Doris JoalaFoto: Ekraanitõmmis
Inimesed
29. oktoober 2014, 10:54

Jaak Joala esimene abikaasa: Jaak otsis terve elu armastust, kuid oli eluõhtul õnnetu (89)

Venemaa meedia ei väsi siiani lahkmast Jaak Joala elu ja surmaga seonduvat ning teisipäeva õhtul astus Venemaa telekanali PBK populaarses talkshows "Las räägivad!" ("Пусть говорят") teiste seas üles ka Joala esimene naine Doris.

Doris rääkis saates avameelselt, et põhjus, miks ta viimastel eluaastatel enam Joalaga ei suhelnud, peitus selles, et Jaagu teine abikaasa Maire pagendas ta sisuliselt Jaagu elust.

Doris Joala sõnul polnud ta isegi mitte Jaagu matustelegi oodatud. "Maire ei tahtnud, et ma tuleks. Tegelikult ei teatud ju, et viimased viis aastat Jaak Mairega koos ei elanud, aga mina teadsin. Ah et miks Mairega lahku mindi? Ma tean põhjust, aga ma ei saa rääkida," rääkis Doris.

Dorise sõnul otsis Jaak terve elu armastust, kuid oma eluõhtul oli ta õnnetu. Jaagu poeg Janar rääkis, et nägi viimati isa haiglas ning tema sõnul ei soovinud isa mingit tähelepanu , kuna ta nägi väga halb välja. Sama rääkis ka Marju Länik, kelle sõnul ei soovinud Jaak Joala ennast avalikkusele näidata, kuna peale 2006. aasta insulti oli tal kuulmislangus ning samuti ei liikunud tal üks käsi.

Lähedaste sõnul ahkus Jaak omal soovil haiglast ning mõned päevad hiljem surigi ta oma Tallinna korteris. 

Vaata saadet täispikkuses SIIT!