Ellen DeGeneres (vasakul) ja Portia de Rossi.Foto: AOP
Inimesed
29. oktoober 2014, 08:15

Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi pöörasid tülli (5)

Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi olid pühapäeval teel loomade hüvanguks korraldatud heategevusüritusele, kui pöörasid omavahel sedasi tülli, et pidid koju tagasi sõitma, vahendab Page Six.

"Ellen ja Portia olid ürituse reklaamnägudena välja reklaamitud. Nad pidid saabuma kella viieks õhtul, aga kui neid pool seitse ikka veel kohal ei olnud, muutusid inimesed närviliseks. Reporteritele öeldi, et nad on iga hetk saabumas, kuid lõpuks tunnistas õhtujuht, et "logistiliste probleemide tõttu" nad ei jõuagi," räägib allikas.

Samale allikale teadaolevalt oli tegelikuks põhjuseks ammu abieluprobleemide küüsis vaevleva paari tohutu tüli. Elleni ja Portia advokaat Marty Singer väidab aga, et paar ei pidanud üritusel üldse osalemagi.

"Nende foto kaunistas küll kutset, kuid seegi oli korraldajate möödapanek. Nad polnud oma sõna andnud," ütleb Singer. Kevadel suhtekriisi sattunud Ellen ja Portia üritavad väidetavalt üle saada

Elleni üleaisalöömisest. 2008. aastal praeguseks 56aastase Elleniga abiellunud 41aastane Portia kinnitas ka toona, et ei soovi kunagi lapsi, kuid viimasel ajal on ta üha rohkem oma lapsesoovidest rääkima hakanud.