Tele

Ines tõmbas saates "Laula mu laulu" pisarad välja! Tõnis Mägi: juba selle loo pärast tasus üldse siia tulla (47)

LISA KOMMENTAAR

19. oktoober 2014, 12:24
Jüri Ines jaTomi ! Lihtne ja geniaalne !
Külm19. oktoober 2014, 11:16
Kuulasin seda juhuslikult. Kreemi laulud mulle huvi ei paku. Inese variandi sõnu ei pannud tähele, tegelesin millegi muuga aga jälgisin meloodiat ja saadet. See oli igav. Imestasin, kuidas kõik seal ähkima ja puhkima hakkasid. Hiljem kuulasin tähelepanelikult ka sõnu. Eks see üks nutulugu olnudki aga nüüd selle pärast lahinal nutta ...?
Turris 19. oktoober 2014, 08:47
Kahjuks pean mainima, et vanasti olid lauljad väliselt vaoshoitumad (jas või Joala), aga hääl oli hea. Nüüd nad justkui tõmblevad krampides, teevad grimasse, et häälele ilu ja kandvust saavutada, aga vahel tundub see koomiline. Nii tundus ka Etti nagu näljane kõhn loomake, kes palus sisselaskmist ja sooja ja veidi toitu, tegi jubedasid näovigureid, nagu hakkaks kohe nälga surema. Hakkab vist ka, nii kõhn, et valus vaadata.
18. oktoober 2014, 22:11
Kohe tekitab sellise uskumatu tunde... kuidas nii, et nii paljud inimesed ei mõista, milliseks ja milleks see lugu on.... Keegi ütles, et ainult pubekad mõistavad.... oleks see vaid nii, et juba pubekas teab, millest jutt oli... See oli lihtsalt üle mõistuse hea ja see, et nii mõnigi negatiivse kommentaari on kirjutanud, ei muuda minu jaoks fakti, nii on... Julgen ka tunnistada ausalt, et esimesed 2 osa ei arvanud ma Ettist midagi, aga just selle viimaseda tuli välja see, mida olin kogu aeg oodanud, olen lummatud, nii ongi! (kõrgem klass, ilmselgelt!)
19. oktoober 2014, 14:08
ilmselt sa ei kuulanud eelmise kommi linki.. tunne kadus kolinal kuhugi.
Newsflash18. oktoober 2014, 21:38
Jah.......17. oktoober 2014, 22:04
kui Jaagup laulab seda laulu toob pisarad silma,aga selle kräunumine oli küll,nagu kassil saba ukse vahel jäänud!!! Ei tahtnud isegi mitte vaadata ega kuulata!
17. oktoober 2014, 21:00
no Jaagupi laule peaks ikka Jaagup ise laulma, võehhh
Vana küünik17. oktoober 2014, 17:44
Kohutav, depressiivne soigumine ja igavus kuubis. Originaal on normaaalne roki ballaad, aga see seade... nööri kaela tõmbamiseks sobib küll. Samas pole mul midagi Inese, Tomi Rahula või Terminaatori vastu. See lugu ei meeldinud üldse.
no17. oktoober 2014, 17:23
see Mägi hakkab tõesti pehmeks muutuma. Näeb mingit supertaset Eesti laujate seas. Samasugused röökarid, nagu ise. Aga iseennast kiitmast ei väsi. Kohutav, milline on laumisoskus . Kuhu välja jõudnud. Mille peale see pisar pidi tulema. Sellise igina , vinguva, teeskluse peale. Lõpetage see jabur saade kus oma meelst aetakse väga tarka juttu. Suured iidolid konnatiigis.
Robi18. oktoober 2014, 00:20
no vat jah...ükskord tuli Mägi mulle Toomemäel vastu,nägi oravat ja hakkas ka kohe nutma.Ta on lihtsalt selline...eee....noh tundlik vist. Aga saade on tõesti "ise teeme-ise kiidame" tüüpi.
