Uku Suviste.
Inimesed
31. oktoober 2014, 07:00

Uku Suviste: "Treenimisel loeb järjepidevus!" (2)

"Pole olulist vahet, kas käid jõusaalis üks kord või seitse korda nädalas – peamine on minna kohale," selgitab oma treeningpõhimõtteid laulja Uku Suviste, kelle musklis torso on pälvinud mõnegi austajanna uudishimuliku pilgu.

Uku Suviste kinnitab, et kogu see ilu on omalooming – treeneri teenuseid ta ei kasuta. "Tänapäeval on ju internet juhendeid ja videoid täis," selgitab Uku.

"Uurid ja vaatad ise, mis just sulle võiks kõige enam sobida."

Uku ei koosta ka kindlaid nädalaplaane, et täna treenin rinnalihast, ülehomme selga ja pühapäeval jalgasid: "Teen kõike korraga ja kogu aeg kava muutes."

Kui sageli Uku jõusaali jõuab, sõltub suuresti hooajast. Ta nendib, et tiheda töögraafikuga perioodil on end raskem joone peal hoida; suvel seevastu on trennis käia märksa lihtsam.

Mis puudutab musklipumpamise teist tähtsat komponenti – toitumist –, siis siingi hoiab Uku mõõdukat joont: ei mingit proteiinidieeti või mõnd toitumise moeröögatust.

"Ikka kõik läheb sisse. Pole niivõrd tähtis, mida süüa, vaid kui palju. Mina tarbin ikka nii üht kui teist, täiesti segamini," tutvustab Uku oma menüüd.