Foto: TEET MALSROOS
Inimesed
30. oktoober 2014, 07:00

Näitleja Rasmus Kaljujärv sai hiljuti pisitütre isaks

"Jah, mind võib juba isakssaamise puhul õnnitleda," kinnitab näitleja Rasmus Kaljujärv (33, pildil), et nende perre on sündinud uus ilmakodanik.

"Ma ei tahaks oma pereasju ajakirjandusega arutada," ei taha mees pikemalt teemal peatuda, kuid poetab siiski: "Tüdruk sündis, hiljuti." Augustis tunnistas Rasmus ajakirjale Kroonika, et saab lähikuudel isaks ja ütles, et on väga ootusärev. Selles osas, kes on see veetlev brünett, kellega Kaljujärv koos elab ja kellega mees pere loob, jäi Rasmus diskreetseks. Kroonika andmetel on tegemist hinnatud õpetajannaga.

2008. aastal rääkis Rasmus Naistelehele, et elab põhimõtteliselt teatris ning armastus tema ellu ei mahu. "Kui mind veel kodus ka keegi ootaks, oleks ikka hullumaja." Kuna mees veetis toona suure osa oma ajast teatriseinte vahel, arvas ta, et tema kõrvale sobiks ainult mõni teine teatriinimene. "Ma ei kujuta ette, et inimene, kellega koos oleksin, läheks hommikul kella üheksaks tööle, kui minu päev algab alles kümne ajal, ja tuleks kell viis, kui minul algab etendus. Kella üheteistkümnest õhtul seitsmeni hommikul olekski ainuke aeg, mille me saaksime koos veeta!"

Kuus aastat tagasi ütles ta ka, et püüab niipalju kui võimalik tööd ette ära teha, et saaks tulevikus öelda: "Olen juba nii palju erinevaid tükke teinud, et nüüd võtan väikese puhkuse." Tundub, et mõni aeg tagasi, kui pere suurenemine päevakorda tuli, ongi mees end teatrist vabamaks võtnud.

Rasmus oli kuus aastat paar näitlejatar Mirtel Pohlaga. Paari sassis suhetest hakati rääkima aastal 2006.

Pärast lahkuminekut sahistati, et Rasmuse kallim on hoopis lauljatar Lenna Kuurmaa, kellega ta koos seltskonnaüritusi väisas ja 2009. aastal ka presidendi vastuvõtul käis.

Samal ajal pajatasid seltskonnaväljaanded, et Rasmusel on ­armusuhe jumestuskunstnik Maarja Sillaga.

2009. märtsis pandi meest paari modell Helen Sürjega, ­kellega teda nähti naistepäeva hilisõhtul Tallinna vanalinnas ringi patseerimas ja armunult kallistamas.