KAS TÕESTI HAIGE? Vaid paar päeva pärast ajakirjaniku terekäest keeldumist säras Anne õhtukleidis järjekordsel pressiüritusel, näimata grammigi tõbine. Foto: REX/AOP
Inimesed
29. oktoober 2014, 07:00

Ebola-paanikas Anne Hathaway keeldus terekäest (1)

Anne Hathaway põlgas ära teda intervjueerima saabunud Argentina ajakirjaniku terekäe – kuuldavasti Ebolanakkuse pärast.

Reporter Alexis Puig lendas oma kodulinnast Buenos Airesest Argentinas Los Angelesse USAs, et osaleda Hathaway ja teiste Hollywoodi staaride viimase linateose "Interstellar" esitlusel, vahendab Daily Mail.

Puigi programm nägi ette ka peaosatäitjate intervjueerimist. Kui 31aastane mees järjega Anne’ini jõudis, keeldus naine Puigi terekäest. Mees on veendunud: staar kartis temalt Ebolanakkust saada!

"Anne Hathaway ei surunud mu kätt, sest ta kardab Ebolat!" kirjutas Puig juhtunu kohta Twitteris.

"Christopher Nolan, Matthew McConaughey ja Jessica Chastain andsid seevastu suurepärased intervjuud ja mitte ükski neist ei keeldunud pakutud käest. Säh sulle, Anne!" lisas Puig hiljem.

Mõistagi lükkab Hathaway pressiesindaja sellise süüdistuse ümber. "See on lauslollus! Anne ei surunud ühegi inimese kätt, sest ta oli ise tõbine ega tahtnud viirust levitada," seisab ametlikus vastuses.

Pühapäeval, kui Puig oli juba turvaliselt kodumaal, postitas ta Twitterisse teemakohase järelsäutsu.

"Tänan kõiki kommentaaride eest. Olen nüüd taas kodus Buenos Aireses Argentinas – linnas ja riigis, mis – erinevalt USAst – on endiselt täiesti Ebolavaba. Aga mida teed sina, Anne?"

Väidetavalt oli see täiesti asjakohane küsimus tõbisele Anne’ile, sest kuigi pressiesindaja sõnul oli staar juba filmi esilinastusel täiesti haige, osales ta kõigil järgnevatel päevadel näiliselt täiesti tervena mitmesugustel pressiüritustel, kandes üht küütlevat õhtukleiti teise järel, poseerides lakkamatult fotograafidele ja andes pidevalt intervjuusid.