Usun 17. oktoober 2014, 13:37
siiralt,et neile endile ei meeldi ka ,kuidas nende laulud ära rikutakse.Eriti neile,kes on ise oma laulud loonud. Jaagupi looming on väga hea,aga kuulata selliseid soperdusi,no lase olla ja areneda! Lihtsalt viisakusest kiidavad.Kuidas sa ikka tunnistad,et tegelikult ei meeldi. Sellist näitemängu on ju terve Eesti täis,pea igal alal. Kiidame ja nutame,kas ikka sai junn valmis ja välja selle suure ponnistuse ja lõugamise peale. Miks peab see meie laulukultuur nii madalaks minema. Õppige laulma ,siis muutuvad saated ka vaadatavamaks. Selline jaburdus võib meeldida ainult pubekatele,sest nad polegi paremat kuulnud.
vello17. oktoober 2014, 13:13
vanamees on pehmoks muutunud....
TV17. oktoober 2014, 13:10
Aitäh Ines! See oli vapustavalt hea, liigutas sügavalt hingekeeli. Samuti tänud Jaagupile.
vanaema17. oktoober 2014, 12:45
Aitäh Jaagup, et oled olemas oled ja teinud nii häid laule. Olen Su fänn olnud algusesr peale. Mullr meeldisid kõik rilsrd seaded, eriti Ines. Olen nutnud kohe kaks päeva järjest. Edu .
ei tõmmanud pisaraid välja17. oktoober 2014, 12:41
mõtlesin, millal ta lõpetab. Tõnis, sa ise olid taas parim, sest sa teed igast laulust nii oma laulu, nii oma ei old kuulamistväärt. ballaade laulab iga tibi nii tavaliselt, aga kui sina, Tõnis, seda teed, sa lähed sinna sisse sa lähed laulu sisse ja sa teed sellest oma laulu samas jagades seda tunnet, meeletut tunnet kuulajaga. kogu su keha räägib, kui sa laulad. ja sinu hääle erinevad variatsioonid....ah siin on veel sada nüanssi. vat etteaimatav on igav, aga huvi tekitab pigem see, mis nüüd saama hakkab. Tõnis, sa oled ainus seal, tegelt Jarek ka, kelle andekuses ma hämmeldusin, väga võimas. kaks võimsat meest saates. no kolmandana tooksin välja jaagupi. aga teised ei vasta mu maitsele. see on minu arvamus ja vastuvaidlemisele ei kuulu
mnjah17. oktoober 2014, 12:40
Kui see vahepealne ulgumine laulmise vahel rikkus selle seade ikka täitsa ära.
anne17. oktoober 2014, 11:41
kas selline nn. määgimine yldse kellelegi meeldis vöi kui töi pisara silma siis lihtsalt kohutava esituse pärast. saade on nöme sest see yksteise kiitmine on lausa lollus.
enrik17. oktoober 2014, 11:31
Andsin endale kohe aru, et tegu pole tavamõistes lauluga nagu algupäraselt kõlab Kreemi esituses. Pigem oli see laulvas toonis pihtimus. Sõnad/sõnum jäid rohkem fookusse kui Terminaatori tüüpilises lavashows. Võrdleksin üht versiooni Jin'i, teist Yang'iga.
Kuna luuletus iseenesest oli väga hea (kes autoriks? Kreem?) näitab see eelkõige luuletaja seni varjus püsinud taset. Kes iganes aitas Inesel ettekandeks ülilakoonilise vormi ja saate leida, tegi seda geniaalselt (mitte küll originaalselt aga sel pole tähtsust).
Üle ühe korra ma taolist laulu samal päeval ei kuulaks. Delikaatsed teemasid tuleb käsitleda taktitundeliselt, et tunnetus jääks teravaks. Mägi hingeliigutusest saan täitsa aru. Mõistmine tuleb elukogemusega.
