Katie Price Foto: MAVRIXONLINE.COM
Spordivaria
29. oktoober 2014, 17:41

UUS RAUD TULES? Pistorius saatis istungite ajal rinnakale Briti modellile sõnumeid (6)

Kuigi oma elukaaslase Reeva Steenkampi ettevaatamatus tapmises süüdi mõistetud Lõuna-Aafrika Vabariigi invasportlane Oscar Pistorius löristas istungite ajal nutta ning öökis kohtusaalis okseämbrisse, oli tal selle kõige vahepeal ka aega, et saata Twitteri kaudu sõnumeid rinnakale Briti glamuurimodellile Katie Price'ile.

Price oli oma märtsikuises Daily Mirrori kolumnis kirjutanud, et ta ei kiirusta Pistoriust meedias avaldatu pärast süüdi mõistma: "Kuni sind pole kohtus süüdi mõistetud, oled sa süütu."

Nüüd on Price avaldanud, et vahetult pärast seda kolumni hakkas Pistorius temaga Twitteri kaudu kontakti otsima, postitades sõnumeid ka kohtuistungitel viibides. "Ta saatis mulle protsessi ajal otseseid sõnumeid. Kas pole veider?"

"Ta ütles näiteks: "Tänan sind toetuse eest" ja muid taolisi asju, lihtsalt selline tavaline vestlus tühjast-tähjast. Mina olin esimene, kellele ta sõnumeid saatis."

36-aastane Price kinnitas ühtlasi, et kui tal avaneks võimalus oma kolumni tarbeks Pistoriust intervjueerida, teeks ta seda ilma vähimagi kõhkluseta. Tõsi, see ei juhtu ilmselt niipea, kuna Pistorius viibib hetkel Pretoria vanglas, kus kannab oma viie aasta pikkust karistust.