Inimesed

"Õnne 13" stsenarist Andra Teede: "Kõige suuremaks väljakutseks oli Õnne tegelaste pähe ja südamesse sisse saada." (19)

LISA KOMMENTAAR

mh24. oktoober 2014, 01:04
Ootame, vaatame-
Ehk on noor kirjanaine oma pubekaea bravuurist ja nilbitsemistest , püüuga kõigi ilkujatega samastuda, üle kasvanud
Kaasajastada saab alati23. oktoober 2014, 20:36
Laine lahutab Kristjanist ja astub Lepiku Salmega uue kooseluseaduse valguses ühisellu, Vaapo kirjutab Eurovisiooni Eesti eelvoorule võidukaks osutunud loo, mis küll hiljem plagiaadiks tunnistatakse, Torim ja Uku teevad sahker-mahker ja panustavad kohaliku jalgpalliklubi Morna "Morganaatiline" sensatsioonilisele kaotusele Vasknarva "Torpeedo" vastu, võidavad seeläbi totalisaatoril miljoni ja areteeritakse, Torim pistetakse pokri, kus ootab ees juba pikemat aega käibemaksuseadust rikkunud Kerges, vana Ahven tunnistab, et on jehoova tunnistaja ning katkestab üleöö suhted noore Ahvenaga, kirstuärimees Sumberg kuuleb ebolapuhangust Libeerias ning võtab ekspordiks mesinikult laenu
Mis kellegi23. oktoober 2014, 17:36
nägu siia puutub. Kui sinule ei meeldi Veesaare nägu,siis ära vaata. Kuidas küll sinu peres sunniviisiliselt teleri ette tiritakse. Kahju kohe nii haledast kujust. Nägu on igal ikka oma,ka sinul,kuigi tundub,et põed alaväärsus kompleksi. Ilmselt veel koledam ja tunned ennast teistele halvasti öeldes nüüd .paremini. Aga kahjuks veel koledam on su hing ja see on tõesti väärareng,lausa anomaalia. Normaalne inimene ei ütle teise välimuse kohta kunagi nii õelalt. Veesaar on oma pika näitleja karjääri jooksul lasknud oma näonahka palju igasuguste meikidega ja maskidega venitada. Vaata teda Õnne algusaastate episoodes.Nii koleda hingega inimene,kes võib teistele nii halvastustavalt õelda ,kui sina,ei saa küll nii ilus olla,kui Veesaar oli veidi nooremana.Saa ka nii vanaks ja siis võta sõna. Praegu oled lihtsalt hale. Meie jaoks on Veesaar alati väga ilus ja särav inimene.
mutt23. oktoober 2014, 16:03
Lapsi võiks ka rohkem olla
huvitav,23. oktoober 2014, 13:47
kas veesaare NÄGU on ka ümber tehtud õnne mare näoks?
Õnne23. oktoober 2014, 11:30
on alati hea olnud.Imelik on,et vaatavad ka need,kellele ei meeldi. Ära vaata,ilmselt pole see sinu jaoks,kui kõiges ja kõigis vigu leiad,mis negatiivselt kommenteerima paneb. Minu jaoks on see seriaal alati väga hea ja lahe olnud.Ükski tegelane pole siiani olnud halb,sellepärast Õnne 13 ongi kõige vaadatum. Jõudu uuele tegijale! Praegu loetust jääb küll hea usk.Õnne lihtsalt peab jääma selliseks rahulikuks tavalist elu ja päevakohaseid teemasid kajastavaks seriaaliks. Selles peitubki Õnne fenomen. Siin üks tark kommenteerija kiitis juba viimast osa,et kohe näha,et värske, no ei olnud ju veel. Tõesti naerukoht.! Nii meil tehaksegi kõike maha,ise tegelikult üsna vähe jagades..Et ainult saaks kellegile midagi halvasti öelda. Veesaar on üks lahedamaid kujusid selles seriaalis.Täpselt sama võib õelda kõigi kohta eraldi. Lausa arusaamatu,kuidas mõni ei tee vahet inimese enda ja rolli vahel. Kui ainult oleks mida susata, näidates sellega vaid oma rumalust ja harimatust.
Maarja23. oktoober 2014, 11:16
Ootan väga laupäeva õhtut just Õnne pärast. On hea tükk mida vaadata.Jõudu uuele tegiale .
Tegija23. oktoober 2014, 16:29
mimmil seekord õigus,23. oktoober 2014, 10:26
veesaar oma sorakil juustega tõesti nagu......... aga sari läks ikka väga igavaks ja jamaks, päris absurdseks kohe, eriti nende omavaheline kõne, oh issand! naera surnuks!!!
näitleja mängib oma tegelaskuju23. oktoober 2014, 11:03
sorakil juursed on Õnne Marel, mitte Veesaarel.
Ja kui kui ikka oli nii naljakas, et end surnuks naerda, siis see oligi ju Lennuki eesmärk, teil ühine huumorisoolikas.
Minul oli piinlik seda teksti kuulata.
.23. oktoober 2014, 12:14
sitasti mängib, parem, kui ta sealt ärakoristatakse.
23. oktoober 2014, 12:40
ja Are selline füürer! tegelt ta ongi selline ja Veesaar vist kah oma Mare nägu.
Võta nüüd sellest Õnnest nende omapärane käitumine ära.... ja mis järgi jääb?
Meie pole ju stsenaariumit lugenud.
kuhu mu esimene pool kommist kadus, mis paranormaalsed nähtused siin on?23. oktoober 2014, 12:43
?23. oktoober 2014, 12:49
Kas ta mängib OMA TEGELASKUJU ka Alma Piima reklaamis ?
Õnne uuele stsenaristile!23. oktoober 2014, 10:04
Õnne 13 muutus tobedaks farsiks. Lennuk tõi sisse paralleele Kevadest ja Suvest, pannes koahtult tegelaste suhu mingeid tsitaate, mis ei sobinud konteksti, aga pidid olema vist kohutavalt naljakad..... pikalt ei viitsi.
Õnne on siis päästetud, aga nüüd siis Naabriplika põhjalaskmise aeg?
Juba eelmises osas oli tunda Kevade "hõngu": pulmad (ristsed), magusa napsi kummutamine tagakambris, ahjuroobiga nurgas peatäie väljamagamine. Kohalikest on tehtud laadatolad. Komöödia ei ole see, mis juhtus pruudiga ja kuidas vennakesed mööda külatänavat silkavad või kirikuõpetaja kõne. See on tola tegemine, mis pole naljakas.
Eelmine hooaeg võttis muigama, kui kõike tehti tõsimeeli, aga tegelaste olek ja tekst oli ikka sümpaatselt naljakas.
Mimm23. oktoober 2014, 10:03
Issand, küll age see Veesaar näeb 10 aastat vanem välja kui Sallo. Sallo näeb ikka väga ilus välja oma vanuse kohta.
Tubli23. oktoober 2014, 09:57
Juhtusin viimast osa vaatama, mõjus värskena - aitäh ja edu!
viimane oli Lennuki oma23. oktoober 2014, 10:02
uus tuleb sel laupäeval
naisuke23. oktoober 2014, 09:35
Alma on alati nii tõetruu:)