Anna ja June.Foto: TLC/XPOSUREPHOTOS.COM
Inimesed
2. november 2014, 12:00

Mama June meelitas ärakasutatud tütre tõsielusarja (16)

TLC sarja "Here Comes Honey Boo Boo" koletisema June meelitas oma seksuaalselt ärakasutatud raseda teismelise tütre tõsielusarjas osalema, pakkudes talle suuri rahasummasid, vahendab RadarOnline. 

June’i tütar Anna Cardwell elas pärast seda, kui tema ema elukaaslane tüdrukut kaheksa-aastaselt korduvalt seksuaalselt kuritarvitas, oma vanaema Sandra Hale’i juures üsna normaalset teismeliseelu, kuid kui telekanal TLC tegi 2012. aastal tema emale June Shannonile ettepaneku osaleda tõsielusarjas, meelitas June oma toona rasedat tütart rahaga sarjas osalema, sest nägi Anna raseduses head lugu, mille abil saatele tähelepanu tõmmata.

"June pakkus Annale raha, 500 dollarit kuus, et too oleks nõus oma rasedust ekraanil eksponeerima. Ta leidis, et lugu rasedast ja vallalisest teismelisest tüdrukust võiks hästi müüa," räägib üks perele lähedalseisev allikas.

Ja tal oli õigus. Tänaseks 20aastase Anna rasedust jälgiti sarja esimesel hooajal teraselt, täies ulatuses toodi ekraanile tulevase noore ema raseduskomplikatsioonid. Kaheaastase Kaytlini ema pole kunagi varjanud, et tähelepanu ei meeldi talle, nüüd peab ta aga miljonite silmapaaride all taluma seda, kuidas ta ema ta avalikult reedab.

2002. aastal vägistas June’i toonane poiss-sõber, praegu 53aastane Mark McDaniel Annat korduvalt.

Oma kuritegude eest istus mees kümme aastat trellide taga ja pääses vanglast 2014. aasta märtsis. Kuigi June esialgu eitas, et ta mehe vabanemise järel temaga suhteid soojendanud on, tuli tõde peagi ilmsiks.

"Ma sain väga haiget. Arvan, et minu suhe emaga võib igaveseks läbi olla," ütleb Anna.