Vasakult: Chris O'Neill, printsess Madeleine ja Rootsi kuninganna Silvia septembri algul Stockholmis lastekaitsefondi heategevusoksjonil.Foto: Sven Lindwall / EXP / TT / Scanpix
Inimesed
16. oktoober 2014, 16:20

Printsess Madeleine plaanib elukohamuutust (6)

Rootsi printsess Madeleine plaanib elukohamuutust ning kavatseb perega New Yorgist Londonisse kolida.

"Oleme sellest Chrisiga (printsessi abikaasa – toim) rääkinud," ütles Madeleine ajalehele Expressen. "See ei ole midagi sellist, mis just nüüd juhtuks. Praegusel hetkel elame me siin ja oleme sellega rahul."

Rootsi kuningakoda kinnitas samuti, et kolimiseplaan on alles läbirääkimiste järgus ning elukoha muutmise aeg veel lahtine, vahendab Iltalehti.

Christoffer O'Neill on pärit Londonist, praegu elavad seal tema ema ja üks õdedest. Ja eks printsesski ole Londonis sugulastele lähemal.

"Kuningapere peaks seda kindlast positiivseks, kui printsessi pere Rootsile lähemale tuleks. Kuid nagu öeldud, mingeid täpsemaid plaane praegusel hetkel ei ole," kommenteeris Rootsi kuningakoja pressiülem Margareta Thorgren.

Printsess Madeleine elab New Yorgis juba mitu aastat. Eelmise aasta 8. juunil abiellus printsess jõukur Chris O'Neilliga ning tänavu 20. veebruaril sündis neil tütar Leonore Lilian Maria.