Muusika on maitse asi17. oktoober 2014, 11:28
Väga ilus, õrn, pehme, südamlik, ei ole ülearu dramaatiline. Vägagi puudutas, nii et ei suutnud esimese korraga lõpuni kuulata. Panin pausile, et hinge tõmmata. Kuidagi ootamatult ilus esitus.
uskumatu17. oktoober 2014, 16:19
saage aru- see on lihtsalt teater, see on saade
kraamer17. oktoober 2014, 11:23
Ei meeldinud laul ega klaverisaade. Laulu alguses jäin kiitusest lugedes hinge kinni pidades esimesi takte kuula. Pisarate jutu peale ootasin midagi Tom Jonesi Green Grassi laadset laulu, mille igakordsel kuulamisel ei tule mul pisar silmanurka, vaid pisarad voolavad ojadena.
Olen ammu mõelnud, et las laulude kirjutamine jäägu ikka mitte lauljale vaid heliloojale koostöös luuletajaga.
XXX17. oktoober 2014, 11:08
No ei saa aru ,kuidas saab selline inisemine mingi pisara silma võtta? laulgu laul ,kus on normaalsed sõnad ja ilus viis.
kuulaja17. oktoober 2014, 11:02
Ines tuntud eneseimetleja,laulust oli asi kaugel,eputagu vähem ja tõepoolest ega peale Tõnise kiidulaulu eriti ei olnud ju
17. oktoober 2014, 10:56
See Ida-Ines tõesti ei oska kohe
miku17. oktoober 2014, 10:16
Ma olen nõuseelmise kommenteerijaga. See laulude solkimine on täiesti nõme. Nagu lastelaul #Rongisõit" - täiesti ära rikutud ja rõve. Ja mis puutub Inesisse, ta ei laula, vaid iniseb. Tal ei ole lauluhäält ollagi. See mikrofoni ees nägude tegemine ja vingumine ei ole veel laulmine. Ma ei saa aru, miks teda ülistatakse. Tal ei ole ju häält ollagi. Ja selle laulu rikkus ta täiesti ära. Huvitav,kes tema nii promob. Mägi Tõnis on üks suur teeskleja. Ta on valmis ükskõik kelle taldu lakkuma, peaasi, et olla pildis. Ise oli samuti venemaal tehtud mees, aga rikkus ära Seagali siiatuleku (põhjus, et on Putuniga tuttav). Kas see on siis põhjus, et mitte kuulata tema muusikat. Mägi ei ole mingi näitaja eesti kultuuris. Ma olen temas täiesti pettunud. Ja nüüd kiidab seda Inest, ei saa aru mille eest. Ehk on mängus muud huvid.
no17. oktoober 2014, 09:15
vaatasin ka huvi pärast, sry, aga väga veniv lugu, isegi lõpuni ei kuulanud...
Ei meeldi17. oktoober 2014, 08:53
mulle see laulude solkimine.Need on tõesti täiesti solgitud laulud.Kõige ilusam on alati originaal.Kõik püüavad viimasel ajal võimalikult palju nii viisi kui sõnu muuta.Lõppkokkuvõttes on üks meeletu,meeletu,meeletu ingumine ja kõveras vingumine.Nii palju tuleb kisada,kui vähegi torust tuleb ja seejuures võimalikult palju vingerdada ja siis kõik kiidavad!!! Oi kui super! Oi,kui super.Lausa pisarad jooksevad.Pole ju! Seda ingumist ja karjumist on lausa jõle ja jälk vaadata. Aga väga hea,kui neile endile meeldib.Solkigu edasi,terviseks!
Hmm17. oktoober 2014, 12:53
Nõustun täielikult Kõnealuses saates esitatud laulud mõjusid laulude solkimisena. Aga originaalesituses on need laulud võimsad, sõnad samuti super.
paraku17. oktoober 2014, 08:24
ei meeldi mulle ka Inese laulmine, kõik sõnad venitab valede rõhkudega , grimassitab ja eputab.
See seade oli ilus, sõnum jõudis kohale, aga esitus ei meeldinud
NÄT17. oktoober 2014, 09:00
Üks monotoonsema häälega laulja Eestis üldse,seadjale 100 punkti,et ta tausta veel monotoonsema tegi,nii jäi vähemalt Inese häälele mingigi elavuse illusioon juurde.
