KÕMULINE PEREKOND: Alana Thompson ehk Honey Boo Boo ja tema ema Mama June said kuulsaks mõni aasta tagasi TLC seriaaliga «Minimissid». Ehkki priske tüdruk polnud laste iludusvõitlusel teab kui edukas, teenis vinge suuvärk talle ja tema perele isikliku tõsielusarja. Foto: AOP
Inimesed
27. oktoober 2014, 07:00

Reality-pere suhteskandaal: ema semmib tema tütart pilastanud pedofiiliga (12)

Ameerika skandaalse tõsieluseriaali "Here Comes Honey Boo Boo" võtted katkestati pedofiiliaskandaali tõttu. Ilmnes, et lapsmiss Honey Boo Boo ema Mama June semmib uuesti oma kunagise kavaleriga, kes aastaid tagasi tema vanimat tütart seksuaalselt kuritarvitas ja kümneks aastaks vanglasse mõisteti.

"Selle pere laste heaolu on meie prioriteet," kinnitab telekanal TLC menuka reality-show neljanda hooaja võtete katkestamist.

Veebikülg TMZ.com paljastas eelmisel nädalal, et Georgia osariigis elava neljatütrelise lärmaka pere matriarh, 35aastane Mama June on pärast Honey Boo Boo (9) isast lahkuminekut hakanud kurameerima tänavu märtsis vanglast vabanenud Mark McDanieliga, oma kunagise kallimaga. 50aastane McDaniel istus kümme aastat trellide taga alaealise tüdruku seksuaalse ärakasutamise eest.

Algul piirnes TMZ vihjega, et ohver oli nelja tütre ema Mama June’i sugulane. Nüüd aga on kõmu-uudiste portaal avaldanud, et kaheksa-aastane tüdruk, keda McDaniel omal ajal suuseksile sundis, oli Mama June’i vanem tütar, praegu 20aastane Anna Cardwell (neiupõlvenimega Shannon).

Tänavu Michael Cardwelliga abiellunud Anna, keda pere hüüab Chickadeeks, kinnitas TMZ-le, et Mama June’i värske armulugu on tema ja ema suhted hävitanud.

Kuigi June on Facebookis kinnitanud, et ei kurameeri McDanieliga ega seaks oma nelja tütre heaolu iialgi ohtu, räägivad kõmuajakirjanduses avaldatud ühisfotod teist keelt. Näiteks tabati Mama June koos McDanieliga käsikäes elupaika otsimas. Ka tütar Anna ütleb: "Ma usun, et ema kohtub temaga ja viibib tema seltskonnas."

Anna sõnul ei uskunud ema veel mitu nädalat pärast McDanieli arreteerimist, et elukaaslane oli tema tütart seksuaalselt kuritarvitanud.

"Ema oli endast väljas, nuttis ja ütles: "Ma ei usu sind, ma ei usu sind, miks sa mind niimoodi karistad?"

Tüdruk kolis vanaema juurde ja naasis emakoju alles kaks aastat tagasi, kui tema perest hakati tõsielusarja väntama. "Mõistsime emaga, et peame selle asja seljataha jätma ja suhted korda saama," rääkis ta tookord People’ile.

Nüüd on Anna kaheaastase tütre ema ja tõotab: "Ma ei lase emal Kaitlyniga enne kohtuda, kui Mark on tema elust läinud. Seda meest ma oma lapse lähedale ei lase."