Bruce Jenner.Foto: Ouzounova/Splash News
Inimesed
15. oktoober 2014, 07:00

KUNAGI POLE HILJA: 65aastane olümpiakangelane valmistub sugu vahetama (25)

Enam pole selles mingit kahtlust: endine olümpiakangelane ja meistersportlane Bruce Jenner on teel soovahetuse poole.

Paar nädalat tagasi teatasid aastakümneid abielus olnud Bruce ja Kris Jenner, et lahutavad abielu. Sellest hetkest peale on Bruce iga päevaga üha naiselikumaks muutunud, vahendab olukorda jälginud RadarOnline. Kuid nagu selgub sõprade jutust, on Bruce juba aastaid ihanud elada naisena.

"Juba 90ndate algul oli Bruce hingeliselt valmis kandma pigem naise- kui meherolli," ütleb üks anonüümseks jääda sooviv allikas.

"Kui ma Bruce’iga esimest korda kohtusin, arvasin, et ta ongi pigem mehelik naine. Ta käitub, räägib ja kõnnib nagu naissoo esindaja," ütleb sõber, kelle arvates valmistus mees juba siis sugu vahetama.

"Muuseas, talle meeldivad pigem mehed kui naised," teab allikas.

Kui Jennerid 2013. aasta suvel lahutusprotsessi käima lükkasid, õhanud Bruce sõpradele, et on lõpuks vaba tegemaks seda, mida hing tegelikult ihkab. Allika kinnitusel pidas viimasel ajal naiseliku soengu, kasvava rinnapartii ja raseeritud nahaga tähelepanu püüdev Bruce silmas just võimalust oma naiselik pool kapist välja tuua.

Kris Jenner kinnitab, et Bruce’i soovil elada naisena polnud nende lahutusega mingit pistmist.

"Tema soovahetussoovist on jahutud juba alates seitsmekümnendatest ja sellest räägitakse edasi. Väljaannetel on vaja sensatsioonilisi pealkirju ja mis kõlaks paremini kui väide, et meie abielu sai otsa, sest Bruce tahab elada naisena?" küsib Kris.

Kas aga mehel on siis soovahetus plaanis või ei ole, seda Kris otsesõnu ei kommenteeri.