Foto: Facebook/Jevgeni Ossinovski/Kuvatõmmis
Eesti uudised
24. oktoober 2014, 12:08

Ossinovski võrdles veebruaris Ligit oma Facebooki kontol Napoleoni kompleksis vaevleva teismelise tatikaga (81)

Kolmapäeva õhtul eetris olnud ETV saade "Foorum", kus oli kõne all järgmise aasta riigieelarve, kujunes sedavõrd kirglikuks, et rahandusminister Jürgen Ligi solvas oma Facebookis haridusminister Jevgeni Ossinovskit, nimetades teda muu hulgas sisserändaja pojaks roosast erakonnast. Selle aasta alguses võrdles ka Ossinovski Ligit Facebookis "teismelise tatikaga":

"Jürgen Ligi jaoks käib rahandusministri töö emotsionaalselt selgelt üle jõu. Võite täna õhtul ETVs (5. veebruaril eetris olnud saates "Foorum" - toim) ise vaadata, aga rahandusminister käitus saates nagu Napoleoni kompleksis vaevlev teismeline tatikas, kes isale vastu haugub.

Kui haridusminister rääkis hariduskulude prioritiseerimise vajadusest, segas Ligi inetult muudkui vahele sõnadega "andsin ju õpetajatele raha, ei andnud või?". Kui haridusminister viisakalt küsis, kas ta võiks lõpetada oma mõtte või tahab Ligi ise edasi rääkida, ütles viimane: "Ma räägin parem, jah, ise edasi."

Kui kaamera kinni pandi, sai sõimata Mailis Reps, et ta on sama rumal ja mõttetu nagu Maarika Tuus. Sain ka mina. "Mida sa räägid mulle sündivusest - ma olen hariduselt inimgeograaf, ma tean ise, millal kes sünnitab. Ja sind veel peetakse targaks inimeseks." Ja lõpuks: "Mis sa siin, kurat, mölised negatiivsest iibest - mine lapsi tegema!"

See inimene ei ole lihtsalt ebaviisakas, vaid emotsionaalselt ebastabiilne. Aga eks austusega inimese suhtes on nagu usaldusega - see tekib järk-järgult, kuid kaob korraga."