Foto: XPOSURE / Scanpix
Inimesed
28. oktoober 2014, 07:00

Kas Mama June võib oma lastest ilma jääda? (6)

Perekondlik tõsielusari ­"Here Comes Honey Boo Boo" ei pruugi olla ainus, millest ­pedofiiliga sõbrustav USA ­tõsielutäht Mama June võib ilma jääda. Georgia osariigi sotsiaalametnikud annavad mõista, et minimiss Honey Boo Boo ema riskib ühtlasi laste hooldusõiguse kaotamisega.

Eelmisel nädalal ilmnes, et Mama June’ina tuntud ­June Shannon (35) on üles soojendanud suhted Anthony McDanieliga, kes istus kümme aastat vangis June’i enda vanema tütre, toona kaheksa-aastase Anna seksuaalse kuritarvitamise eest. "Üldiselt on nii, et kui saame teate, et lapsed elavad seksuaalkurjategija läheduses, peaksime seda muidugi muretsemis- ja uurimisväärseks," ütles Georgia pere- ja lasteteenuste osakonna esindaja People’ile.

"Kui leiame, et laps on mingilgi moel ohus, teeksime julgeolekuplaani ja kannaksime hoolt, et lapsed poleks kurjategija lähedal."

Mama June’i hoole all on peale tõsielusarja tähe Alana ­"Honey Boo Boo" Thompsonile (9) veel kaks alaealist tütart – Lauryn ja Jessica. 20aastane Anna on nüüdseks abielus ja ise kaheaastase tütre ema. June on väitnud, et pole McDanieliga pärast mehe vanglast vabanemist läbi käinud. Kuid USA kõmuajakirjanduses ilmunud fotod räägivad sellele vastu ning telekanal TLC otsustas seriaali väntamise laste turvalisusele viidates lõpetada.