus,siis ikka,et mul pole vaja ja minuga ei juhtu.Ei taheta kindlustada ei korterit,ei maja,ei enda elu.Hoiame kokku raha ja ei raiska,aga juhtub ju.Liiklusõnnetusi,tapmisi,igasuguseid vigastusi ja nüüd tuleb aidata,aga kes on süüdi,et polnud kindlustust?Tuleb alati samm ette mõelda nii siin kui välismaal olles.
sõber2. november 2014, 18:32
Abipalve on edastatud SÕPRADELE ja enne kui õelutsema hakkame , paneme nüüd käe südamele ja mõtleme, kui puhas ja aus inimene ja ilma vigadeta ise oleme.
kes ütles2. november 2014, 23:01
Ajakirjandusest ei ole midagi kuulnud??? Vaevalt et Argo ise siia tuli uudist edastama... Mõtle nüüd ka... Keda uudise üles riputamises süüdistad? Kui midagi juhtub, siis ikka ja alati jõuavad tuntud inimeste lood lehte.
ja3. november 2014, 11:50
muidugi teadis ajakirjanik Argo kontot. Ärge ajage jama. Aitama peab, see on selge.
ise oleme3. november 2014, 09:43
käsi südamel nii puhas ja aus, et enne ei jookse küll oma hädadega halama ja kerjama, kuniks omal viimane vara otsas ei ole ja vähegi omal jõul hakkama saaks. kui enam ei saa, isegi siis oleks piinlik kerjata.
süda3. november 2014, 17:56
võin käe südamele panna, et olen aus, olen palju abivajajaid aidanud aga vahel tuleb valida keda aidata keda mitte.......küll jumal mind karistab kui olen öel ja valesti käitunud. Aga abivajale head paranemist!
*2. november 2014, 18:13
Loodame kõige paremat!:)
siil2. november 2014, 17:36
keegi ju ei mõtle, kui reisile läheb, et minuga võib õnnetus juhtuda. ju oli ekspromtkäik ja kahjuks juhtus. loodame, et kõik saab korda.
Karin2. november 2014, 17:32
Kui ehmatav. Väga loodan, et poisiga saab kõik korda. Tais on tõesti väga tihe ja hullumeelne liiklus ning väljaspool linna kihutavad nagu peast sõgedad.
????2. november 2014, 17:04
huvitav oleks teada kui firma arvelt näiteks kannad sedasi Aderi kontole toetuseks või annetuseks raha siis kas riik koorib minult veel maksud ka maha sealt???
jep2. november 2014, 17:53
tulumaksuga maksustatakse see summa.
3. november 2014, 18:29
Maksja firma peab selle deklareerima ja maksma erisoodustusmaksu. Ehk siis pea teine sama summa lisaks,
2. november 2014, 17:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
vahel ei maksa reisikindlustus ka välja alati ei tasu loota2. november 2014, 19:04
Ikka tuleb aidata,kui inimene mures küsib.
thai2. november 2014, 17:02
haiglad on megakallid...seal ilma ravikindlustuseta võib ainult miljonär end ravida lasta. Kusjuures arvatakse et Thais on kõik odav...
2. november 2014, 17:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
2. november 2014, 19:03
Sina ju ikka ka annetad?
Mitte ei sõima siin
sina ikka aitad2. november 2014, 19:12
Loodab, et sa ikka toetad, mitte ei lärma siin ainult
jüri2. november 2014, 17:00
olan alati ka soome tööle minnes teinud ravikindlustuse ära ja seda olen ka pojale rääkinud kuid jahh kui see tegemata siis on jama majas.kahju((
Reisisell2. november 2014, 16:46
Taisse minnes on reisikindlustus esmajärguline, sest seal maal võib igasugusied sekeldusi ette tulla !
Naine2. november 2014, 16:42
Loodame köige paremat! Miks ei olnud ravikindlustust, see paneb kyll imestama?
Aga3. november 2014, 00:33
paraku nii tihti me ju mõtleme, et MINUGA EI JUHTU MIDAGI. Usku peab olema,siis läheb kõik hästi!
Taaskord2. november 2014, 16:42
tagantjärele tarkus- ravikindlustus tegemata....
Kiiret paranemist!
Liiklusõnnetus2. november 2014, 16:42
Ilusnimi2. november 2014, 16:41
Reisikindlustus peaks ju katma ka kojutoomise???
Joonas2. november 2014, 19:47
Probleem selles ju ongi, et kindlustus puudus.
2. november 2014, 16:40
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
sepp2. november 2014, 17:39
Jarmo läks aasta tagasi austraaliasse tööd tegema ja puhkama ning arvatavasti kehtis ka kindlustus vaid aasta ja nüüd nad otsustasid Taisse minna puhkama kuid selleksajaks juba kindlustus aegunud
2. november 2014, 16:37
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
2. november 2014, 17:11
nagu näed, suurem osa arvab, et meditsiin on väga odav
facebook2. november 2014, 16:36
Oma Facebooki kontol kirjutab Argo et tegemist oli liiklusõnnetusega.
abc2. november 2014, 16:33
Ravikindlustus puudus? Siis tulebki ju ise tasuda. Järelikult oli sellega arvestatud.
ttt3. november 2014, 17:31
2. november 2014, 16:29
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
maxilla2. november 2014, 16:43
Liiklusõnnetus oli,see on ju kirjas