Tele

"C-KOMANDO": tütar pettis emalt 8000 eurot välja? (19)

LISA KOMMENTAAR

Jutt ongi põhimõttes!!!16. oktoober 2014, 12:57
Mitte keegi ei tohi sind süüdlasena kohelda enne,kui kohus on su süüdi mõistnud.Nii lihtne see ongi.Ma võin olla mõrtsukas ka aga mõrtsukana ei tohi mind keegi kohelda,veel vähem meedias süüdi teha enne kohtu otsust.Nii lihtne see ongi!
inimene16. oktoober 2014, 10:34
vaatasin ka seda saadet
tütar ja väimees hämasid tegelikult parajalt
nad ju tunnstasid et raha on kasutatud remondiks ainult 3500 eurot
kui see oli "kingitus" siis milleks nad pidid seda raha veel korteri remondiks kasutama? samuti tunnistas teine poeg et tegelikult oligi nii nagu mammi väitis et tütar laskis kirjutada tsekile "kingitus" et maksu ei peaks maksma
olgu see ema milline tahes, anna see "kingitus" lihtsalt tagasi ja lool lõpp
siit paistab tegelikult pettus välja küll ja mina olen mammi poolt selles loos
Järjekordne meedia apsakas.16. oktoober 2014, 09:46
Eile kustutati mu sõnum,mis tegelikult tuli algul läbi küll.Kirjutasin seal,radari loo kohta,kus nanalt naiselt nagu peteti korter välja.Seaduses on kirjas,et ühtki inimest ei tohi süüdi tunnistada enne,kui ta pole süüdi mõistetud.Ennem ei tohiks ka neid lugusid avaldada.Kui on olemas süüdimõistev kohtuotsus alles siis avaldage.Miks te rikute inmeste elusid ja teete õigeks igasugused joodikud ja muidu ullikesed? Meedial on ikka suur võim. Mina ei näe süüd selle joodiku lastel,aga oi,kuidas kaitstakse ühte prükkalit. Miks karistatakse meedia kaudu süütuid inimesi,kes on juba karistada saanud rängalt,elades joodikust vanematega? Vastikud saated ja saatejuhiid sellised. Kodutundes aidatakse tihti joodikuid.Ikka õilsal eesmärgil,aidata lapsi.Nüüd on kohe saated lausa,kus ülistatakse selliseid eluheidikuid ja korralikud inimesed tallatakse raha nimel porri. Vaatajanumbrid ju loevad. Aidake neid,aga jätke kõrvalised isikud rahule. Tegelikult oleks neil inimestel õigus kohtusse anda,sest tõesti ei tohi ennem inimesi alandada ja nende elusid hävitada,kui on kohtust tulnud süüdimõistev otsus.
Q16. oktoober 2014, 10:22
prükkar on see sõna, mitte prükkal!
Aru ma ei saa, kuidas saite ema raha oma tasku panna, ema raha küll sobis, aga aidata ei soovi keegi, kui emal külmumissurm silme ees!?
vahetpole16. oktoober 2014, 11:08
samas pani ema ka korteri müügist saadud raha ise tuuri ja arvatavasti poleks ka seda teist raha nagunii alles,kui see oleks ema kätte jäänud.
Ann16. oktoober 2014, 09:18
Esimest korda vaatasin seda saadet ja enam ei vaata. Siin ju ilmselge põhjakäinud inimese kius. Milleks selliseid saateid?
mm16. oktoober 2014, 08:22
Selles loos palju ei klappinud. Algul üüris muti oma korterit välja. Kus ta siis ise elas? Korter põles maha ja kindlustuse raha andis nooremale tütrele. Tütre mees tegi korteri enamvähem korda. Jällegi üüris muti korterit välja, kuid ei saanud piisavalt üüri. Selle järel müüs ta ise korteri maha ja väitis, et raha andis vanemale tütrele ja ise ostis ka asju(arvatavasti jõi lihtsalt maha), nii see korteri raha kulus. Nüüd avastas, et raha pole ja vaja nooremalt tütrelt kõik tagasi nõuda. Elamine oleks sellel naisel olemas, kui ta ise ei oleks seda maha joonud.
Hugo Reinlo16. oktoober 2014, 18:05
Maire Jõgi valetab ja pettab mitu inimesed.Tema tegi Komando saate lolliks oma juttu kah.Ta on völgu mitu inimestele aga ei maksa tagasi,peitab ennast ja ei võta telefoni kõned vastu ja ei naita oma nägu.
16. oktoober 2014, 06:30
