Noortebänd 2014 poolfinalist Innersound.Foto: Mari Luud
Saund
31. oktoober 2014, 17:32

ÕHTULEHE VIDEO | Innersoundi solist Elina: bändiliikmesse armuda ei tasu! (3)

Õhtuleht käis reede pärastlõunal konkursi Noortebänd 2014 poolfinalisti Innersound Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis toimunud bändiproovis ja uuris, mis ansambliga on tegu!

Innersoundi kuulub neli noort muusikut: vokalist Elina (19), kitarrist Johannes (20), trummar Jan (17) ja basskitarrist Karl (20). Bänd viljeleb muusikalist segu dream-popist, soulist ja psühhedeelsete mõjutustega jazzist.

Bändi nimi Innersound tähendab tõlkes sisemist heli. "See ei ole vaid meie sisemine heli. Sa tuled kohale ja leiad enda seest midagi. Sa kuulad meie muusikat, paned silmad kinni ja siis avastad enda seest helisid läbi meie," selgitas Johannes.

Innersoundi ainuke naisliige Elina, kelle juhtimisel bänd 2014. aasta jaanuaris alguse sai, tunnistas, et ta on bändikaaslastele justkui emafiguur ja tunneb, et peab poiste eest hoolt kandma. Ühessegi bändikaaslasesse Elina aga ära armunud ei ole. "Bändiliikmesse ei tohi armuda ära! Siis tulebki see valik, kas sa teed muusikat või kas sul on armastus ja see läheks jube keeruliseks."

Vaata lähemalt Õhtulehe videost!