Courtney Cox (pildil) oli "Sõprade" aegu lahutamatu Jennifer Anistoniga, aga... Foto: AFP
Inimesed
19. oktoober 2014, 08:00

Must kass jooksis läbi: 13 Hollywoodi sõbrapaari, kes enam teineteise varjugi ei talu

Kuigi Hollywoodi staaride sõprussuhted kestavad enamasti kauem kui abielud, ei ole ka need tihtipeale igavesed. RadarOnline on välja toonud 13 endiste parimate sõprade paari, kes enam sugugi läbi ei saa.

Demi Lovato ja Selena Gomez

2014. aasta veebruaris ütles Demi Lovato E!Newsile, et teda ja Selenat seob suur ja sügav sõprus. "Armastan teda kogu hingest!" õhkas naine. Kes oleks võinud arvata, kuidas see seisukoht vaid poole aastaga muutub! Kui ajakirjanikud hiljuti uurisid, miks noored naised enam sugugi läbi ei saa, ütles Demi diplomaatiliselt, et küllap on asi selles, et inimesed ajaga lihtsalt muutuvad. Suvistes intervjuudes andis ta aga selgelt mõista, et talle ei meeldi, kuidas Selena alandab end sellega, et üha uuesti oma poiss-sõbrale Justin Bieberile kõik andestab.

Rachel Zoe ja Brad Groeski

"Brad on liiga uhkeks läinud ja Rachelile see ei meeldi," teadis üks lähedane sõber paljastada kunagiste lahutamatute sõprade suhete jahenemise tagamaid. Staaride ihustilist Rachel ja tema endine assistent käisid kõikjal koos hetkeni, mil Brad naise alluvusest lahkus ja iseseisva staaride nõustamise äri rajas.

Gwyneth Paltrow ja Madonna

2010. aastani oli tegu lahutamatute sõpradega, keda nende endi sõnul sidusid peamiselt nende briti abielud ning ühised jooga- ja tantsutunnid. Siis aga sai sõprus ühtäkki otsa. Kui "Iron Man 3" staar nimetas Madonnat esialgu mitte ainuüksi oma parimaks sõbraks, vaid suisa vanemaks õeks, siis pärast seletamatuid sündmusi küsib ta elustiilileheküljel Goop lugejatelt, mida teha, kui su sõber sulle enam sugugi ei meeldi. Mingi must kass on paari vahelt kindlasti läbi jooksnud, aga mis täpselt juhtus, pole teada.

Nicole Richie ja Paris Hilton

2013. aastal ilmusid kunagised parimad sõbrad pärast 2005. aastal puhkenud riidu esimest korda koos avalikkuse ette. Varem suka ja saapana kokku käinud sõbrataridepaari toonase tüli põhjus on siiani teadmata. "Nicole teab, millega ta hakkama sai. See on kõik, mida te minult meie tüli kohta kunagi kuulete," ütles Paris toona. Ja oma sõna on ta ka pidanud.

Kim Kardashian ja Paris Hilton

Enne, kui Kim Kardashianist sai proua West, ja isegi enne seda, kui avalikkus sai tutvuda tema seksivideoga, tunti Kimi peamiselt kui Paris Hiltoni head sõpra ja assistenti. Tõenäoliselt jahenesid nende suhted seletamatutel põhjustel aga juba enne 2008. aastat, kui Paris nimetas ühes raadiointervjuus Kimi tagumikku kodujuustuga täidetud prügikotiks. Miks kaunitarid tülli pöörasid, pole teada.

Gwyneth Paltrow ja Winona Ryder

1990. aastatel olid Gwyneth ja Winona lahutamatud tänu oma kaaslastele, Ben Affleckile ja Matt Damonile, kes on siiani parimad sõbrad. Koos käidi topeltkohtingutel, kuid naised veetsid suurepäraselt aega ka kahekesi. Sõprus sai kuulujuttude põhjal otsa siis, kui Gwyneth Winona korteris "Armunud Shakespeare’i" käsikirja nägi ja sõbranna nina alt peaosa napsas. Gwyneth võitis rolli eest küll Oscari, kuid kaotas Winona.

