KURJA JUUR? Kuigi sõnades polnud Gwynethil ekskaasa uue kallima vastu vähimatki, muutis ta nende suhte siiski võimatuks.Foto: Alamy/AOP
Inimesed
29. oktoober 2014, 07:00

Gwyneth rikkus Chrisi ja Jenniferi armuloo (1)

Suvekuumuses kirglikku romaani alustanud ja suhteredelil kiiresti ülespoole liikunud Jennifer Lawrence ja Chris Martin teatasid lahkuminekust neli kuud pärast armuloo algust.

Hollywoodlife’i hinnangul on see ootamatu sündmus, sest 24aastase näitlejanna ja 37aastase rokkari suhe näis olevat kaljukindel. Alles eelmisel nädalal kinnitasid Chrisi sõbrad, et on mehe valikuga väga rahul, ning bändikaaslased Coldplayst kiitsid, et paari suhe on suurepärane.

Jenniferi ja Chrisi armulugu sai alguse vahetult pärast seda, kui naine lõpetas suhte eelmise kallima Nicolas Houltiga ja Chris lahutas abielu Gwyneth Paltrow’ga. Avalikkuse ette ilmuti paarina 1. juulil Coldplay kontserdi järelpeol Londonis, kus armunud olid terve õhtu koos nagu sukk ja saabas.

"Nad rääkisid ainult teineteisega, sädemeid lendas. Terve majatäis rahvast ootas hetke, et Chrisiga paar sõna vahetada, aga temal jätkus silmi vaid Jenniferile," kõnelesid pealtnägijad toona.

Paar tundus olevat oma valikus täiesti veendunud, sest veel hiljaaegu pidas Chris Gwynethiga läbirääkimisi selle üle, et Jenniferi oma lastele tutvustada.

Äkiline meelemuutus

Veel oktoobri alguses tundus suhe olevat pilvitu: paar käis koos Kings of Leoni kontserdil ja näis olevat endiselt äärmiselt õnnelik.

"Jen pildistas ja filmis Chrisi, nad miilustasid terve õhtu ja suudlesid vahepeal kirglikult," rääkis üks pealtnägija.

"Chris näeb sel suhtel väga pikka tulevikku," kinnitas samal ajal üks mehe sõpru RadarOnline´ile.

Ka paar nädalat tagasi, kui Jen jäi kaamerate ette, kandes punast rinnamärki kirjaga "Love", mida tavaliselt kannab Chris, rõõmustasid kõik armunutele kaasaelajad, sest näis, et suhe õitseb.

Rinnamärk on osaks Chrisi rõivastusest olnud aastaid, seega nii tähtsa eseme naisele loovutamine sai tähendada ainult head. Või nii kõik vähemasti arvasid.

Gwyneth ei andnud asu?

Kuigi avalikkuse ees näis paar nautivat idüllilist suhet, oli neil suletud uste taga siiski probleeme. Tuleb taas meeles pidada, et vahetult enne Jeni ja Chrisi suhte algust oli Chris lahutanud kümme aastat kestnud abielu Gwynethiga.

Selgus, et eksnaine ei kavatsegi olla nii sekkumatu kui lahutatud abikaasade puhul eeldada võiks.

Kuigi Gwyneth kinnitas kõigile, et kiidab ekskaasa uue suhte heaks, tuli septembris ilmsiks, on ta Chrisile siiski koostanud graafiku, mis jagab mehe vaba aja "perekondlike kohustuste" ja kallima vahel. Mõistagi ei jäänud tabelis Jenniferi jaoks ruumi just liiga palju.

"Gwynethil on Chrisi üle endiselt väga palju mõjuvõimu ja Jenniferi väljavaade jagada oma meest väga domineeriva eksabikaasaga eriti ei võlu. Ükski mõtlev inimene ei tahaks kolmanda osapoolena osaleda Gwynethi ja Chrisi "teadlikus lahkuminekus,"" rääkis üks lähikondlane Hollywoodlife’ile.

Täna teab Jenniferi sõber rääkida, et naisel saigi mehe jagamisest kõrini.

"Jen ei saanud ega tahtnud Gwynethiga võistelda. Chris pole oma eksnaisest selgelt üle saanud ja tema prioriteet on lapsed. Jen peab viimastest väga lugu, aga oma ellu soovib ta siiski kedagi, kes suudaks keskenduda vaid talle. Ta ei taha mängida teist viiulit ja teda ei saa selles ka süüdistada," räägib allikas.

Jennifer ei paista kurvastavat

Vaid mõni tund pärast seda, kui noored oma lahkuminekust teatasid, nähti Jenniferi Californias Santa Monica tanklas, kus naine auto paaki kütusega täitis. Äsja neli kuud kestnud kirgliku romaani lõpetanud "X-Meni" staar säras, nagu poleks midagi juhtunudki.

Tõenäoliselt lõpetaski suhte Jen, kes mõtles ilmselt enda jaoks selgeks, mida ta härra Õigelt ootab.

"Ma soovin enda kõrvale meest, kes ei häbeneks minu kõrval peeretada, mul pole vaja kõikehõlmavat romaani. Tahan inimest, kellega mul oleks hea koos olla, tahan, et me saaksime teineteise seltskonnas iseendaks jääda," pihtis Jennifer ühes hiljutises intervjuus. Ilmselt ei vastanud Chris kriteeriumidele.