Inimesed

Lembit Remmelgas Õhtulehe sünnist: "Inimestel on oma lehte vaja." (6)

LISA KOMMENTAAR

vene ajal23. oktoober 2014, 19:14
oli Õhtulehes üks pikk rida kuskil ääres, kus kõik pätid ja vargad iga päev üles loeti. Põhiliselt olid seal vene nimed. Ei tea, kuidas gretškinad-vainod sellise küll läbi lasid? Või lehe enda partei algorganisatsioon?
kata23. oktoober 2014, 14:59
Vanaisa vanad aluspüksid tulevad meelde. Vanades aluspükstes, pingule kaenlaalla tõmmatud, palliga kaenlas, tahaks pildile tagasi saada.
Seoses pildiga, sai nöögitud võimlemisõpetajaid, kes nõudsid tunnis neljakümnendate aastate stiilis koledate, vanade aluspükste kandmist ja satsidega mängupüksid olid keelatud.
Pildi keskel on poiss, vanades aluspükstes, mille ta laenas oma vanaisa pesukapist ja tema ümber musklites turvapoisid, et kiusamise või naermise korral, kõik teaksid kes on ta sõbrad ja ei julgeks tema üle naerda.
Slava KPSS23. oktoober 2014, 10:45
Nuta või naera? Lausa koomilisemaid tegelinskisid tuuakse prügilatest välja...
õhtuleht23. oktoober 2014, 10:07
oli juba esimese vabariigi ajal olemas
minu23. oktoober 2014, 09:38
sugulane müüs 70-ndatel ajalehti Tammsaare pargi ääres ajalehekioskis, seal, kus praegu on valgusfoor. Mäletan väga hästi, milline mõll läks lahti kui Õhtuleht müüki tuli ja kui pahasd olid inimesed kui lehte ei saanud, see müüdi läbi kümnekonna minutiga.
kas23. oktoober 2014, 09:10
teil on kahju või? Ta ise oleks kindlasti hea meelega malevas olnud, kui sihuke asi oleks võimalik olnud. Ja ehk rahvamalevas ta omal ajal ka oli (või pääses sellest?). Ütleme, et ta on/oli sümboolne malevlane.