Foto: POSTIMEES SCANPIX
Mitmesugust
17. oktoober 2014, 08:19

Jaak Joalal on veel lapselapsi? (45)

Viimases Eesti Ekspressis rõõmustas kadunud Jaak Joala esimene abikaasa Doris Joala (60) selle üle, et ta suutis laulja vähemalt tema elusügises taas kokku viia oma ainukese lapse, nende abielust sündinud poja Janari (41), ja pojatütre Carmeniga (16), kirjutab Kroonika.

Suure laulja ärasaatmisel jäi aga silma üks ootamatu pärg venekeelse sõnumiga «Minialt ja lapselapselt vanaisale!», mis annaks justkui tunnistust sellest, et Jaak Joala andekaid laulja- ja muusikugeene võib edasi kanda veel mõni teise põlve järeltulijaist!



Jaak Joala tõmbus juba aastate eest avalikust elust eemale, Eesti Ekspressile eksklusiivintervjuu andnud Dorise sõnul ei suhelnud ta isegi oma pereliikmetega. Tänu Dorisele toimus enne laulja lahkumist suhetes siiski soojenemine ja Jaak kohtus viimane kord haiglas meelsasti ka oma pojatütre Carmeniga.



Kui Janaril võiski enne liitu Carmeni emaga olla suhe kellegi vene keelt kõneleva naisega, kes osutuks Jaagule miniaks ja kellega Janaril sündis laps, on see tähelepanuväärne fakt. Isegi siis, kui Jaak Joala veel intervjuusid andis, leidis äramainimist ikka ainult Carmen...



Nii nagu tema isa pärast lauljakarjäärist loobumist, näib ka Janar olevat mees, kelle toimetamiste ja tegemiste kohta on raske infot leida. Ka Doris jääb paraku tabamatuks, kuid Jaagu teine abikaasa Maire Joala kummutab igasuguse oletuse Janari võimalikust varasemast perekondlikust seotusest vene keelt kõneleva naisega. Kes oli siis matusel see salapärane minia ja lapselaps, kes Jaak Joalale tema viimsel teekonnal soliidse pärja kalmukünkale saatsid?