Doris JoalaFoto: Ekraanitõmmis
Inimesed
29. oktoober 2014, 23:53

Doris Joala: telekanal pettis meilt intervjuu välja (17)

Jaak Joala esimene abikaasa Doris Joala on Vene telekanali PBK peale südamepõhjani solvunud, sest mingit kokkulepet intervjuu osas ei olnud ning tema väga konkreetset keeldumist polevat telekanali töötajatel olnud võimalik kuidagi teisiti mõista.

Doris Joala sõnul survestasid PBK toimetajad teda intensiivselt – talle pakuti 2000 eurot ja Moskvasse sõitu, millest ta keeldus, ning ühel hommikul saabus saatemeekond tema maja ette ja ei lahkunud enne, kuni ta nõustus nendega kaasa tulema.

"Ma olin nõus nendega ainult sügiseses pargis jalutama! Kuna Jaak lahkus sügisel..." põhjendas Doris Joala, kes eriti nördinud on autos lindistatud intervjuukaadrite pärast, kuna sellest ei antud talle vähimalgi määral märku ning kogu filmimine toimunud tema jaoks salaja.

Ebameeldiv tõde salaja filmitud kaadritest sai naisele selgeks alles 28. oktoobril PBK-s eetris olnud saatest "Las räägivad!" ("Пусть говорят" toim.).

"Ei oleks osanud arvata, et seda nii kurjasti ära kasutatakse," nentis naine, kelle sõnul ka poeg Janar Joala "ei tahtnud üldse rääkida".

Artikkel on refereeritud Publikust.