Anet Vaikmaa kirjutab oma Facebookis: «Armusin sellesse laulu esimesest kuulamisest alates. Loo sõnade ja viisi autor on Olav Osolin.»Foto: Teet Malsroos
Inimesed
20. oktoober 2014, 07:00

Anet Vaikmaa: ­Osolini laul hakkas mulle kohe meeldima! (1)

"Anet kuulis stuudios demot ja talle hakkas laul kohutavalt meeldima. Kuigi see pole otseselt tema jaoks tehtud ja algselt oli mõttes, et esitajaks on hoopis meesterahvas," jutustab reklaamimees Olav Osolin. Äsja nägi ilmavalgust tema lugu "Musta kiviga sõrmus" Anet Vaikmaa esituses. 

"Armusin sellesse laulu esimesest kuulamisest alates. Loo sõnade ja viisi autor on Olav Osolin." Täpselt selline tekst seisab ansambli Mahavok ühe asutaja Heini Vaikmaa tütre Anet Vaikmaa Facebooki seinal. 

Väljalõige loo sõnadest: "Kui ma sinust möödun ja siis seda märkan. Siis ma tean, mis on sul südames." Kui palju kõnetab säärane armastuslüürika Aneti ennast?

"Eks minul kui noorel inimesel tuleb ikka armumisi ette," muigab neiu ja lisab, et loomulikult manab pala tema mälupilti nostalgilisi mälestusi ja tekitab hinges sooja tunde. "Aga täpsemalt ma midagi ei jutustaks!"

Osolini koostöö Aneti isa Heini Vaikmaaga on juba ammune – ta on Mahavoki jaoks kirjutanud nii mõnedki laulusõnad. Anet räägib, et tutvus temaga esimest korda juba lapsepõlves, kuigi päris iga päev nad ei lävi.

Seetõttu polnud Osolinil vähimatki selle vastu, kui Anet tahtis laulu endale saada. Lugu sai purki paari nädalaga.