Renee Zellwegger aastal 2014...Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
23. oktoober 2014, 07:00

Kas see naine on Renee Zellweger? (4)

"Mul on hea meel, et ma inimeste meelest teistsugune välja näen!"

Filmitäht Renee Zellweger, kes šokeeris oma fänne esmaspäevasel auhinnagalal tundmatuseni muutunud välimusega, imestab puhkenud skandaali üle.

Kuuldused iluoperatsioonidest on tema sõnul täielik rumalus.

"Elan teistsugust, õnnelikku ja rahuldustpakkuvat elu, ja väga tore, et see ehk välja paistab!" kinnitas 45aastane "Bridget Jonesi päeviku" täht ajakirjale People.

Ei saa eitada, et esmaspäeval Los Angeleses ajakirja Elle galal "Naised Hollywoodis" üle pika aja avalikkuse ette astunud Zellweger näeb välja hoopis teistsugune kui enne. Võib öelda – lausa teine inimene, pigem kolleegide Sarah Jessica Parkeri ja Robin Wrighti ristsugutis kui omaaegne Renee.

Vanasti olid näitlejatari firmamärgiks raskete laugudega kiisusilmad ja kõrged põsesarnad, nüüd aga kuuluksid silmad otsekui kellelegi teisele. Nägu on üleüldse võõrik.

Ilukirurgid: silmalauge on ilmselt lõigatud

Daily Maili usutletud Londoni ilu­kirurg Alex Karidis usub, et Renee on lasknud oma ülalaugusid trimmida – kulmu ja silma vahemaa olevat palju väiksem kui enne. Sile laup võib olla Botoxi süstide tulemus, ka silma ja ülalau vahele võib olla väike sutsakas Botoxit pandud.

Teine ilukirurg Yannis Alexandrides kahtlustab, et Reneele on näonaha silumiseks tehtud mittekirurgilist Thermage’i-nimelist ravi: raadiolainete abil pinguldatakse elastiinikiude ning ergutatakse nahka rohkem kollageeni tootma. Põsesarnade ja lõua ümarus võib olla tema meelest täitesüstide, lauba siledus Botoxi tulemus.

Renee naerab kuuldused iluprotseduuridest välja. Enda sõnul on ta veetnud viimased paar aastat kodu rajades, armastades ja iseendaks saades. 2012. aastast saadik on heitliku armuelu poolest tuntud Renee kavaleriks muusik Doyle Bramhall.

"Sõbrad ütlevad, et näen tüüne välja. Elan tervislikku elu," kinnitab filmitäht.

"Ma ei saanud sellega pikka aega hakkama. Võtsin vastu töögraafiku, mis polnud realistlikult saavutatav, ega andnud endale aega enese eest hoolitsemiseks."

Selle asemel, et peatuda ja kosuda, kurnas Renee oma keha.

"Langetasin üleväsimuse varjamise asjus halbu otsuseid" – kas see on viide varasematele ilulõikustele? Igatahes kinnitab Renee nüüd: "Sain kaosest teadlikuks ja valisin viimaks teistsuguse elu."

Pole kahtlust, et vahepeal hirmuäratavalt kõhnunud näitlejatar on praegu väga heas vormis. Pühapäeval osales ta koos Reese Witherspooniga Los Angeleses heategevuslikul rahvamatkal.

Plaanib uue kallimaga pere luua?

Renee mängib viimastel aastatel filmides haruharva. Radar Online’i allikas kinnitas mullu, et tema ja ta uus kavaler kaaluvad adopteerimist.

"Renee teab, et lapse kandmise ja sünnitamise plaaniga on ta ilmselt rongist maha jäänud." 45aastasena pole ta siiski liiga vana, et emaks saada. "See peab lihtsalt veidi teistmoodi juhtuma, kui ta alati kujutles."