Birgit peaks ka hakkama endaga tööle,häälest on kõla ja sära praktiliselt kadunud,
varsti samas rivis kõigi nende läbi nina laulvate naislauljatega,kui nii edasi läheb.
Muidu tore saade...
Tüüp.17. oktoober 2014, 08:19
Tausta muusika oli nii vali, et laulusõnad kadusid kuhugi ära.Ines pingutas nii, mis jaksas, aga laul oli lahja.
ketcut17. oktoober 2014, 07:40
ilus.... ja sünge ka. Laul oleks nagu pühendatud lahkunule.
To 23.25 17. oktoober 2014, 07:18
Mine maga kaineks sa oled üks imelik inimene ,mind see laul kõnetas ,mis jutt see selline veel on??
tipsi17. oktoober 2014, 07:06
Mulle ka meeldis Inese lugu,ma nii vilksamüvaatasin,ei saanud eriti vaadata,vaatasin Kättemaksukontorit...
lugeja17. oktoober 2014, 06:54
No ei meeldi Inese veiderdamine-eputamine sugugi mitte ja ega peale Tõnise seal ju kiitjaid ei olnudki,Jaagup ka viisakusest ütles paar head sõna,teised olid ju vakka,Ma ei saa aru,miks Ines peab eputama,olgu loomulik,oleks parem vaadata-kuulata,või arvabki ,et on kõige ilusam kõige andekam,kõige parem,no ei....
ats17. oktoober 2014, 00:29
Mulle tundus ka, et kuulajad pingutasid üle selle kiitmisega seal laua ümber. Kuulasin esimest korda seda laulu, kui Ines kordas , laulis nägu kipras ja silmad kinni, pean uuesti kuulama, ei läinud kuidagi hinge...
To oh16. oktoober 2014, 22:53
Ma arvan et sa kll normaalne ei ole kui sellist masendavat laulujoru kiidad!
Selgituseks.17. oktoober 2014, 00:07
Asi on selles, et kui oled elus midagi sellist läbi elanud, siis liigutabki su hingekeeli. Kui on elu olnud kogu aeg üks lill, siis lihtsalt ei mõistagi laulu sisu. Sulle jääb see võõraks. Me ei ole sarnaste elulugudega inimesed.
jaa...16. oktoober 2014, 22:48
ise tegin, koos Tomiga... Peale selle on Aquilera mu tantsutüdruk. Ian Axel, Chad Vaccarino ja Mike Campbell on meil toateenijad...
No16. oktoober 2014, 22:43
mitte kohe üldsegi ei läinud korda. Terve nädala haibiti. Aga tegelikult olid teistest lauludest emotsioonid kokku lõigatud, Ei meeldinud see seade. Ei ajanud nutma. Mis ei tähenda nüüd seda, et ei meeldi Ines.
oh16. oktoober 2014, 22:40
nii ilus vää?
nali naljaks, oli küll!
Merka16. oktoober 2014, 22:34
Jaah üks veniv nutujoru laulmisest asi kaugel see lugu on mõeldud algselt rõõmsa ja hoogsa loona mitte sellise ulumisena ,ei meeldi!
16. oktoober 2014, 23:35
Hea Merka. Vaat , selles ongi puänt ,et ka nii võib laulda, nagu tegi seda Ines. Ja peab ütlema, et mulle meeldis Inese variant hoopis enam. Et minul pisarad jooksid, ei tähenda seda, et nii oligi see laul mõeldud. Et nagu pisarate väänaja.... Mind see laul kõnetas.
Kelle jaoks16. oktoober 2014, 22:32
Sellist jampsi lauldakse korralik jura ikka!
oh16. oktoober 2014, 22:41
miks sa seda vaatasid siis?
Oli vast lugu!16. oktoober 2014, 22:26
Super hea, pisarad jooksid ka kordusesituse ajal. Väga südantliigutav.