Foto: AOP
Inimesed
22. oktoober 2014, 10:48

FOTOD: hertsoginna Catherine ilmutas end taas rahvale

Teise lapse ootuses kohutava rasedusaegse iivelduse käes vaevelnud hertsoginna Catherine on kaua avalikkuse tähelepanu vältinud, kuid nüüd näib hullem aeg möödas olevat. 

Prints Williami abikaasa Catherine saabus mehe käevangus tervitama riiki külastavat Singapuri presidenti, vahendab Daily Mail.

Ligikaudu 13. nädalat lapseootel hertsoginna näis tundvat end taas piisavalt hästi, et koos ülejäänud kuningaperekonna liikmetega president Tony Tan Keng Yami tervitada. Kate'i osalemine otsustati viimasel minutil, sest esialgu Buckinghami palee teda visiidiga seoses ei maininud. 

Ka üleeile, kui palee saatis välja pressiteate, et Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna teine järeltulija näeb ilmavalgust järgmise aasta aprillis, ei olnud poole sõnagagi mainitud, et Kate paari päeva pärast ka külalisi tervitab. 

Pärast rasedusest teatamist pages Kate iiveldusega võideldes oma vanematekoju Buckleburrys, tunnistades, et tunneb end seal tunduvalt turvalisemalt ja paremini kui Londonis. 

Kate'i välimus ei jätnud kahtlust, et raseduse algus on teda kohutavalt kurnanud, kuid näis, et naise enesetunne oli tunduvalt parem.