VALMISTUMAS: «Ringvaate» intervjuu Britney Spearsiga salvestati Kopenhaagenis.Foto: Saatekaader
Inimesed
17. oktoober 2014, 07:00

"Viskasime nalja, et Britney on ilus nagu vahanukk!" (15)

Megatähte intervjueerinud Reimo Sildvee sõnul oli tal pärast vestlust tühi tunne.

"Kui Britney on muusikavideotes stiililt karm, konkreetne ja väga paljastavas riietuses, siis intervjuud andes oli ta hästi tagasihoidlik, mitte kõige elavam ja kurguni kinni nööbitud," meenutab oma kohtumist ja intervjuud maailmastaari Britney Spearsiga "Ringvaate" reporter Reimo Sildvee.

"Nagu ma juba "Ringvaate" saates ütlesin, oli pärast intervjuud Britney Spearsiga tühi tunne sees, kuna ma ei saanud temast midagi uut teada," selgitab Sildvee, et kohtumine popikooniga jäi liiga pealiskaudseks ja laulja meeskonna poolt rangelt piiritletuks.

"Britney astus ruumi, kus me saime vestelda, samast uksest kust minagi, kuid tema saabumist ei tohtinud filmida ega pildistada. Ta tuli sisse üsna suure kaaskonnaga, kelle seas oli ka meigikunstnik ja juuksur – see oli nagu riigipea saabumine," naerab Sildvee tagantjärele ja lisab, et ainult turvamehi polnud nii palju.

"Koos minuga oli intervjuud saamas veel kolm ajakirjanikku, igaüks sai lauljaga vestelda täpselt kuus minutit. Pärast igat vestlust värskendati Britney meiki ja soengut. Tema meeskond hoidis intervjuu tegijal silma peal ja kontrollis, et laulja käest küsitaks vaid neid küsimusi, mis on eelnevalt kooskõlastatud," räägib reporter.

"Kui ma oleksin küsimuste nimekirjast kõrvale kaldunud, poleks me ilmselt materjali kätte saanud, sest vestlust filmis Britney meeskond," selgitab Sildvee, miks ei ta ei üritanud ette antud teemasid ignoreerida.

Sildvee sõnul ei olnud ta intervjuu eel endast väljas või närvis, küll oli aga tema meelest lauljannale kogu olukord pingeline. "Kui ma Britney vastas istusin, tundus, et ta on selline suurte silmadega noor hirv, kes on sattunud püssimehega silmitsi. Oli näha, et see ei olnud temale väga meeldiv tunne," tundus Sildveele, et aastatepikkune suhtlemiskogemus meediaga pole Britney’le kõige paremaid mälestusi jätnud.

"Samas oli selge, et ta mõistab, et suhtlemine meediaga on osa tema tööst ning aitab tal müügiedu saavutada."

Britney maksis "Ringvaate" kulud kinni

Sildvee sõnul oli ta algusest peale, kui ETV sai Britney Spearsi meeskonnalt kutse tulla Kopenhaagenisse, valmis selleks, et suurt usutlust staariga nad ei saa. "Kui ma valmistasin intervjuud ette, siis vaatasin ka tema eelnevaid televestlusi – eks ta oli igal pool hästi kidakeelne, lühikeste vastuste andja," selgitab Sildvee, miks Eesti telemeeskonnal oli kohe alguses plaan teha lugu sellest, kuidas nad intervjuud said.

"Ka teised ajakirjanikud rääkisid sama juttu, et nad ei saanud tema käest midagi teada."

Menukas laulja oli Kopenhaagenis ülimalt kinnine.

"Eks me, ajakirjanikud, viskasime omavahel ka nalja, et ta oli ilus nagu vahanukk ning samahästi oleks võinud teha pilti mitte tema enda, vaid tema kujuga Madame Tussaud’ muuseumis," naersid meediaesindajad.

Sildvee sõnul maksis "Ringvaate" reisi- ja elamiskulud kinni Britney Spearsi pesufirma. "Me lendasime kõige tavalisema lennukiga ja ööbisime tavalises hotellis, mitte selles uhkes hotellis, kus me Britney’ga vestlesime. Ma ei tea ka seda, kas ta ise seal peatus," selgitas intervjuu saanud Sildvee.

Tema sõnul ei olnud Taani pealinnas näha ka suuri reklaame, et linna väisab Britney Spears. "Küll aga oli hästi palju rahvast pesušõul ja piletid sinna ei olnud kõige odavamad," tundis Skandinaavia publik laulja kollektsiooni vastu siiski huvi.

"Šõu oli hästi lavastatud ja läbi mõeldud, kestis tund aega. Britney Spears tuli lavale korraks: võttis vastu lilled, loosis 2-3 piletit oma Las Vegase šõule ja kadunud ta oligi," sai rahvas popstaari näha vaid mõneks minutiks.

Sildvee sõnul otsustas "Ringvaate" meeskond saata Kopenhaagenisse just tema, arvestades kolleegide ajakava ja tööplaane. "Kedagi konkreetset ei valitud, vaid vaadati, kes saaks seal ära käia," selgitas reporter, kes ei pea ennast Spearsi loomingu austajaks.