Aga mammi ju ütles, et pole kusagile minna ja nii need lapsukesed kriburadapidi ilmavalgust nägema said! Polegi nii harv õnnetus.
Rohkelt küsimusi16. oktoober 2014, 04:36
tekkis saadet vaadates.
Mees joob, peksab ja naine saab temaga 8 (KAHEKSA) last ning ei võta laste kaitseks midagi ette?
Me kõik eksime ja teeme valesid valikuid. Suudan aru saada kui vale inimesega saadakse 1 laps, olgu siis pealegi teine ka veel, aga 8! Elab selle jõhkardiga koos ja ei hooli sellest, millist elu peavad lapsed elama-nägema. Saates väidab, et tema alkoholi lembus ei ole lastele probleeme tekitanud. Kuidas? Kui lastel pole rahulikku elu kodus, kui asi on nii hull, et lapsed viiakse lastekodusse, ja ei tekitanud probleeme? Mida pidi laste hing selle peale ütlema kui tuge pole ei isast ega emast!
Lõpuks lahutas. Miks sellega siis viivitas ja lapsi traumeeris?
Talle kuulunud korter. Miks oli vaja see välja üürida ja kus ta ise sel ajal elas? Kas ta oma korterist läkski sellesse elamisse kus võttegrupp tal külas käis? Miks ei võinud inimene rahulikult oma korteris elada vaid pidi looma eeldused probleemide tekkeks?
Midagi pidi see ema ikka väga valesti tegema kui 8-st lapsest vähemalt 6-ga ei saanud ka võttegrupp kontakti ja keegi temaga suhelda ei taha.
Kuidagi ei suuda õigeks pidada selle tütre ja väimehe käitumist, kes KINGITUSE vastu võtsid. Ei välista, et algul võiski olla ilus plaan selle rahaga korter ära remontida, aga kui suhetest must kass läbi jooksis oleks tulnud raha, mis remondile ei kulunud lihtsalt tagasi maksta. Oli plaan, kukkus läbi, aga lõpetati ausalt. Praegu ma seda ei arva.
Inimesed jäävad vahel elu hammasrataste vahele (küüditatakse Siberisse näiteks), aga väga sageli juhtub ikka see, mida me laseme endale juhtuda. Ema, kellel oli nii vähe hoolivust oma laste suhtes, hüüab nüüd ilmarahvast televiisori kaudu endast hoolima!?
Inimlikkus peab jääma, aga selle naise kõrval on meil ka lausa kodu ja peavarjuta inimesi, kes ka hoolimist vajavad.
K.16. oktoober 2014, 02:10
ma ei saa aru millest te aru eisaakui loll váidab et kingitus ei tea mille eest ta nii suure kingituse ára teenis seda enam et joodiku káest nagu ta raius aga kingitust oli tore vastu kúll vótta ja mis iganes tútar saoled kas sai sellevórra núúd paremini ennast tunda.Rumalad móttetud koledad inimesed.
Segane lugu.16. oktoober 2014, 00:24
Kohe oli aru saada, et mutike on joodik. Minu arust oli ta vintis ka siis kui viimati tal külas käidi, silmad kilasid ja nägu paistes. Kui notari juurde mindi võis ka napsune olla ja enam ei adunud, mis või kuidas. Saan aru lastest, et teda keegi enam tunnistada ei taha, lastest ta pole kunagi hoolinud.
Kus15. oktoober 2014, 20:59
ikka vanuritel seda va rahapuru!
kai15. oktoober 2014, 20:32
Mingi asi siin ei klapi. Enda elamise korrastamiseks raha ei jätkunud, aga ära andmiseks oli. Äkki on siiski mingi kius?
esimest korda kuulen15. oktoober 2014, 18:58
tavaliselt lüpstakse vanavanemaid ,pettes välja kingitusi ja kinnisvara ja siis vanamutt pannakse hooldekodu .
ivo15. oktoober 2014, 17:57
naised on ikka jubedad loomad raisk ja ainult raha.
C komando15. oktoober 2014, 16:25
pettis vanainimeselt raha välja. Vahvad poisid!
Vanake15. oktoober 2014, 15:52
Meil kulub aeg lasketiirus päris mitme inimese nime peale tulistades.
johah15. oktoober 2014, 15:34
kurb,kui see tõesti nii on,nagu pealkiri väidab,paraku pole kaugeltki kõik lähedaste omavahelised asjad alati nii,nagu vanurid väitma kipuvad, otsustan tõe üle peale saate nägemist