HONEYHAZE: Lauljatar ja laulukirjutaja Margaret Kelomees ning kaks DJ-d/produtsenti Bisweed (Maksim Adel) ja Shromik (Mikk Raudsepp).Foto: Erakogu
Saund
15. oktoober 2014, 11:42

SA KUULA VAID! Margaret Kelomees tähistab kahe produtsendiga "kooselu" algust

Kuigi lauljatar ja laulukirjutaja Margaret Kelomees ning kaks DJ-d/produtsenti Bisweed ehk Maksim Adel ja Shromik ehk Mikk Raudsepp on üheskoos muusikat teinud ning Eestis ja välismaal veel valmimisjärgus albumi "27" materjali esitanud varsti juba pea aasta jagu, on kolme muusiku sümbioos ametlikuks saanud alles nüüd.

Nimelt on kolmik langetanud otsuse oma ebatraditsionaalse perekonna HONEYHAZE'i nime alla registreerida – see on magusa, mesise glasuuriga lüürika ja bassiste biitide sulni udu harmooniline kooslus ning need kolm sõpra on võtnud oma südameasjaks ühiselt jutustada lauljatari ja lüürika autori Margareti üdini isiklikku lugu. Aga enne veel, kui see jutustus helikeelses vormis albumina laiemale avalikkusele kättesaadavaks muutub, jätab HONEYHAZE oma esimese jalajälje maha veidi teisiti.  

Kolmik avaldab austust Ühendriikide lauljatarile Robin S'ile, kelle nüüdseks legendaarse staatuse saavutanud singel "Show Me Love" ilmus 24 aastat tagasi, 13. oktoobril – suure kummardusena on nad sellest samast palast valmis saanud cover'i. Ühtlasi tähistavad Margaret, Mikk ja Maksim sellega oma ametliku "kooselu" algust.

Visuaali on loole filminud ning kokku pannud foto- ja videomeister Maanus Kullamaa.

Võrdlusmomendi tekitamiseks saab originaallooga tutvuda siin: