Žanna Friske.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
21. oktoober 2014, 07:00

Vähihaigelt Žanna Friskelt ärandati auto (5)

Viimase staadiumi ajuvähiga tulihingelist võitlust pidavat Vene lauljat ja näitlejat Žanna Frisket tabas hiljuti Riias uus hoop – kesklinnas ärandati temalt Range Roveri maastur.

"Läksin pooleks tunniks lapsele pükse ostma, tulin tagasi ja mõistsin – kalliks läksid need püksid," ironiseeris staari elukaaslane ja pisipoeg Platoni isa, telesaate-juht Dmitri Šepelev 12. oktoobril juhtunu üle Facebookis.

Riia politsei ei andnud vähimatki lootust, et Range Roveri otsingud vilja võiksid kanda. Kuid pühapäeval teatas Šepelev oma poolehoidjatele rõõmusõnumit: "Helistati mulle täna kriminaalpolitseist ja öeldi: leidsime üles, tulge järele!" kirjutas Friske elukaaslane.

Vene telekanali Rossija-24 teatel on 40aastane Žanna nüüdseks naasnud kodulinna Moskvasse, kust oli vähiravi tõttu ligi aasta eemal.

Lähedaste sõnul on otsekui imeväel taastunud tema silmanägemine, ka haiglaraviga kaasnenud liigkilod on kadumas. Ravi sai alata alles pärast Platoni sündi eelmise aasta aprillis.

Venemaal saadi Žanna rängast võitlusest teada selle aasta algul. Pärast ravikuuri Saksamaal ja eksperimentaalvaktsiini saamist Los Angeleses veetis staar suve Lätis Jurmalas, siis aga sõitis Hiinasse, kus teda ootas uudsete ravimeetodite katsetamine.

Šepelev on võtnud Komsomolskaja Pravda teatel puhkust, et armastatud naise ja poja seltsis võimalikult palju aega veeta. Mullu müüs Dmitri oma Moskva korteri maha, et Žanna ravikulude eest tasuda, ning elab sestsaadik Žanna vanemate majas.