Jennifer Lopez ja Eva Longoria

Miks Jenniferi ja Eva sõprus läbi sai, on juba pikalt spekuleeritud. Oletatakse, et Eva muutus Jenniferi 2011. aasta lahutuse järel liiga sõbralikuks tolle eksabikaasa Marc Anthony suhtes, kuid kinnitust sellele leitud pole. Kumbki osapool on alati kategooriliselt keeldunud avalikustamast suhete jahenemise põhjust.

Spencer Bratt ja Brody Jenner

Heidi ja Lauren pole ainsad "The Hillsi" staarid, kes on lootusetult tülli pööranud. Kuigi hiljuti nähti Spencerit ja Brodyt taas Malibu restoranis lõunastamas, ei talunud nad aastaid teineteise varjugi. 2010. aastal antud raadiointervjuus ütles Brody, et tema meelest on Spencer lihtsalt peast segi.

Victoria Beckham ja Katie Holmes

Kui David ja Victoria Beckham 2007. aastal Los Angelesse kolisid, näis Victoria olevat Katiega vaat et puusapidi kokku kasvanud – nii palju aega veetsid nad koos. 2008. aastast peale on aga lakkamatult spekuleeritud, mis naiste vahel juhtus, et nad enam sugugi läbi ei saa. Ajakiri Now avaldas kunagi rea võimalikke põhjusi, nende hulgast kõige tõenäolisemaks peetakse vaidlusi saientoloogia küsimuses (Victoria ei ole saientoloog, kuna Katie oli toona veel abielus saientoloogist näitleja Tom Cruise’iga), ja erinevaid arusaamu laste kasvatamisest.

Heidi Montag ja Lauren Conrad

Nende telestaaride sõpruse agoonia venis läbi kogu "The Hillsi" nimelise sarja, milles mõlemad osalesid, kuid 2013. aastal lähenesid endised sõbratarid teineteisele taas: Heidi paljastas E!Newsile antud intervjuus, et hiljuti vahetas ta Laureniga üle aastate taas paar sõna. "Mul on väga kahju, et asjad läksid nagu nad läksid, aga me oleme nüüd hoopis teistsugused inimesed. Vanemad ja täiskasvanumad," avaldas naine lootust, et minevik jääb selja taha.

Jennifer Aniston ja Courtney Cox

Need "Sõprade" sarja parimad sõbrad olid aastaid lahutamatud ka päriselus. Siis ühtäkki sõbrunes Jennifer hoopis Chelsea Handleriga ja Courtney jäi omapäi. Hiljuti kritiseeris Jennifer karmilt üht sõpra, kes on endale igasugust jama lasknud näkku süstida ja kinnitas, et tema ei teeks midagi sellist kunagi. Teadjamad on veendunud, et naine pidas silmas just Courtneyt, kes pole kunagi varjanud, et laseb oma nägu Botoxiga kohendada. Kas aga just see erimeelsus suhete jahenemise peapõhjuseks oli, pole teada.

Rihanna ja Katy Perry

Vanasti ei möödunud peaaegu päevagi, mil Rihanna ja Katy Perry poleks teineteise kaelas aeledes fotograafide kaamerasilma ette jäänud. Ühel hetkel sai aga Katyl kõrini sellest, et Rihanna ei suutnud lõpetada suhet vägivaldse Chris Browniga, kes naist 2009. aastal jõhkralt ründas. Kuigi 2013 näisid Katy ja Rihanna suhted pisut soojenevat, pole neil endist sõprust taastada õnnestunud.

Denise Richards ja Heather Locklear

Siin pole vaja põhjust kaugelt otsida. Naiste sõprus sai läbi, kui Denise alustas 2006. aastal suhet Heatheri eksmehe Richie Samboraga. Mis siis, et Heatheri ja Richie suhe juba läbi oli – sõbrad ju nii ei tee.