KAUNITAR JA KOLETIS? Kesha sõnul on ta aastaid pidanud kannatama oma produtsendi Dr. Luke’i seksuaalset ja vaimset vägivalda.
Inimesed
17. oktoober 2014, 07:15

Lauljatar Kesha süüdistab oma produtsenti Dr. Luke’i aastatepikkuses vägivallas (1)

USA lauljatar Kesha on kohtusse kaevanud oma kauase produtsendi Dr. Luke’i, väites, et too vägistas ja terroriseeris teda ning sundis uimasteid pruukima. Mees nimetab poptähe süüdistust jõhkraks väljapressimiseks.

Kesha (26) sõnul sundis Lukasz Gottwald ehk Dr. Luke (41) teda kord enne lennureisi kokaiini ninna tõmbama ning sundis seejärel seksuaalvahekorrale. Teisel puhul oli produtsent sundinud teda koos endaga napsi võtma ja andnud siis kanget uimastit, mida mees nimetas kainestavaks tabletiks, vahendab New York Daily News. Järgmisel päeval produtsendi hotellitoas voodis ärgates oli Kesha ihualasti, tema alakeha valutas ja ta ei mäletanud, kuidas ta sinna oli saanud. Ta helistas kohe emale, ütles, et Dr. Luke oli ta vägistanud ja et ta peab erakorralise meditsiini osakonda minema, seisab kohtupabereis.

Kord tunginud muusikaboss protežeele oma Malibu häärberis kallale. Seepeale põgenenud Kesha paljajalu mööda maanteed, mida katsid klaasikillud. Politseisse ei julgenud lauljatar minna. Seda põhjendas ta Dr. Luke’i ähvardustega: mees tõotanud nii Kesha kui ka tema pereliikmed hävitada, kui too ta üles annab.

Poptähe kinnitusel tekkisid tal selliste üleelamiste tagajärjel depressioon ja buliimia. Omal jõul ta nendest jagu ei saanud, vaid läks tänavu jaanuaris kliinikusse. Arstid nentisid, et jätkuv töösuhe Dr. Luke’iga võib Kesha elu ohtu seada. Lauljatar nõuab Dr. Luke’ilt kahjutasu, aga ka kümneaastasest eksklusiivsest koostöölepingust vabastamist.

Produtsent väidab, et Kesha ja tema ema Pebe Sebert on fabritseerinud temavastased jõletud valed just nimelt selleks, et lepingust vabaneda.