Foto: AOP
Inimesed
28. oktoober 2014, 07:00

Lenny Kravitzi tänane kontsert jääb ära: staar külmetus ning häält pole (2)

Rokkstaar Lenny ­Kravitz, kes pidi täna õhtul Tallinnas Saku suurhallis kontserdi andma, jõudis küll eile Eestisse, kuid otsustas haigestumise tõttu esinemise edasi lükata. On lootust, et Eesti publik saab teda laval näha veel selle aasta sees.

"Lenny oli juba Tallinna saabunud, kui mänedžment võttis vastu raske otsuse homne (tänane – K. A.) kontsert ära jätta. Lenny on ennast ära külmetanud ning tal on hääl ära," teatas eile pärastlõunal kontserdikorraldaja Live ­Nation Baltics peapromootor Eva Palm. "Peale Tallinna on laulja sunnitud praeguse seisuga ära jätma ka kontserdid Leedus ja Valgevenes. Lenny mänedžment teeb omalt poolt jõupingutusi, et leida Tallinna kontserdile uus kuupäev, mis jääb veel selle aasta lõppu," ütles Palm.

Kravitzi tuuribuss saabus eile laevaga eelmisest kontserdipaigast Helsingist Tallinna. Pärast tänast kontserti pidanuks mitmekordne Grammy võitja astuma neljapäeval üles Vilniuses ja laupäeval Minskis.

Artist alustas maailmaturneed, mille esimeses osas pidi ta andma 29 kontserti 16 Euroopa riigis, läinud kolmapäeval. Tallinn pidi pärast Moskvat, Peterburi ja Helsingit olema neljas kontserdipaik, kuhu rokitäht uue kavaga jõuab.

Külmetus segas Kravitzit juba pühapäevaõhtusel Soome kontserdil. Tema ametlikul Facebooki lehel on Tuula-nimeline fänn Helsingi esinemise pildi alla kirjutanud: "Hoia ennast ja saa terveks. Ja ära muretse oma hääle pärast. See, et hääl sind lõpus alt vedas, pani sind vaid inimlikumana paistma. Ja pani inimesi sind veel rohkem armastama!" Kontserdiline pani Kravitzile südamele, et mees enda vastu liiga karm ei oleks.

Kui "Ringvaate" reporter Mai Palling üleeile Kravitzit intervjueeris, kurtis laulja, et siin kandis on tema jaoks liiga jahe kliima. "Eestis on millegipärast alati külm, kui ma tulen. Pean teid suvel külastama. Aga me teeme ilma soojaks," lubas muusik ja kinnitas, et ootab väga Eestisse tulekut. "Ma veetsin suurepärast aega, energia oli väga hea," meenutas ta 2005. ja 2008. aasta Tallinna kontserte.

Käimasoleval tuuril tutvustab Kravitz uusimat kauamängivat "Strut", kuid kavva mahuvad ka tuntuimad palad, nagu "Are You Gonna Go My Way", "Always on the Run", "Let the Love Rule" ja "American Woman".

Kõik tänasele kontserdile ostetud piletid kehtivad ka uuel toimumiskuupäeval. Soovi korral ostetakse 28. oktoobri piletid tagasi vahemikus 31. oktoobrist kuni 21. novembrini.